Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Rintje Ritsma? Schaatster Rintje Ritsma is tijdens zijn schaatscarrière maar liefst vier keer wereldkampioen All-round geworden. Helaas moest hij zijn schaatscarrière vroegtijdig beëindigen door aanhoudende rugklachten. 

Maar wat doet Rintje Ritsma nu en wat is zijn vermogen? Wij van Thinkrich hebben onderzoek gedaan naar het vermogen van Rintje Ritsma. Ben jij benieuwd naar zijn vermogen en hoe deze oud-schaatser nu zijn geld verdiend? Lees dan snel verder! 

Naam

Rintje Ritsma

Geschat vermogen

€2 miljoen

Geboortedatum

13-04-1970

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Verkoop van kachels


Wat is het vermogen van Rintje Ritsma?

Een groot deel van het vermogen van Rintje Ritsma heeft hij te danken aan zijn schaatscarrière, maar op dit moment komt er nog steeds een hoop geld binnen bij Rintje Ritsma. Na zijn schaatscarrière is hij een bedrijf gestart dat pelletkachels verkoopt en installeert bij klanten. 

Leuke weetjes over Rintje Ritsma

  • Zijn bijnaam is 'De Beer van Lemmer' 
  • In 2014 deed hij mee aan de Dakar-rally
  • Rintje Ritsma was de eerste schaatser die met de KNSB brak en een eigen commerciële ploeg oprichtte

Wie is Rintje Ritsma?

Robbert Rintje Ritsma is geboren op 13 april 1970. Hij is bekend onder de naam Rintje Ritsma. Tijdens zijn schaatscarrière is Rintje Ritsma vier keer wereldkampioen allround geworden en zes keer Europees kampioen. Ook heeft hij drie keer meegedaan aan de Olympische Winterspelen waar hij in totaal twee zilveren en vier bronzen medailles won. 

Helaas moest hij zijn schaatscarrière vroegtijdig beëindigen door aanhoudende rugklachten. Na zijn schaatscarrière is hij als teammanager bij de bobsleebond aan de slag gegaan. Helaas durfde bobsleepiloot Edwin van Calker op de Spelen van Vancouver niet meer van start te gaan na een dodelijk ongeluk op de baan. 


Waar heeft Rintje Ritsma zijn vermogen aan verdiend?

Rintje Ritsma heeft een groot deel van zijn vermogen verdient met schaatsen. Ook na zijn schaatscarrière heeft Rintje Ritsma niet stil gezeten. 

Momenteel is hij eigenaar van een bedrijf dat pelletkachels verkoopt en installeert. Tegenwoordig zijn de pelletkachels ondergebracht bij een webshop en richt Rintje zich volledig op de opvoeding van zijn dochter Kiki. 


Hoeveel verdient Rintje Ritsma per maand?

Hoeveel Rintje Ritsma op dit moment per maand verdient is helaas niet bekend. Wel is zijn bedrijf succesvol dus zal hij er een prima salaris aan overhouden. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Rintje Ritsma?

Het geschatte vermogen van Rintje Ritsma bedraagt €2 miljoen. 

Wat is het salaris van Rintje Ritsma?

Het salaris van Rintje Ritsma is niet bekend

Is Rintje Ritsma miljonair?

Met een geschat vermogen van €2 miljoen is Rintje Ritsma zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>