Heb jij nou altijd meer willen weten over het vermogen van Reinout Oerlemans? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn namelijk op onderzoek uitgegaan naar het vermogen van Reinout Oerlemans. 

En dat is niet alles. Daarnaast hebben wij in dit artikel ook zijn maandsalaris verwerkt. En uiteraard vertellen wij dan ook nog wat over de achtergrond van Reinout. Meer weten? Lees dan vooral gauw verder!

Naam

Reinout Oerlemans

Geschat vermogen

210 miljoen euro

Geboortedatum

10-06-1971

Jaarlijks inkomen / salaris

2,4 miljoen euro

Beroep

Producent / ex-acteur

Geslacht 

Man

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van Reinout Oerlemans?

Laten we direct met de deur in huis vallen over het Reinout Oerlemans vermogen. Want hoeveel is dit nou eigenlijk? Zijn vermogen wordt geschat op een monsterlijk bedrag van maar liefst 210 miljoen euro. Dat is behoorlijk wat.

Sterker nog, hierdoor heeft hij ook een plek bemachtigd in de Quote 500 van 2022. En dan ook nog eens op plek 244!

Leuke weetjes over Reinout Oerlemans

  • In 2004 won Reinout Oerlemans een Zilveren Televisie Ster voor beste televisiepersoonlijkheid.
  • Reinout Oerlemans heeft 17 films geproduceerd.

Wie is Reinout Oerlemans?

Goed, Reinout heeft een hoop geld. Maar wie is deze man dan precies? Reinout is acteur, presentator én regisseur. Toen Reinout nog jong was ging hij rechten studeren. Hij kwam toen aan de praat met een dame die naar zijn zeggen prachtige schoenen aan had.

Reinout vroeg de dame waar deze vandaan kwamen en ontdekte dat ze onderweg was naar de casting voor Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij heeft daarna ook auditie gedaan bij Goede Tijden, Slechte Tijden.

En dit was het begin van zijn carrière als acteur. Hij wordt na zes jaar uitgeschreven en wanneer hij wordt uitgenodigd terug te komen weigert hij dit. Hij begon zijn carrière als presentator van onder andere Typisch 80. Hij is in 2009 regisseur geworden van de bekende serie ‘Komt een vrouw bij de dokter’. Reinout heeft ook een vrouw, Danielle Oerlemans. Hier is hij al 15 jaar mee getrouwd.


Waar heeft Reinout Oerlemans zijn vermogen aan verdiend?

Dus: hoe is dit Reinout Oerlemans vermogen zo groot geworden? Dit komt niet door zijn carrière als acteur. Hier verdiende hij namelijk niet meer mee dan modaal. Zijn echte uitbraak kwam bij een samenwerking met Endemol producties.

Hij heeft meerdere hitseries bedacht voor het bedrijf, waaronder De Bauers, met onze enige echte Frans Bauer in de hoofdrol, en De Nationale IQ-test. Dit doet hij via zijn eigen bedrijf: Eyeworks. Het bedrijf groeit in rap tempo en in 2004 nam hij het Duitse Stromy Entertainment over.

Met andere woorden heeft Reinout Oerlemans een flinke zakcent verdiend aan de Nederlandse wereld van de media. 


Hoeveel verdient Reinout Oerlemans per maand?

Dus, het Reinout Oerlemans net worth is eentje om ‘u’ tegen te zeggen. De multimiljonair heeft behoorlijk wat geld en panden in zijn bezit. Maar hoeveel verdient hij dan per maand? Een exact bedrag weten we helaas niet. Wat we wél weten is dat dit waarschijnlijk gaat om meer dan 200.000 euro per maand.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Reinout Oerlemans?

Het vermogen van Reinout Oerlemans wordt geschat op 210 miljoen euro. 

Wat is het salaris van Reinout Oerlemans?

Het salaris van Reinout Oerlemans wordt geschat op zo'n 200 duizend euro per maand.

Is Reinout Oerlemans miljonair?

Met een plek in de Quote 500 en een geschat vermogen van 210 miljoen euro is Reinout Oerlemans zeker weten miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>