Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Qucee? Quentin Correia, bekend als Qucee, is een Nederlandse YouTuber en rapper.

In dit artikel gaan we in op de hoogte van het vermogen van Qucee, hoe hij dit heeft opgebouwd, waar we hem van kennen en wat zijn maandelijkse inkomen is.

Naam

Qucee

Geschat vermogen

€2 miljoen

Geboortedatum

01-01-1992

Jaarlijks inkomen / salaris

€286.000

Beroep

Influencer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Social Media


Wat is het vermogen van Qucee?

Volgens meerdere bronnen heeft Qucee een vermogen van ongeveer 2 miljoen euro, maar dit wordt door andere bronnen tegengesproken.

Hij zou dit vermogen in theorie opgebouwd kunnen hebben, maar geeft ook graag geld uit. Het exacte vermogen van Qucee is dan ook niet bekend.

Leuke weetjes over Qucee

  • In 2022 won Qucee de video award in de categorie Beste Livestream
  • Qucee is naast zijn werk als influencer ook rapper

Wie is Qucee?

Quentin Correia, bekend als Qucee, is geboren op 1 januari 1991 en opgegroeid in Spijkenisse. Hij is een Nederlandse YouTuber en rapper.

Qucee is een van de succesvolste YouTubers van ons land met gemiddeld 4,5 miljoen views per maand op zijn originele YouTubekanaal.

Met zijn tweede kanaal heeft hij in twee jaar meer dan 29 miljoen views. Hiernaast is hij succesvol met activiteiten als rapper, als gast in televisieprogramma's en zijn performances in diverse reclames.

Qucee begon in 2013 met zijn YouTubekanaal QUCEE, waar hij meer dan 1,5 miljoen volgers heeft. Sinds 2020 heeft hij een tweede kanaal met gaming content genaamd QUCEE2.

Sinds 2016 vormt hij met Nesim El Ahmadi het duo Supergaande, zeer bekend van YouTube. Supergaande heeft meer dan 150 miljoen views op hun kanaal.

Qucee is ook bekend van zijn rapmuziek, reclames, gastoptredens en presentatieklussen op televisie. Hij is te vinden op Spotify onder zijn eigen naam en met Supergaande.

In totaal heeft Qucee 16 muzieknummers op zijn naam staan. Hij is te zien in reclames van onder andere JD Sport, Tempo Team en de Nederlandse Spoorwegen.

Regelmatig kan je hem op televisie zien in gastoptredens en bij de NPO als presentator.

Qucee staat vooral bekend om zijn sketches, grappen en challenges. De humoristische en goedlachse Qucee wordt door het publiek als een positieve persoonlijkheid ontvangen.

Het feit dat Qucee is getrouwd met zijn jeugdliefde Stefanie en haar nog altijd op handen draagt, doet zijn imago goed. Het stel heeft 3 kinderen. Qucee steekt niet onder stoelen of banken dat zijn gezin altijd op de eerste plaats komt.

Qucee woont met zijn gezin in Rotterdam. Ze wonen in een ruime gezinswoning. Van Qucee is bekend dat het geluk van zijn familie voorop staat en dat ze daarom gekozen hebben voor een niet bijzonder opvallende woning in Rotterdam, maar voor een fijne en ruime gezinswoning.


Waar heeft Qucee zijn vermogen mee verdiend?

Qucee heeft zijn vermogen opgebouwd met zijn zeer succesvolle YouTube kanalen, zijn reclame-inkomsten, zijn presentatie werkzaamheden, zijn muziek op Spotify en zijn gesponsorde activiteiten op Instagram en TikTok.


Hoeveel verdient Qucee per maand?

We weten niet exact wat Qucee aan salaris per maand ontvangt. Niet alle gegevens zijn openbaar, maar geschat wordt dat de succesvolle YouTuber meer dan 286.000 euro per jaar verdient, wat resulteert in een maandelijks inkomen van ongeveer 24.000 euro.

Alleen al met YouTube heeft Qucee in de periode 2020 tot 2022 een geschatte opbrengst van 558.000 euro verdiend. Vanuit zijn reclameactiviteiten worden jaarlijkse opbrengsten van 50.000 euro geschat en voor presentatieklussen ongeveer 10.000 euro.

Dit alles is exclusief zijn gesponsorde Instagram- en TikTok-posts. Qucee ontvangt per post op Instagram tussen de 3.000 en 5.000 euro en op TikTok tussen de 200 en 1.000 euro.

Daarbovenop komen nog de Spotify-inkomsten voor zijn muziek, deze zouden tot nu toe een bedrag van 106.000 euro hebben opgeleverd.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Qucee?

Het vermogen van Qucee wordt geschat op €2 miljoen.

Wat is het salaris van Qucee?

Het salaris van Qucee wordt geschat op €286.000 per jaar.

Is Qucee miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €2 miljoen is Qucee zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>