Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Rianne Meijer? Rianne Meijer is een content creator op Instagram en YouTube.

Ze woont samen met haar vriend Roy en ze verwachten samen hun eerste kindje. In dit artikel zal het over Rianne Meijer gaan. Met name wat haar vermogen is, wie ze eigenlijk is, waar zij haar vermogen mee heeft verdiend en wat ze per maand verdient.

Naam

Rianne Meijer

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

31-03-1993

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Influencer

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Social media


Wat is het vermogen van Rianne Meijer?

Rianne Meijer haar vermogen is niet bekend. Verwacht wordt dat ze nog geen miljonair is. Met haar werk kan ze wel goed leven en een vermogen opbouwen.

Als influencer heeft ze tal van samenwerkingen met bekende merken, zoals Zalando of NAK-D. Ook met YouTube kan ze goed geld verdienen. Onlangs heeft ze dan ook een huis gekocht. Maar hoeveel haar vermogen dus precies is, is niet bekend.

Leuke weetjes over Rianne Meijer

  • Rianne Meijer is verbonden aan het Amsterdamse Content Icons

Wie is Rianne Meijer?

Rianne Meijer is een meisje dat eigenlijk bekend is geworden op Instagram en YouTube. Op Instagram doet ze vooral samenwerkingen met grote bedrijven, bijvoorbeeld met Zalando of NAK-D.

Op YouTube vlogt Rianne. Ze doet dit in het Engels. Dat is een goede manier van werken, aangezien je dan een nog groter publiek kan opbouwen.

Als je alleen in het Nederlands zou vloggen, kan het publiek over de hele wereld je niet verstaan. Dus in dat opzicht heeft ze daar wel degelijk over nagedacht.

Rianne Meijer maakt op YouTube content over haar leven in Amsterdam. Samen met haar vriend Roy woont ze daar. Ze verwachten samen ook nog hun eerste kindje. Verder hebben ze al een hondje samen.


Waar heeft Rianne Meijer haar vermogen mee verdiend?

Rianne Meijer heeft haar vermogen verdiend met haar werk: het zijn van content creator op Instagram en YouTube. Via Instagram promoot Rianne bepaalde producten van enkele grote merken, waaronder Zalando en NAK-D.

Met YouTube kan ze ook wel aardig wat geld verdienen. Ze maakt vlogs in het Engels om een groter publiek aan te kunnen spreken. Het is algemeen bekend dat content creators op YouTube betaald krijgen naargelang het aantal kijkers. Dus hierin heeft ze zeker een slimme keuze gemaakt.


Hoeveel verdient Rianne Meijer per maand?

Rianne Meijer haar salaris, dus het geld wat ze per maand verdient, is niet exact bekend. Waarschijnlijk zal haar salaris ook wel wisselend zijn.

Dit omdat je met de ene samenwerking op Instagram meer zal verdienen dan met de andere samenwerking. Ook op YouTube kan het per video verschillen hoeveel kijkers er zijn.

Kortom, Rianne Meijer heeft haar leven aardig op orde. Ze verdient een heleboel geld, maar hoeveel dat exact is, is niet bekend. Ook wisselen haar inkomsten wel, aangezien ze een content creator op Instagram en YouTube is. In dat vak hangt veel af van het publiek.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Rianne Meijer?

Het vermogen van Rianne Meijer is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Rianne Meijer?

Ook het salaris van Rianne Meijer is helaas onbekend. 

Is Rianne Meijer miljonair?

Het is onduidelijk of Rianne Meijer daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>