Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Pieter ValleyPieter Valley, geboren als Pieter van Leijen, is een acteur en Tik Tok-bekendheid.

In dit artikel vertellen we meer over het vermogen van Pieter Valley, hoe hij zijn vermogen heeft opgebouwd, wat zijn maandelijkse salaris en inkomsten zijn en waar we Pieter Valley van kennen.

Naam

Pieter Valley

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

17-04-1995

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Tik Tok-er

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Social Media


Wat is het vermogen van Pieter Valley?

Het exacte vermogen van Pieter Valley is niet bekend. De TikTok-ster heeft vele sketches op het platform geplaatst en deze hebben miljoenen views. De acteur krijgt per duizend views door TikTok betaald. 

Leuke weetjes over Pieter Valley

  • Pieter Valley heeft met Bram Krikke een nummer gemaakt, genaamd Bunda
  • Met een Tik Tokfilmpje krijgt Pieter Valley zo tussen de 2 en 4 cent per 1000 bezichtigingen betaald

Wie is Pieter Valley?

Pieter van Leijen, alias Pieter Valley, geboren op 17 april 1995, is een van de bekendste Nederlandse TikTokkers. De Noord-Hollander gebruikt de naam Pieter Valley als artiestennaam.

Pieter wilde vanaf jongs af aan in de belangstelling staan. Zo heeft hij onder andere gezegd Hollywood-acteur, DJ en profvoetballer te willen worden. Beroemd zijn, mensen blij maken en laten lachen is zijn doel. 

In 2020 tijdens Corona begon Pieter Valley met het maken van TikTok filmpjes. Na twee maal van TikTok te zijn verwijderd vanwege ‘ongewenste content’ bedacht Pieter een nieuwe manier om blijdschap over te brengen via het TikTok platform. Hij begon met het creëren van karikaturen van typische persoonlijkheden en zette deze op humoristische wijze neer in korte sketches.

De sketches waren een enorme hit tijdens de lockdown. Zijn bekendste typetjes zijn basisschooljuf Ellen, de typische postbezorger en die typisch herkenbare vader. De overstap naar TikTok was voor Pieter Valley succesvol. 

In de eerste maand had hij 10.000 volgers en binnen het eerste jaar meer dan 100.000 volgers. Zijn eerste TikTok filmpje met juf Ellen had meer dan twee miljoen views! 

In 2021 ontving Pieter Valley voor de sketches met typetje juf Ellen de titel ‘Beste mannelijke TikTokker van Nederland’. Anno 2023 heeft hij op TikTok meer dan 600.000 volgers. Hij behoort hiermee tot een van de grootste Nederlandse TikTok bekendheden. 

Pieter Valley blijft zijn droom najagen om ook carrière te maken in de muziek- en filmwereld. Hij zorgt dat hij veel en goed in de belangstelling komt te staan. 

In 2023 is er een nieuwe droom uitgekomen door een kans te pakken in de muziek. In samenwerking met radio DJ Bram Krikke is de single Bunda uitgebracht. Een Nederhiphop nummer met veel parodie, zoals de fans en kenners van Pieter Valley van hem gewend zijn. 

Zijn ambities blijven om in de toekomst als acteur in een film aan de slag te kunnen gaan. Het genre ligt daarbij open, van een comedy met typetjes tot aan een heftige dramafilm. 

Voor Peter Valley blijft bovenal gelden dat hij mensen blij wil maken en entertainment naar de mensen wil brengen.  


Waar heeft Pieter Valley zijn vermogen mee verdiend?

Peter Valley heeft zijn vermogen voornamelijk verdiend met het maken en plaatsen van TikTok filmpjes. 


Hoeveel verdient Pieter Valley per maand?

Het is niet duidelijk wat Pieter Valleys maandelijkse salaris is vanuit het maken van de TikTok filmpjes. Zo krijgt hij per duizend views tussen de 2 en de 4 cent betaald.

Als voorbeeld: Het eerste filmpje van juf Ellen had direct 2,3 miljoen hits. Pieter Valley zijn salaris voor dit filmpje was hierdoor, op de eerste dag, tussen de 46 euro en 92 euro.

In 2021 werd dit filmpje totaal 53 miljoen keer bekeken, wat resulteert in een totale verdienste tussen de 1.060 euro en 2.120 euro voor het eerste jaar dat dit filmpje op TikTok stond.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Pieter Valley?

Het vermogen van Pieter Valley is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Pieter Valley?

Ook het salaris van Pieter Valley is helaas onbekend.

Is Pieter Valley miljonair?

Het is onbekend of Pieter Valley daadwerkelijk miljonair is.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>