Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Niet alle jongeren onder ons zullen hem kennen maar René Froger doet qua roem en bekendheid niet veel onder vergeleken met bijvoorbeeld Andre Hazes Sr. De volkszanger loopt al heel wat jaren mee in het circuit en hoeft niet meer te werken om rond te komen Vandaag vertellen we meer over het vermogen van René Froger.

Ook kijken we naar de verschillende inkomstenbronnen en hoe hij zijn geld bij elkaar heeft verdient.

Naam

René Froger

Geschat vermogen

€ 9.500.000,- (naar schatting)

Geboortedatum

05-11-1960

Jaarlijks inkomen / salaris

€ 2.225.000,-

Beroep

Artiest

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?


Wat is het vermogen van René Froger?

René Froger heeft een geschat vermogen van 12 miljoen euro. Dit geld is afkomstig uit een combinatie van inkomsten uit optredens, concertreeksen met De Toppers en vastgoedbeleggingen.

René Froger's Net worth begon vanaf 2005 serieuze vormen aan te nemen, dankzij de uitverkochte concerten in de Arena met De Toppers.

Leuke weetjes over René Froger

  • Zijn doorbraak heeft René te danken aan het nummer 'Alles kan een mens gelukkig maken' uit 1989. Andere bekende nummers zijn 'Calling out your name' en 'Winter in America'.
  • BekendeBuren maakte in April 2022 bekend dat het vermogen van René was gedaald tijdens de Corona periode.
  • Hij is getrouwd met zijn vrouw Natasha Froger. Ze hebben samen 3 kinderen; Danny, Maxim en Didier. Danny Froger is ook bezig met een zangcarrière. 

Wie is René Froger?

René Froger is een bekende Nederlandse zanger die in 1989 doorbrak met zijn hit 'Alles kan een mens gelukkig maken'. Hij werd op 5 november 1960 geboren in de bekende Amsterdamse volksbuurt De Jordaan.

Na zijn doorbraak bleef het succes maar komen. In de jaren 90 scoorde hij meerdere grote hits en trad hij op in volle stadions zoals Ahoy Rotterdam.  

Later werd hij nog bekender voor het grote publiek met onder andere het begin van De Toppers in 2005. Ook op TV was hij actief in het jaar 2008 met het programma De Frogers: Effe geen cent te makken. 

Zijn meest recente hit behaalde die samen met rapper Donnie met het nummer "Bon Gepakt".


Waar heeft René Froger zijn vermogen aan verdiend?

René Froger's vermogen is opgebouwd uit verschillende inkomstenbronnen. Uiteraard heeft zijn muziekcarrière zijn Net Worth een kickstart gegeven. Verschillende van zijn albums en singles zijn platina gegaan, voornamelijk in de jaren 90. Platina houdt in dat er minimaal 100.000 stuks over de toonbank zijn gegaan.

Ook de vele concerten die die geeft dragen bij aan zijn vermogen. Voor zijn bijdrage aan De Toppers ontvangt ie per editie ongeveer € 500.000. Ook is hij mede aandeelhouder van het merk 'De Toppers'. Hier houdt hij volgens Follow The Money ook nog eens 1 miljoen euro per jaar aan over.

Daarnaast heeft René het slim aangepakt. Samen met zakenpartners investeerde hij in appartementen. Het is nog niet bekend hoeveel hij hier precies aan verdient. Tot slot wordt de volkszanger en investeerder ook nog regelmatig gevraagd om mee te doen aan reclames en andere programma's waar hij een goede gage voor krijgt.


Hoeveel verdient René Froger per maand?

Helemaal exact zal het niet kloppen. Maar wij hebben berekend dat het salaris van René Froger rond de 185.000 per maand ligt. Dit betekent niet dat dat maandelijks elke keer binnenkomt, maar over een heel jaar gezien zou dat wel eens goed overeen kunnen komen.

Zo weten we al dat er jaarlijks 1,5 miljoen binnenkomt door zijn deelname en aandeelhouderschap aan De Toppers. Ook is het met € 11.500,- per 30 minuten een van de duurste artiesten om in te huren. Wij zijn voor het berekenen van zijn salaris uitgegaan van één optreden per week en 100.000 aan overige inkomsten per jaar (schnabbels).  


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van René Froger?

Het vermogen van René Froger wordt mede door ons geschat op 9,5 miljoen euro.

Wat is het salaris van René Froger?

Het salaris van René Froger bedraagt ongeveer €2,25 miljoen per jaar. De naam salaris is niet helemaal passend, maar dit is wel wat er jaarlijks aan inkomsten binnenkomt.

Is René Froger miljonair?

Met een totaal vermogen van 9.500.000 is René Froger miljonair. Dit heeft ie te danken aan een combinatie van inkomsten als artiest, aandeelhouder bij De Toppers en investeerder in vastgoed.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>