Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Quincy Promes, ook wel bekend als Mister One Game, is een Nederlandse voetballer.

Promes is een aanvallend ingestelde speler die inmiddels al 50 interlands voor het Nederlands elftal op zijn naam heeft staan.

Met zijn handelingssnelheid en geweldige techniek behoort hij dan ook tot een van de beste voetballers van Nederland. Dit heeft hem in zijn carrière al meerdere grote transfers opgeleverd. Momenteel speelt Promes bij Spartak Moskou.

Hoeveel geld hebben de prestaties van Promes hem eigenlijk opgeleverd? In dit artikel ontdek je onder meer het geschatte vermogen van Quincy Promes.

Naam

Quincy Promes

Geschat vermogen

€25 miljoen

Geboortedatum

04-01-1992

Jaarlijks inkomen / salaris

€190.000

Beroep

Voetballer / ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbal- en kledingwereld


Wat is het vermogen van Quincy Promes?

Het precieze vermogen van Quincy Promes is niet bekend bij de buitenwereld. Toch kunnen we op basis van zijn transfers een inschatting ervan maken.

Naar verluidt ontving Quincy Promes een salaris van ruim 3 miljoen euro per jaar bij zowel Ajax als Sevilla.

Daarnaast zou hij een jaarsalaris van ongeveer 2 miljoen euro per jaar in zijn eerste periode bij Spartak Moskou hebben verdiend. 

Tot slot zou hij in zijn huidige periode bij Spartak Moskou een salaris van ruim 2,2 miljoen euro per jaar verdienen. 

Dit zou betekenen dat hij in totaal ruim 25 miljoen euro heeft verdiend in de laatste 10 jaar.

Leuke weetjes Quincy Promes

  • Quincy Promes is oprichter en CEO van het kledingmerk Mask QP, vernoemd naar zijn kenmerkende viering van doelpunten, waarbij hij bij zichzelf een masker opzette
  • Quincy Promes heeft een eigen bar in Moskou, de Black Star Lounge

Wie is Quincy Promes?

Quincy Promes is een bekende Nederlandse voetballer. De in Amsterdam geboren aanvaller kwam in zijn carrière uit voor Go Ahead Eagles, FC Twente, Spartak Moskou, Sevilla en Ajax.

Zijn debuut in het Nederlands elftal vond plaats op 5 maart in 2014. In 2017 werd hij kampioen met Spartak Moskou en in 2019 won hij de Johan Cruijff Schaal met Ajax.

Quincy Promes is al jarenlang samen met zijn vriendin Jamie. Samen kregen ze al drie kinderen. Zo kregen ze twee dochters genaamd Alaney en Aaliyah en één zoon genaamd Noaquin. Over het algemeen houdt Quincy Promes zijn voetballeven gescheiden van zijn privéleven.

Quincy Promes speelt momenteel bij Spartak Moskou. In die stad woont hij ook. Het is niet bekend waar zijn precieze verblijf is en wat voor soort verblijf dit is.

Wel is het bekend geworden dat hij in zijn Ajax-tijd een villa heeft gekocht in het Nederlandse Abcoude. De kans is groot dat hij deze villa nog steeds in zijn bezit heeft voor als hij naar Nederland wil komen.

Naast de inkomsten als voetballer, is de kans groot dat Promes ook inkomsten uit andere activiteiten heeft gehaald.

 Zo ontvangen bekende voetballers vaak flinke bedragen voor sponsordeals. Laten we inschatten dat er dus nog ruim 5 miljoen euro bij de 25 miljoen opgeteld kan worden. Dan kom je grofweg uit op 30 miljoen euro aan inkomsten in de afgelopen 10 jaar.


Waar heeft Quincy Promes zijn geld mee verdiend?

Het is duidelijk dat Quincy Promes verreweg het grootste deel van zijn vermogen heeft verdiend aan zijn geweldige kwaliteiten als voetballer. Daarnaast zou hij ook nog geld hebben verdiend met sponsordeals.

De kans is groot dat Quincy Promes, mede vanwege zijn hoge inkomen, ook behoorlijk veel kosten heeft gemaakt in de afgelopen 10 jaar.

Laten we stellen dat hij 10 miljoen euro heeft uitgegeven. Dat zou dan betekenen dat Quincy Promes een vermogen van 20 miljoen euro in bezit heeft. Dit is een zeer grove inschatting. Het precieze vermogen van Promes is dan ook helaas niet te bepalen voor buitenstaanders.


Hoeveel verdient Quincy Promes per maand?

Het huidige maandsalaris van Quincy Promes wordt geschat op ruim 190 duizend euro.

Uiteraard is dit een schatting en kan het salaris veranderen door premies.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Quincy Promes?

Het vermogen van Quincy Promes wordt geschat op €25 miljoen.

Wat is het salaris van Quincy Promes?

Het salaris van Quincy Promes wordt geschat op €190.000 per maand.

Is Quincy Promes miljonair?

Met een geschat vermogen van €35 miljoen is Quincy Promes absoluut miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>