Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Je kent ‘m of je kent ‘m niet: Robbert Kroese is zo’n mens. Op deze pagina kom jij meer te weten over het Robbert Kroese vermogen. En nog belangrijker: hoe hij aan dit vermogen is gekomen. Beide heel erg interessant.

Naam

Robbert Kroese

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

1994

Jaarlijks inkomen / salaris

Niet bekend

Beroep

Makelaar / vastgoedinvesteerder

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Makelaardij


Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


Wat is het vermogen van Robbert Kroese?

De meest belangrijke vraag van dit artikel gaat uiteraard over het Robbert Kroese vermogen. Hoeveel is dit eigenlijk? Helaas moeten wij je teleurstellen. Dit is namelijk niet bekend. Robbert is niet open over zijn financiën (helaas). Het blijft dus één groot mysterie.

Leuke weetjes over Robbert Kroese

  • Robbert Kroese zit zelf helemaal nauwelijks op social media. 
  • Het vastgoedbedrijf van Robbert Kroese, KroesePaternotte, verhuurt winkelpanden in Magna Plaza in hartje Amsterdam, één van de winkelcentra in de stad met de meeste allure.

Wie is Robbert Kroese?

Over het Robbert Kroese vermogen weten we dus weinig. Over zijn achtergrond kunnen we gelukkig wel iets meer vertellen. Robbert staat voornamelijk bekend als de vriend van influencer Monica Geuze. Hij komt ook regelmatig voorbij in de vlogs en foto’s van Monica.

Het schijnt dat Robbert zijn Monica gevonden heeft via de datingapp Raya. Dit is een app exclusief gemaakt voor succesvolle of bekende mensen. Wat doet Robbert dan precies? Hij heeft een BBA in Entrepreneurship, Economics en Management. Daarnaast heeft hij ook nog een Ma in Management en leadership gehaald.

Het is dus eigenlijk een echte studiebol. En daar houdt het niet op. Hij heeft ook aan de Converse International School of Languages gestudeerd. Hier heeft hij een jaar Engels gevolgd, wat hij spreekt op zeer hoog niveau.

Robbert is tegenwoordig werkzaam als ondernemer in de retailwereld. Hij heeft in deze branche zijn eigen bedrijf: KroesePaternotte. Ze wonen samen in een zeer luxe huis in Amsterdam Oud-Zuid. Daarnaast heeft hij ook nog een investeringsbedrijf: Kroeseinvest. Hij investeert in vastgoed met dit bedrijf. En investeren is natuurlijk sowieso erg slim!


Waar heeft Robbert Kroese zijn vermogen aan verdiend?

Ondanks dat de Robbert Kroese net worth niet bekend is heeft hij dus wél twee bedrijven. En investeren is eigenlijk altijd een goed idee. Hij zal met dit bedrijf en met KroesePaternotte zijn vermogen dan ook mee verdiend hebben. 


Hoeveel verdient Robbert Kroese per maand?

Dus, over het Robbert Kroese vermogen is helaas weinig bekend. Wel heeft hij een erg riant inkomen, anders kon hij namelijk ook niet Monica leren kennen via de Raya datingapp. Hoeveel verdient hij dan per maand? Ook over zijn salaris kunnen wij helaas niks zeggen.

Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Robbert Kroese?

Het vermogen van Marcel van Dam is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Robbert Kroese?

Ook is het niet bekend hoe hoog het salaris van Robbert Kroese is.

Is Robbert Kroese miljonair?

Hoewel het geschatte vermogen van Robbert Kroese helaas onbekend is, is de kans dat hij een flink vermogen heeft opgebouwd groot. Hij is namelijk werkzaam in de makelaardij in een van de duurste gebieden in Nederland, Amsterdam-Zuid. Daarnaast heeft hij een relatie met de zeer succesvolle influencer Monica Geuze.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>