Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

In dit artikel wordt het vermogen van Reinier Zonneveld besproken. Reinier Zonneveld is een Nederlandse DJ, die bekend staat om zijn acid techno muziek en eigenaar is van het label 'Filth on Acid'.

Naast zijn muziekproducties staat hij bekend om zijn indrukwekkende livesets. In dit artikel wordt besproken hoeveel Reinier Zonneveld heeft verdiend met zijn muziek en hoe hij leeft.

Naam

Reinier Zonneveld

Geschat vermogen

€2.7 miljoen

Geboortedatum

30-01-1991

Jaarlijks inkomen / salaris

€120.000

Beroep

DJ

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat was het vermogen van Reinier Zonneveld?

Reinier Zonneveld heeft een geschat vermogen van 2.68 miljoen euro. Dit bedrag is een schatting gebaseerd op zijn inkomsten uit streams en muziekverkoop, maar ook overage inkomsten zoals royalties en optredens.

Leuke weetjes over Reinier Zonneveld

  • Reinier Zonneveld heeft econometrie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam
  • Reinier Zonneveld produceert zijn muziek onder zijn eigen label

Wie is Reinier Zonneveld?

Reinier Zonneveld is een Nederlandse dj die op 30 januari 1991 in Alphen aan de Rijn geboren werd. Hij begon op jonge leeftijd met het bespelen van de piano en gaf op zijn tiende al pianoconcerten.

Na het behalen van een masterdiploma in Real Estate Finance en Corporate Finance aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, brak hij in 2015 door als dj met zijn debuutalbum 'Megacity Servant’.

Reinier Zonneveld heeft geen bekende partner of kinderen. Hij woont momenteel in Amsterdam, waar hij ook zijn eigen studio heeft.


Waar heeft Reinier Zonneveld zijn vermogen aan verdiend?

Reinier Zonneveld heeft zijn vermogen vooral aan zijn muziek verdiend. Hij draait en produceert acid techno, een genre dat gekenmerkt wordt door harde beats, vervormde geluiden en psychedelische effecten.

Hij is de eigenaar van het label ‘Filth on Acid’, dat hij oprichtte in 2017 om zijn eigen muziek uit te brengen en andere artiesten te ondersteunen. Hij heeft meer dan tien albums en honderden singles uitgebracht onder dit label.

Reinier Zonneveld staat ook bekend om zijn livesets, waarin hij met drumcomputers en synthesizers zijn muziek op het podium speelt. Hij treedt op over de hele wereld, van Berlijn tot Ibiza tot Tokio.

Volgens Omroep West vraagt hij tussen de vijfduizend en tienduizend euro per optreden. In 2021 trad hij onder andere op tijdens Amsterdam Dance Event (ADE), waar hij vier shows gaf in drie dagen tijd.


Hoeveel verdient Reinier Zonneveld per maand?

Het is lastig om te zeggen hoeveel Reinier Zonneveld salaris is, omdat dit afhankelijk is van verschillende dingen zoals de hoeveelheid streams en andere bronnen van inkomen zoals royalties en optredenes. Bovendien kan dit per maand erg anders zijn.

Een manier om een schatting te maken is om te kijken naar de Spotify-uitbetalingen voor streams.
Volgens Digital Music News ligt het gemiddelde tarief per stream tussen de 0.003 en 0.005 dollar.

Volgens Spotify heeft Reinier Zonneveld meer dan twee miljoen maandelijkse luisteraars en meer dan honderd miljoen streams totaal.

Als we deze cijfers gebruiken om een berekening te maken, kunnen we schatten dat Reinier Zonneveld naar rond de tienduizend euro per maand verdient aan Spotify-streams.

Houd er wel rekening mee dat dit slechts een schatting is, en dat zijn daadwerkelijke salaris hoger is door andere bronnen van inkomen.


FAQ

Wat was het geschatte vermogen van Reinier Zonneveld?

Het vermogen van Reinier Zonneveld wordt geschat op €2.7 miljoen.

Wat was het salaris van Reinier Zonneveld?

Het salaris van Reinier Zonneveld wordt geschat op €10.000 per maand.

Is Reinier Zonneveld miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €2.7 miljoen is Reinier Zonneveld zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>