Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 19/06/2024

Wat is het vermogen van Rick van Stippent? Als zestienjarige jongen begon Rick van Stippent met het wassen van auto's.

Anno 2022 is hij eigenaar van een goedlopend bedrijf in het renoveren van auto's. Maar wat is Rick van Stippent zijn vermogen nou precies?

En wat is Rick van Stippent zijn salaris iedere maand? En hoe heeft hij dit kapitaal nou precies vergaard? In dit artikel gaan we proberen antwoord te geven op al deze vragen.

Ben je ook zo benieuwd naar dit inspirerende verhaal? Lees dan lekker verder! 

Naam

Rick van Stippent

Geschat vermogen

> €1 miljoen

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

CEO

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Autowereld


Wat is het vermogen van Rick van Stippent?

Rick van Stippent is terughoudend over zijn financiële situatie, dus kunnen we alleen maar een inschatting maken.

Rick van Stippent zijn vermogen is moeilijk te schatten, maar dat Rick van Stippent zijn vermogen boven de miljoen euro ligt is zeker.

Hij bezit een villa, een verzameling bijzondere auto's en een goedlopend bedrijf en al deze dingen zijn nogal wat waard. Niet verkeerd op zo'n jonge leeftijd (30 jaar)!

Leuke weetjes over Rick van Stippent

  • Van Stippent biedt poetsbeurten van auto's aan vanaf al €3000
  • Rick van Stippent woont naast de fabriekshal waarin Stipt Polish Point gehuisvest zit

Wie is Rick van Stippent?

Maar waar heeft Rick van Stippent zijn vermogen dan mee verdiend? Als twaalfjarig jongetje begon hij met auto's wassen van familieleden.

Op zijn zestiende begon hij een professioneel autowas bedrijf: Rick's Car Cleaning, het latere Stipt Cleaning. Van daaruit is hij begonnen met Stipt Polish Point, een bedrijf dat auto's renoveert en weer fabrieksnieuw maakt.

Het bedrijf is gevestigd in het Brabantse Best, de plaats waar Rick van Stippent ook vandaan komt. Van klassieke oldtimers tot modernere wagens en auto's van ieder merk. En naar het renoveren is heel veel vraag: maar liefst zo'n 150 aanvragen per dag!

Wil je weten welke technieken hij gebruikt voor de renovaties van de auto's? Kijk dan eens op de website van Stipt Polish Point. Daar staan ook diverse projecten waar het bedrijf aan heeft gewerkt.

Daarnaast heeft hij onder dezelfde naam (Stipt Polish Point) ook nog 35 winkels door heel Nederland, waar je als autoliefhebber diverse autospullen kan kopen. D

e laatste jaren timmert hij ook flink aan de weg met zijn eigen Youtube-kanaal waar hij diverse tips geeft. Ook deze activiteiten leveren hem een leuk extra bedrag op (en naamsbekendheid natuurlijk!)


Waar heeft Rick van Stippent zijn vermogen mee verdiend?

Rick van Stippent heeft zijn vermogen dus voornamelijk te danken aan zijn bedrijf, Stipt Polish Point. Met dit bedrijf verkoopt hij alles wat een autoliefhebber nodig heeft om zijn of haar auto er tip-top uit te laten zien.

Dat dit hem een flink vermogen oplevert, is niet vreemd. Autoliefhebbers zijn er namelijk niet bang voor om de portemonnee open te trekken om hun geliefde wagen te laten schijnen.


Hoeveel verdient Rick van Stippent per maand?

Omdat Rick van Stippent niet open is over zijn vermogen is Rick van Stippent zijn salaris per maand net zo lastig in te schatten als zijn vermogen. Maar uitgaande van een vermogen van ruim een miljoen euro, zal Rick van Stippent zijn salaris behoorlijk zijn.

Het kan dus zeker wel: van auto's wassen naar miljonair. Blijf vooral dromen en voeg daar ook flink hard werken aan toe. En laat je natuurlijk door dit artikel lekker inspireren.


FAQ

1. Wat is het vermogen van Rick van Stippent?

Rick van Stippent, bekend van Stipt Polish Point, heeft een vermogen dat geschat wordt op minimaal € 1 miljoen. Hoewel specifieke cijfers variëren, suggereert een schatting van Quote 500 dat zijn vermogen zich in deze range bevindt.


2. Hoe oud is Rick van Stippent?

Rick van Stippent is 31 jaar oud. 


3. Wat is de omzet van Stipt Polish Point?

Hoewel exacte cijfers moeilijk te vinden zijn, wordt het bedrijf als zeer succesvol beschouwd binnen zijn niche, met een loyale klantengroep en een sterke merknaam.


4. Wie is de eigenaar van Stipt Polish Point?

Rick van Stippent is de oprichter en eigenaar van Stipt Polish Point. Hij heeft het bedrijf opgebouwd en heeft een sterke aanwezigheid in de media, wat bijdraagt aan de bekendheid en groei van het merk.


5. Wat zijn enkele bekende citaten van Rick van Stippent?

Rick van Stippent is bekend om zijn inspirerende uitspraken over ondernemerschap en succes. Een van zijn vaak geciteerde uitspraken is "Succes is het resultaat van hard werken en doorzettingsvermogen," wat zijn benadering van het runnen van een bedrijf weerspiegelt.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>