Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Raven van Dorst? In deze tekst zullen we ingaan op het vermogen van Raven van Dorst. Raven van Dorst is een bekende persoonlijkheid in Nederland. 

Van Dorst heeft door de jaren heen verschillende successen geboekt en is daardoor financieel onafhankelijk geworden. In dit artikel zullen we dieper ingaan op Raven van Dorst vermogen en hoe Raven toch rondkomt. 

Naam

Raven van Dorst

Geschat vermogen

€500.000 - €1 miljoen

Geboortedatum

11-09-1984

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zangeres / Presentatrice

Geslacht 

Non-binair

Hoe verdiende Raven geld?

Televisiewereld


Wat is het vermogen van Raven van Dorst?

Het vermogen van Raven van Dorst is op dit moment niet precies bekend. Het is niet ongebruikelijk dat informatie over de vermogens van bekende Nederlanders niet openbaar wordt gemaakt.

In de media worden verschillende bedragen genoemd, maar dit zijn slechts speculaties. Zo wordt er bijvoorbeeld gezegd dat het vermogen van Raven van Dorst tussen de €500.000 en €1 miljoen ligt. Echter is het vermogen van Raven van Dorst op dit moment nog steeds onbekend.

Leuke weetjes over Raven van Dorst

  • Raven van Dorst heeft een eigen podcast, genaamd Adpodcalypse
  • Raven heeft als zangeres al meer dan 10 singles en EP's gereleased

Wie is Raven van Dorst?

Raven van Dorst is een Nederlandse artiest en presentator. Van Dorst begon een carrière als muzikant en was de leadzangeres van de band De Staat. Inmiddels is Van Dorst een veelzijdige artiest en presentator. 

Ze heeft verschillende televisieprogramma's gepresenteerd, zoals 'Boerderij van Dorst' en 'Nachtdieren' en heeft in 2021 het programma 'Raven Huisarts' gepresenteerd. Daarnaast is ze ook actief als model en maakt ze regelmatig muziek. Ze is dus een veelzijdig persoon!

Naast het werk als artiest en presentator is Raven van Dorst ook actief als schrijver. In 2021 kwam de debuutroman 'Hoe de hel naar ons kwam' uit. De roman werd goed ontvangen en werd genomineerd voor de BNG Bank Literatuurprijs.

Over het persoonlijke leven van Raven van Dorst is niet veel bekend. Raven van Dorst is non-binair en heeft daarom geen vrouwelijke of mannelijke voornaamwoorden. Het is niet bekend of Raven van Dorst op dit moment een relatie heeft.

Daarnaast is er niet veel bekend over hoe van Dorst woont. Er zijn geen specifieke details over zijn/haar woonplaats en de woonomstandigheden. Het is niet bekend of Raven van Dorst in een appartement, huis of villa woont en of het een huur- of koopwoning betreft.

Er zijn geen geruchten over luxueuze huizen of eigendommen die aan hem/haar zijn gekoppeld. Raven van Dorst heeft ervoor gekozen om zijn/haar privéleven uit de schijnwerpers te houden en dit omvat blijkbaar ook zijn/haar woonplaats.

Het is mogelijk dat hij/zij zich vestigt in een buitenwijk of in een meer landelijke omgeving omringd door privacy en rust. Het is opmerkelijk dat ondanks zijn/haar publieke bekendheid, Raven van Dorst erin slaagt om zijn/haar privéleven buiten het bereik van de media te houden. 


Waar heeft Raven van Dorst zijn/haar vermogen mee verdiend?

Raven van Dorst heeft zijn/haar vermogen voornamelijk verdiend met zijn/haar werk als artiest en presentator. Als leadzangeres van Dool heeft Van Dorst verschillende hits gehad en ook als solo-artiest heeft hij/zij succesvolle albums uitgebracht. Daarnaast heeft Raven van Dorst ook succesvolle programma's gepresenteerd voor de Nederlandse televisie.


Hoeveel verdient Raven van Dorst per maand?

Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over Raven van Dorst salaris. Het is echter bekend dat hij/zij een succesvolle carrière heeft opgebouwd als presentator en content creator, en ze heeft ook verschillende ondernemingen opgezet. Het is veilig om te stellen dat Raven van Dorst een aanzienlijk inkomen heeft en ze zal waarschijnlijk nog lang succesvol blijven in zijn/haar vakgebied.


 FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Raven van Dorst?

Het vermogen van Raven van Dorst wordt geschat tussen de €500.000 en €1 miljoen.

Wat is het salaris van Raven van Dorst?

Het salaris van Raven van Dorst is helaas onbekend. 

Is Raven van Dorst miljonair?

Het is helaas niet bekend of Raven van Dorst daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>