Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Rapper SjorsIn dit artikel zullen we het vermogen van Rapper Sjors onder de loep nemen.

Ben jij benieuwd naar het vermogen dat deze Nederlandse cultheld door de jaren heen bij elkaar heeft weten te sprokkelen? Lees dan verder!

Naam

Rapper Sjors

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

31-05-1992

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Rapper

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Rapper Sjors?

Het exacte salaris van Rapper Sjors is helaas niet bekend.

Wel is bekend dat hij voor een optreden van een half uur zo'n €895 vraagt. In het geval dat hij elke week 2 optredens doet, kan hij (na belastingaftrek) per maand gerust €3.500 verdienen.

Daarmee is de kans dus best groot dat hij een aardig vermogen heeft kunnen opbouwen.

Leuke weetjes over Rapper Sjors

  • Naar eigen zeggen heeft Rapper Sjors net pindakaas gegeten
  • In zijn nummer 'Stacks' rapt Sjors dat hij per dag €1000 verdient, maar het is onbekend of dit ook daadwerkelijk het geval is. 

Wie is Rapper Sjors?

Rapper Sjors, wiens echte naam Mehmet Sjörs Fransen is, is een Nederlandse rapper en mediafiguur.

Hij werd bekend in Nederland door zijn deelname aan het televisieprogramma "Holland's Got Talent" in 2013, waar hij indruk maakte met zijn eigen rapnummers en opvallende verschijning.

 Rapper Sjors staat bekend om zijn excentrieke en flamboyante persoonlijkheid, evenals zijn kenmerkende rapstij. Hij heeft een uitgesproken en opvallende persoonlijkheid, zowel op als buiten het podium.

Hij staat bekend om zijn extraverte en energieke optredens, waarbij hij vaak zijn unieke rapstijl combineert met zijn karakteristieke voorkomen.

De rapper heeft een grote schare fans en volgers op sociale media, waar hij regelmatig updates deelt over zijn muziek en persoonlijke leven. Hij heeft een eigen stijl en uitstraling die hem onderscheidt van andere artiesten en mediafiguren in Nederland.

Met zijn optredens en media-aanwezigheid heeft Rapper Sjors een aanzienlijke bekendheid en populariteit verworven in de Nederlandse entertainmentindustrie.

Er is verder weinig bekend over het privéleven van Rapper Sjors en of hij momenteel een vriend of vriendin heeft. 


Waar heeft Rapper Sjors zijn vermogen mee verdiend?

Het exacte vermogen van Rapper Sjors is niet bekend. Hij heeft voornamelijk bekendheid en populariteit vergaard door zijn muziek en optredens, evenals zijn aanwezigheid in de media en op sociale media.

Hij verdient hoogstwaarschijnlijk geld met zijn muzikale activiteiten, waaronder het maken en uitbrengen van rapnummers, optredens en eventuele merchandising.

Hij heeft ook deelgenomen aan televisieprogramma's, zoals "Holland's Got Talent", wat kan hebben bijgedragen aan zijn inkomsten.

Daarnaast kan Rapper Sjors inkomsten genereren via sponsordeals, advertenties en andere zakelijke samenwerkingen, zoals veel publieke figuren dat doen.


Hoeveel verdient Rapper Sjors per maand?

De rapper rapt in zijn musicvideo "Stacks" dat hij 1000 euro per dag verdient. Met een eenvoudige rekensom kunnen we ervan uitgaan dat zijn maandelijkse salaris 30.000 tot 31.000 euro bedraagt. Jaarlijks is dat dus 365.000 euro!

Verder kost een enkel optreden van Rapper Sjors 2100 euro per uur, wat met een aantal optredens per week al snel optelt tot een grote som.

Er is verder geen betrouwbare informatie beschikbaar over het exacte maandelijkse inkomen of salaris van Rapper Sjors. Als publieke figuur kan zijn inkomen afkomstig zijn van verschillende bronnen, zoals muziekopbrengsten, optredens, merchandising en andere zakelijke ventures.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Rapper Sjors?

Het vermogen van Rapper Sjors is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van Rapper Sjors?

Het is helaas onbekend hoeveel salaris Rapper Sjors nu daadwerkelijk verdient.

Is Rapper Sjors miljonair?

Nee, het is onwaarschijnlijk dat Rapper Sjors miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>