Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/06/2024

Naar links, naar rechts… Die songtekst kent iedere feestliefhebber inmiddels wel, maar een stuk minder mensen kennen de zanger van het nummer, Rob Kemps.

Hoewel de songteksten van Snollebollekes misschien niet altijd even snugger klinken, is Rob Kemps zeker geen man om te onderschatten na zijn winst in De Slimste Mens. Heeft Kemps met zijn vele talenten al geld bij elkaar verzameld? Dat zochten we uit!

Naam

Rob Kemps

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

13-10-1985

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Muzikant / mediapersoonlijkheid

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziek / optreden / televisie


Wat is het vermogen van Rob Kemps?

Het precieze vermogen van Rob Kemps is nog steeds onbekend, maar hij verdient ongeveer
€ 10.000 per optreden.

Tijdens carnaval doet hij gemiddeld 30 optredens, wat neerkomt op een geschatte € 300.000 in die periode.

Leuke weetjes over Rob Kemps

  • Rob Kemps heeft een boek geschreven over zijn loopbaan als muzikant, Randverschijnselen, dat inmiddels een geschatte omzet van € 100.000 heeft opgebouwd!
  • Rob Kemps heeft in 2023 zijn rol als presentator bij 'Ik hou van Holland' verlengd, met een geschat jaarsalaris van €250.000.
  • Rob Kemps heeft een voorliefde voor de Franse liederen, waarbij hij samen met Matthijs van Nieuwkerk het programma Chansons! presenteerde

Wie is Rob Kemps?

Rob Kemps is één van de drie onderdelen van Snollebollekes, een naam die vaak voorbij komt bij carnavalsfeesten of anderszijds gezellige festivals en evenementen. Ieder jaar met carnaval hoor je de stem van Kemps vaak voorbij komen.

Samen met zijn twee compagnons, die een stuk minder van publiciteit en aandacht houden, maken ze de ene carnavalshit na de andere. Maar ook boven de rivieren is de naam Snollebollekes inmiddels een bekend fenomeen geworden in bruine kroegen en stamcafés.

Kemps zelf komt uit Best, een echt Brabants carnavalsstadje. In zijn jeugd heeft hij dan ook talloze carnavalsfeesten meegemaakt. Dit was altijd al een passie van Rob geweest, en hierdoor kwam hij dan ook op het idee om Snollebollekes op te richten samen met Jurjen Gofers en Maurice Huismans.

Zij zijn de geniale breinen achter Snollebollekes, die de nummers bedenken, inzingen en produceren. Kemps is de frontman die alle media-aandacht naar de groep toetrekt. Een geniaal trio dat bij iedere carnaval voor veel gezelligheid zorgt.e

Kemps heeft echter meer gedaan dan carnavalsliedjes zingen: in 2021 speelde hij verrassend goed in het quizprogramma De Slimste Mens, die hij uiteindelijk - tot verbazing van velen - zelfs won.

Ook in het RTL-programma Weet Ik Veel won Kemps de hoofdprijs. Hierna mocht hij de presentatie van Ik Hou van Holland overnemen van Linda de Mol, en we zijn benieuwd wat zijn volgende carrièrestappen zullen zijn - we zijn nog lang niet van Rob Kemps af, dat is zeker!


Waar heeft Rob Kemps zijn vermogen aan verdiend?

Rob Kemps verdiende zijn vermogen tot nu toe vooral als zanger en oprichter van Snollebollekes. Die act bestaat uit drie personen, waarvan de producer en songwriter het liefst buiten de publiciteit blijven. Ze vragen voor één optreden al gauw 10.000.


Hoeveel verdiende Rob Kemps per maand?

Een vast maandsalaris is niet van toepassing op Rob Kemps en zijn team van Snollebollekes. Wel weten we dat ze met z’n drieën ongeveer € 300.000 verdienen in één week met carnavalsoptredens. Buiten carnaval om wordt er natuurlijk ook gewoon gewerkt, dus Rob Kemps hoeft zich niet druk te maken over de financiën.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Rob Kemps?

Het exacte vermogen van Rob Kemps is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van Rob Kemps?

Het salaris van Rob Kemps is helaas onbekend, maar wel is bekend dat hij zo'n € 10.000 per optreden vraagt.

Is Rob Kemps miljonair?

Het is helaas onbekend of Rob Kemps miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>