Rob Kamphues, als je een beetje cabaret kijkt, zul je hem wel kennen! Hij staat bekend om zijn sarcasme en humor. Naast zijn carrière als cabaretier schrijft hij ook nog boeken en presenteerde hij programma's op televisie. Benieuwd naar het vermogen van Rob Kamphues? In dit artikel vertellen we je alles over Rob Kamphues’ Net Worth!

Naam

Rob Kamphues

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

16-09-1960

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Cabaretier

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Cabaret 


Wat is het vermogen van Rob Kamphues?

Een carrière als cabaretier, schrijver en televisiepresentator. Dat zal best een beetje vermogen brengen zul je denken. Het precieze vermogen van Rob Kamphues is helaas onbekend. Hij weet dit goed geheim te houden! 

Leuke weetjes over Rob Kamphues

  • Rob Kamphues is naast cabaretier ook een auto liefhebber, zo reisde hij samen met de gebroeders Coronel alle circuits van Europa af. 
  • Rob Kamphues heeft een aardige extra boterham verdient aan meerdere boeken die hij heeft uitgegeven.

Wie is Rob Kamphues?

Rob Kampheus, bekend als Nederlandse cabaretier, autocoureur, televisiepresentator en schrijver. Als cabaretier stond Kamphues in 1986 in de finales van het Leids Cabaret Festival. Daarna richtte Rob Kamphues samen met Hans Riemens en Hans Paulides de Nederlandse cabaret formatie ‘De Types’ op. 12,5 jaar trokken zij door het land om op te treden. Na De Types maakte Kamphues nog een aantal soloprogramma’s.

Naast cabaret heeft Rob Kamphues een hart voor autoracen. Een jaar lang reisde hij samen met de gebroeders Coronel alle circuits van Europa af als adspirant-beroepscoureur. Hierover schreef hij ook een boek genaamd ‘Inhaalrace’. Kamphues heeft meerdere boeken geschreven, zo ook: ‘Naar de haaien’, ‘Hoor je me’ en ‘De Walvishoeder’. 

Verder verscheen Kamphues meerdere malen op televisie. Zo nam hij deel aan de Kopspijkers, een avondprogramma waarin verschillende cabaretiers hun een satirische blik op actuele kwesties wierpen. Na 3 jaar werd Kamphues aangeboden een eigen tv-show te starten. Dit leidde tot het programma ‘de 8 plagen van Rob Kamphues’. Ook heeft hij voor BNN het programma ‘Kamphues maakt vrienden’ gepresenteerd.


Waar heeft Rob Kamphues zijn vermogen aan verdient?

Zijn vermogen heeft Rob Kamphues aan meerdere zaken verdient. Grotendeels zal uit zijn carrière als cabaretier komen. Daarnaast heeft hij echter ook boeken geschreven die te koop zijn en heeft hij meerdere tv-programma's mogen uitbrengen. Met al deze onderdelen samen zal Rob Kamphues zijn vermogen verdient hebben.


Hoeveel verdient Rob Kamphues per maand?

Hoeveel verdient Rob Kamphues per maand? Dat weten we helaas niet. Het salaris van een cabaretier kan enorm uiteenlopen. Het heeft alles te maken met de bekendheid en het aantal optredens een cabaretier.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Rob Kamphues?

Helaas is het geschatte vermogen van Rob Kamphues niet bekend

Wat is het salaris van Rob Kamphues?

Helaas is het salaris van Rob Kamphues niet bekend

Is Rob Kamphues Miljonair?

Omdat het vermogen van Rob Kamphues niet bekend is weten we niet of Rob Kamphues miljonair is. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>