Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Het erfgoed dat André Hazes heeft achtergelaten, wordt nog door veel Nederlanders vrijwel dagelijks beluisterd.

Naast zijn geweldige muziek heeft Nederlands’  bekendste volkszanger nog veel familieleden, waaronder Rachel Hazes. Je zou denken dat haar vermogen voornamelijk voortkomt uit de erfenis, maar het zal je verbazen hoeveel geld Rachel zelf heeft verzameld. Dit is het vermogen van Rachel Hazes in 2023!

Naam

Rachel Hazes

Geschat vermogen

€3.3 miljoen

Geboortedatum

30-03-1970

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Muziekrechthouder

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Muziekrechten / televisie / boeken


Wat is het vermogen van Rachel Hazes?

Rachel Hazes heeft volgens verschillende bronnen miljoenen geërfd van haar man André Hazes, toen die in 2004 overleed aan een hartstilstand. Zelf heeft ze ook drie bv’s, waarmee ze producties en goede doelen steunt.

Met de bedragen die in totaal op deze rekeningen staan komen we al gauw uit op een vermogen van ruim €3.3 miljoen.

Leuke weetjes over Rachelle Hazes

  • Rachelle Hazes bezit all muziekrechten van de nummers van André Hazes
  • Rachelle heeft een boek geschreven over haar relatie met André Hazes, genaamd Typisch André

Wie is Rachel Hazes?

Rachel Hazes werd geboren op 3 maart 1970, in een slagersgezin in Rotterdam. Ze werkte zelf na haar opleiding in het voortgezet onderwijs ook een tijdje als slager. Haar ouders waren groot van van de volkszanger André Hazes, en toen ze hem op jonge leeftijd ontmoette in een café waar hij optrad, kreeg ze een microfoon in haar hand gedrukt.

Ze mocht een van zijn liedjes zingen. Blijkbaar klikte het erg goed tussen de twee, en na enkele jaren kregen ze een relatie.

Op 14 oktober 1991 trouwde het verliefde stel, en ze gingen wonen in Vinkeveen. Ze kregen twee kinderen; Roxeanne en André Hazes jr, die op zijn beurt ook aardig bekend is geworden als zanger en bekende Nederlander.

Na de dood van Hazes senior regisseerde Rachel Hazes voornamelijk de publiciteit rondom de plechtigheden, maar ook bracht ze verschillende boeken, documentaires en een musical uit namens haar overleden man.

Hoewel Rachel zelf dus geen zangcarrière heeft gehad, komt ze nog met regelmaat in de publiciteit, die ze zelf ook slim op weet te zoeken. Zo heeft ze onlangs nog ruzie gehad met dochter Roxeanne, dat uitgebreid in alle roddelbladen te lezen was.

Ook de cokeverslaving van Hazes jr. werd in een dramatische documentaire verteld. Misschien is dit een slimme manier van Rachel om in de publiciteit te blijven; in ieder geval werkt het dan goed!


Waar heeft Rachel Hazes haar vermogen aan verdiend?

Rachel Hazes heeft veel geld geërfd van haar overleden man, André Hazes. Na zijn dood bracht ze nog een aantal shows, musicals en documentaires uit over het indrukwekkende leven van André. In ieder geval weet ze de publiciteit en de roem die bij haar achternaam komt kijken, om te zetten in centjes, en dat kunnen we alleen maar respecteren.


Hoeveel verdient Rachel Hazes per maand?

Rachel Hazes heeft nooit informatie verstrekt over haar precieze maandsalaris. Ze heeft uiteraard ook geen vaste baan, want met de centjes op haar bankrekening zal ze lange tijd vooruit kunnen. Rachel zit er in ieder geval warmpjes bij en we weten zeker dat dat de komende jaren zo blijft.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Rachel Hazes?

Het vermogen van Rachel Hazes wordt geschat op €3.3 miljoen.

Wat is het salaris van Rachel Hazes?

Het exacte salaris van Rachel Hazes is helaas onbekend.

Is Rachel Hazes miljonair?

Met een geschat vermogen van €3.3 miljoen is Rachel Hazes zeker miljonair. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>