Misschien wel één van de bekendste profvoetballers van Nederland: Rafael van der Vaart. Heb jij altijd al meer willen weten over het Rafael van der Vaart vermogen

Dan ben je hier op de goede plek! Wij gaan je vertellen over het vermogen van Rafael, zijn privéleven en wat hij verdient per maand. Meer weten? Scrol dan snel verder.

Naam

Rafael van der Vaart

Geschat vermogen

€18 miljoen

Geboortedatum

11-02-1983

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

TV-voetbalanalist / trainer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


Wat is het vermogen van Rafael van der Vaart?

Dus, wat is het Rafael van der Vaart vermogen? Wij hebben het voor je uitgezocht. Quote heeft het vermogen van het voetbaltalent geschat op zo’n 18 miljoen euro. Dat is natuurlijk een hoop geld, maar eigenlijk lang niet zo gek in de voetbalwereld. Hoe dan ook: hij doet het goed!

Leuke weetjes over Rafael van der Vaart

  • Rafael van der Vaart heeft op professioneel niveau gedart.  
  • Van der Vaart won als jeugdspeler drie jaren op rij de Ajax-talent van het jaar prijs. 

Wie is Rafael van der Vaart?

We hebben het net al even verklapt, maar Rafael van der Vaart is dus een oud profvoetballer. En niet zomaar eentje. Hij was één van de bekendste voetballers in Nederland. Hoe is dit ooit zo begonnen?

Rafael is geboren op 11 februari 1983 in Heemskerk. Op zeer jonge leeftijd speelde hij al bij het jeugdteam van Ajax. Toen hij slechts 17 jaar oud was debuteerde hij al in het elftal. Erg knap! In datzelfde jaar wist hij zelfs een basisplaats te bemachtigen.

En vanaf toen werd het eigenlijk alleen maar beter. In zijn tijd bij Ajax wist Rafael twee landstitels binnen te slepen: de KNVB beker en Johan Cruijf Schaal. In 2005 besloot van der Vaart verder te spelen bij de Duitse club Hamburger SV. Hier heeft hij tweemaal de UEFA Intertoto cup gewonnen.

Daarnaast heeft Rafael ook nog een paar jaar gespeeld bij Real Madrid en Tottenham Hotspur. Kortom: allerlei grote en bekende clubs. Ook heeft hij meermaals bij het Nederlands elftal gespeeld.

In 2003 kreeg Rafael een relatie met de presentatrice Sylvie Meis. Zij trouwden in 2005 in Heemskerk. Nog geen jaar later verwelkomden ze een zoontje. In 2013 ging het stel uit elkaar en kreeg hij een relatie met Sabia Engizek. Ook dit hield niet lang stand. Tegenwoordig is Rafael samen met handbalster Estavana Polman. Samen hebben ze een dochter.

Zeer recent, in 2021, werd bekend dat Rafael Peter Hyballa zou gaan assisteren bij zijn oude club Esbjerg. Hier nam hij ook de rol als clubambassadeur op zich. In 2022 werd van der Vaart aangesteld als de hoofdtrainer van de club. Ook kom je Rafael nog wel eens tegen op televisie in verschillende voetbalprogramma’s en tijdens voetbalwedstrijden.


Waar heeft Rafael van der Vaart zijn vermogen aan verdiend?

Dat Rafael veel geld heeft is geen geheim. Al die miljoenen euro’s, hoe komt hij er toch aan? Het grootste gedeelte van het Rafael van der Vaart vermogen heeft hij te danken aan zijn voetbalcarrière. Zoals je misschien wel weet verdienen profvoetballers behoorlijk wat geld.

En dat was bij Rafael ook het geval. Zeker bij grote clubs als Ajax en Real Madrid kreeg van der Vaart een behoorlijk salaris. Tegenwoordig verdient hij zijn geld dus als hoofdtrainer. Hoewel dit minder goed betaalt krijgt hij ook hier een goed salaris voor. Daar gaan we zo nog op in. Ook krijgt hij nog een zakcentje voor zijn aanwezigheid in verschillende voetbalprogramma’s zoals Studio Voetbal.


Hoeveel verdient Rafael van der Vaart per maand?

Als hoofdtrainer kan je aardig wat geld verdienen. Maar welk salaris is er gekoppeld aan zijn baan als trainer? Een exact bedrag is helaas niet bekend. We kunnen hier dan ook geen uitspraak over doen.

Het enige wat we erover kwijt kunnen is dat dit waarschijnlijk gaat om meerdere duizenden euro’s. Hoe dan ook: de Rafael van der Vaart net worth zal alleen maar gaan toenemen.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Rafael van der Vaart?

Het geschatte vermogen van Rafael van der Vaart is €18 miljoen.

Wat is het salaris van Rafael van der Vaart?

Het salaris van Rafael van der Vaart is helaas onbekend.

Is Rafael van der Vaart miljonair?

Met een geschat vermogen van €18 miljoen is Rafael van der Vaart zeker miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>