Wat is het vermogen van Robert Doornbos? Het is een vraag die we regelmatig voorbij hebben zien komen. In dit artikel vertellen wij je alles over het Robert Doornbos vermogen. Hierbij geven we ook informatie over de maandelijkse inkomen en salaris van Robert. Al benieuwd? Dan adviseren wij je snel verder te lezen.

Naam

Robert Doornbos

Geschat vermogen

€ 15.000.000,-

Geboortedatum

23-09-1981

Jaarlijks inkomen / salaris

Niet bekend

Beroep

Formule 1 racer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Formule 1


Wat is het vermogen van Robert Doornbos?

Het geschatte vermogen van Robert Doornbos wordt geschat op ongeveer 15 miljoen euro is. Dat is toch best aardig. Het grootste deel van zijn inkomsten komt natuurlijk uit zijn tijd als formule 1 coureur en zijn huidige bedrijf. Hier straks meer over.

Leuke weetjes over Robert Doornbos

  • Robert Doornbos komt uit een familie vol rasondernemers
  • Na gewoond te hebben in België, Amerika, Monaco en Engeland woont Robert Doornbos tegenwoordig weer in Nederland; namelijk in Amsterdam Zuid.
  • Sinds oktober 2021 is Robert Doorbos Algemeen Directeur geworden bij Pon Luxury Cars.

Wie is Robert Doornbos?

Oke, misschien heb je wel eens vaag van Robert Doornbos gehoord, maar weet je niet precies om wie het nou gaat. Daarom leggen we je dat nog even uit. Doornbos begon zijn carrière als Formule-1 coureur. Dankzij een ontmoeting (per toeval nota bene) met Jaques Villeneuve in 1998 begon hij met rijden. 

Zijn carrière ging in een hoge versnelling (letterlijk) van formule 3000 naar formule 3, formule 2 en uiteindelijk zelfs nog even in formule 1. Hij was ook nog een tijdje coureur bij de Amerikaanse Champ Car World series, waar hij zelfs twee races won en als derde wist te eindigen. Niet verkeerd.

Ook is hij tegenwoordig de algemeen directeur van Porsche in Rotterdam. Daarnaast was ‘ie ook lange tijd te zien op televisie om te praten over de Nederlandse Formule-1 en heeft hij ook nog een eigen bedrijf in seksspeeltjes. Hij is ook getrouwd en heeft twee jonge kinderen.


Waar heeft Robert Doornbos zijn vermogen aan verdiend?

We hebben het natuurlijk al gehad over de carrière van Robert Doornbos. Maar hoe komt hij aan dit grote vermogen? Het grootste gedeelte van zijn inkomsten komt uit zijn functie als directeur van Porsche. Hier verdient hij een aardig zakcentje mee.

Daarnaast verdient hij ook aardig wat met zijn eigen bedrijf. Hij zag een gat in de markt en ging online seksspeeltjes verkopen. Dit loopt schijnbaar best goed, aangezien hij er aardig wat geld mee binnen harkt. Hij heeft wel een flink bedrag moeten betalen aan een voorschieten, maar ondertussen is dat al opgelost. Dat ging om een bedrag van ongeveer 11,5 miljoen euro.


Hoeveel verdient Robert Doornbos per maand?

Goed, dit artikel over het Robert Doornbos vermogen sluiten we graag af met wat informatie over zijn maandsalaris. Want een functie als directeur van een luxe automerk, een tv-programma én een eigen bedrijf: wat haal je daar precies mee binnen aan maandelijkse inkomsten? 

Helaas is het moeilijk om te zeggen hoeveel Robert maandelijks verdient. Hier kunnen we dus ook niet veel over zeggen. Wat we wel weten is dat zijn eigen bedrijf en directeurspositie hem een aardig maandsalaris opleveren. Genoeg geld om van op vakantie te gaan naar Dubai met vrouw en kids als we zijn Instagram mogen geloven. Dat doet ‘ie toch aardig goed.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Robert Doornbos?

Het totale geschatte vermogen van Robert Doornbos wordt geschat op zo'n 15 miljoen euro.

Wat is het salaris van Robert Doornbos?

Helaas is het moeilijk om te zeggen hoeveel Robert maandelijks verdient. Hier kunnen we dus ook niet veel over zeggen.

Is Robert Doornbos Miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van 15 miljoen euro is Robert Doornbos zeker een miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>