Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Robert de Hoog? Robert de Hoog is een bekende Nederlander. Ben je benieuwd naar zijn salaris en vermogen?

Wil je weten hoe zijn leven eruit ziet en waarmee hij zijn geld verdient? Lees dan snel verder voor een antwoord op al je vragen.

Naam

Robert de Hoog

Geschat vermogen

€1 miljoen

Geboortedatum

18-11-1988

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Acteur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Films / Televisie / Theater


Wat is het vermogen van Robert de Hoog?

Het vermogen van Robert de Hoog wordt geschat op €1 miljoen. De jonge acteur is pas net begonnen aan zijn carrière en heeft al een aardige spaarrekening. Hij speelt in bekende films en series. Er zullen vast nog veel kaskrakers volgen.

Leuke weetjes over Robert de Hoog 

  • Naast acteur is Robert de Hoog ook creative producer, onder andere van de serie Sleepers
  • De hoog speelde al in meer dan 60 films, series en theaterproducties

Wie is Robert de Hoog?

Robert de Hoog is een Nederlandse acteur van 32 jaar oud. Misschien ken je Robert de Hoog vanwege zijn liefdesleven.

Er waren roddels over een 'fling' met de bekende Katja Schuurman, maar de jonge acteur is inmiddels al jaren samen met Sophie Dros. Robert speelde in bekende Nederlandse films en series, zoals Mocro Maffia en Nova Zembla.

In Nova Zembla schitterde hij naast Doutzen Kroes in de eerste Nederlandse 3D-film. Dat hij een goede acteur is bleek vanaf de start.

Voor zijn filmdebuut in Skins won hij een gouden kalf en hij werd zelfs genomineerd voor een internationale prijs. Daarnaast speelt hij regelmatig in theaterproducties en televisieseries. Hij mocht zelfs een bijrol vervullen in het door Steven Spielberg geregisseerde War Horse.

Helaas was hij niet te zien in het eindproduct. Afgelopen mei trouwde Robert de Hoog met Sophie Dros. Ze hebben samen een zoon, Kees. Sophie Dros komt uit hetzelfde wereldje.

Zij is geen actrice, maar regisseur van documentaires. Samen hebben ze een landhuis in Amsterdam waar de luxe vanaf straalt. Daar bood Robert 100.000 euro boven de vraagprijs voor. 


Waar heeft Robert de Hoog zijn vermogen mee verdiend?

Robert de Hoog is acteur en staat regelmatig in het theater. Daarnaast speelt hij in films en populaire Videoland-series. Waarschijnlijk bouwt hij hiermee een groot deel van zijn vermogen op.

 De Mocro Maffia rol van Tatta is op zijn naam geschreven. Inmiddels werkt hij ook als producent en hij schreef zelf de Videoland-serie Sleepers.


Hoeveel verdient Robert de Hoog per maand?

Er is weinig bekend over Robert de Hoog en zijn salaris. Waarschijnlijk verschilt dit van maand tot maand op basis van de films en series hij opneemt.

Gemiddeld verdient een Nederlandse acteur ongeveer 25.000 euro per jaar. Gezien de ervaring van Robert zal hij hierboven zitten.

Waarschijnlijk zal zijn salaris de komende jaren alleen maar groeien. Denk je dat je na één bekende film binnenloopt als acteur? Robert helpt je graag uit die droom.

Hij zegt dat hij pas na het krijgen van de rol in Mocro Maffia echt van zijn acteerwerk kan leven. Voor een echte carrière in de filmindustrie moet je hard werken.

Momenteel leeft de acteur een rustig leven in Amsterdam met zijn kleine gezin.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Robert de Hoog?

Het vermogen van Robert de Hoog wordt geschat op €1 miljoen.

Wat is het salaris van Robert de Hoog?

Het salaris van Robert de Hoog is helaas onbekend.

Is Robert de Hoog miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €1 miljoen is Robert de Hoog zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>