Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

"Wat is het vermogen van Radmilo Soda?" Radmilo, de energieke personal trainer en tv-persoonlijkheid, heeft flink aan de weg getimmerd.

Ontdek in dit artikel hoe Radmilo’s inkomen en vermogen zijn gevormd door zweet, dumbbells en camera's!

Van bokscarrière tot fitnessgoeroe op televisie, we nemen je mee door de financiële reis van deze inspirerende sportfanaat, die naast spieren ook een indrukwekkend financieel portfolio heeft opgebouwd. Let’s dive in!

Benieuwd naar het Vermogen van Radmilo Soda? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Radmilo Soda?

“Wie is Radmilo Soda?” Dat vragen velen zich af wanneer ze deze fitte verschijning op het scherm zien. Radmilo is in 1972 geboren in Kroatië en verhuisde op zijn negende naar Nederland. Hij groeide op met een liefde voor sport en beweging, wat later de basis van zijn carrière vormde.

Zijn jonge jaren stonden in het teken van boksen, een sport waarin Radmilo flink wat klappen uitdeelde én ontving.

Met vuisten van staal bouwde hij aan een sportcarrière die respect en erkenning opleverde. Zijn bokstalent bleef niet onopgemerkt en leverde hem de Nederlandse titel in het lichtzwaargewicht op.

Vermogen Radmilo Soda

Na zijn bokscarrière besloot Radmilo zich te richten op het coachen van anderen. Met dezelfde passie en gedrevenheid waarmee hij in de ring stond, hielp hij anderen hun fitste zelf te worden.

Hij startte zijn eigen sportschool, Soda Bodyfit, in Amsterdam.

Tegelijkertijd maakte Nederland kennis met Radmilo de tv-personality. Met zijn aanstekelijke energie en kennis van sport en gezondheid was hij te zien in programma’s zoals ‘Obese’, waar hij deelnemers coachte naar een gezonder leven.

Vandaag de dag is Radmilo Soda een gevierd personal trainer en ondernemer. Zijn sportschool floreert en hij blijft mensen inspireren met zijn filosofie over sport, gezondheid en welzijn.

Met een lach, een dosis motivatie en een flinke portie ervaring, toont Radmilo dat fit worden (en blijven) voor iedereen mogelijk is. Zijn huidige functie? Inspirator, coach, ondernemer en bovenal, een fitmens met een missie!

Zijn jonge jaren stonden in het teken van boksen, een sport waarin Radmilo flink wat klappen uitdeelde én ontving.


Waar heeft Radmilo Soda zijn vermogen mee verdiend?

Het vermogen Radmilo Soda is een samenspel van zweet, ijzer en camera’s! Deze fitness goeroe begon zijn financiële fitjourney in de boksring, waar hij niet alleen spieren, maar ook een aardig zakcentje opbouwde.

Radmilo liet de ring achter zich, maar niet de sport. Met zijn eigen sportschool, Soda Bodyfit, waar hij als ZZP'er werkte, heeft hij niet alleen de biceps van vele Amsterdammers verstevigd, maar ook zijn eigen portemonnee.

Daarnaast schittert de vermogen Radmilo Soda ook op de televisie, waar hij als personal trainer in programma’s als ‘Obese’ de kijkers motiveert en entertain. Hier verdient hij ongetwijfeld een salaris dat net zo fit is als hijzelf!

Geschat wordt dat Radmilo met zijn diverse inkomstenstromen een gezond vermogen heeft opgebouwd.

Hoewel exacte getallen niet publiek bekend zijn, kunnen we wel stellen dat zijn financiële conditie net zo sterk is als zijn fysieke! Zweet en inspanning betalen zich uit, letterlijk!


Hoeveel verdient Radmilo Soda per maand?

Zo, benieuwd naar het salaris Radmilo Soda? De exacte cijfers zijn helaas net zo mysterieus als het recept voor zijn indrukwekkende spiermassa! Radmilo’s inkomsten komen uit verschillende bronnen; denk aan zijn sportschool, personal trainingssessies en zijn glansrijke televisieoptredens.

 Is zijn salaris passend? Absoluut!

Voor iemand die Nederland in beweging brengt met zijn energie, kennis en onuitputtelijke motivatie, mag het salaris ook wel bewegen richting een vette bankrekening. En we gokken: dat doet het ook!


Wat is het vermogen van Radmilo Soda?

“Wat is het vermogen van Radmilo Soda?” Deze fitcoach, voormalig bokser en TV-persoonlijkheid, heeft zijn financiën strak in vorm. Zijn vermogen, net als de exacte details van zijn salaris, is privé, maar insiders suggereren dat zijn inspanningen in de sportschool en op tv lucratief zijn geweest. Met een energieke carrière in zowel sport als entertainment, heeft het Radmilo Soda vermogen ongetwijfeld flinke ‘gains’ gemaakt, passend bij zijn dynamische, fitte levensstijl!

Leuke weetjes over Radmilo Soda

  • Soda is medeoprichter van het fitnessconcept “I Love Working Out”, dat zich richt op het bieden van toegankelijke en effectieve trainingen voor iedereen, ongeacht hun fitnessniveau of achtergrond. Dit project onderstreept zijn toewijding aan inclusiviteit en toegankelijkheid in de fitnesswereld.
  • Radmilo Soda doet in 2023 mee aan het programma Expeditie Robinson.

Naam

Radmilo Soda

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

1972

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Fitnessondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Fitnesswereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Radmilo Soda?

Het vermogen van Radmilo Soda is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Radmilo Soda?

Ook het salaris van Radmilo Soda is helaas onbekend.

Is Radmilo Soda miljonair?

Het is onduidelijk of Radmilo Soda daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>