Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 03/04/2024

"Wat is het vermogen van Pieter Cobelens, vraag je je af? Nou, duik met ons mee in het fascinerende verhaal van deze voormalige topmilitair en ondernemer.

We verkennen hoe Pieters indrukwekkende loopbaan bij Defensie en zijn slimme stappen daarna niet alleen zijn reputatie, maar ook zijn portemonnee flink hebben gespekt.

Van frontlinie tot financiën, we onthullen hoe Cobelens zijn salaris en vermogen heeft opgebouwd. Blijf lezen!"


Benieuwd naar het Vermogen van Pieter Cobelens? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Pieter Cobelens?

Wie is Pieter Cobelens? Wel, stel je een man voor die uit de Nederlandse klei is getrokken, met een militair kompas in de ene hand en een ondernemersplan in de andere.

Pieter begon zijn reis in de stille gangen van de Koninklijke Militaire Academie (KMA), waar hij niet alleen leerde marcheren, maar ook de kunst van leiderschap en strategie onder de knie kreeg.

Na zijn tijd bij de KMA, schopte Pieter het tot luchtmachtofficier, een rol waarin hij niet alleen het luchtruim veroverde, maar ook de harten van zijn teamleden. Zijn vermogen om zowel kalm te blijven onder vuur als een grap te maken in de mess, maakte hem al snel geliefd.

Vermogen Pieter Cobelens

Zijn echte claim to fame kwam echter toen hij als Directeur Operaties het roer overnam van Nederlandse militaire acties in exotische oorden als Irak en Afghanistan. Niet bepaald de gemakkelijkste klus, maar Pieter leidde met verve en transformeerde later de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst tot een moderne spionagegigant.

Na zijn avonturen bij Defensie, hing Pieter zijn uniform aan de wilgen om een nieuw slagveld te betreden: het bedrijfsleven. 

Met de oprichting van Military Talent for Business Solutions (M4B), bemiddelt hij nu tussen geharde militairen en de corporate jungle, als een ware vredestichter in krijtstreep.

Wie is Pieter Cobelens vandaag?

Een veteraan van vele veldslagen, zowel letterlijk als figuurlijk, die zijn scherpe inzichten en onuitputtelijke energie gebruikt om de cyberveiligheid van Nederland te versterken. Een ware generaal in het leger van de digitale revolutie!

Met de oprichting van Military Talent for Business Solutions (M4B), bemiddelt hij nu tussen geharde militairen en de corporate jungle, als een ware vredestichter in krijtstreep.


Waar heeft Pieter Cobelens zijn vermogen mee verdiend?

Hoe heeft Pieter Cobelens zijn indrukwekkende vermogen bij elkaar gescharreld? Nou, het vermogen van Pieter Cobelens is niet uit de lucht komen vallen, hoor. Deze man heeft een neus voor zowel militaire manoeuvres als slimme zakendeals.

Eerst en vooral, Pieters tijd als topmilitair, waar hij de kunst van 'strategisch denken' naar een heel nieuw niveau tilde, legde de solide basis.

Zijn avonturen in Irak en Afghanistan waren niet alleen heldhaftig, maar ook bijzonder leerzaam - en we hebben het hier niet over het verzamelen van frequent flyer miles!

Na zijn defensie-carrière heeft Pieter niet stilgezeten. Met de oprichting van M4B heeft hij het vermogen van Pieter Cobelens een stevige boost gegeven door zijn militaire expertise te vertalen naar klinkende munt in het bedrijfsleven.

Het geheim?

Die unieke combinatie van leiderschap, inzicht en een vleugje militaire charme, waarmee hij de brug slaat tussen oud-strijders en strakke pakken. Zo heeft Pieter zijn vermogen op een wel heel unieke manier bij elkaar gecommandeerd!


Hoeveel verdient Pieter Cobelens per maand?

Oh, het salaris van Pieter Cobelens, dat is me toch een raadsel! We weten allemaal dat deze man een duizendpoot is, van het leiden van militaire operaties tot het adviseren van de crème de la crème van het bedrijfsleven.

Maar wat schuift dat nou?

Hoewel de exacte cijfers van het salaris van Pieter Cobelens gehuld zijn in mysterie, kunnen we wel speculeren dat iemand met zo'n indrukwekkende CV en impact vast geen pinda's verdient. Past het salaris bij zijn functie? Zonder twijfel, maar de echte vraag is: hoeveel nullen staan er op die cheque?Wat is het vermogen van Pieter Cobelens?

Wat is het vermogen van Pieter Cobelens? Na een glansrijke militaire carrière en zijn rol als bruggenbouwer tussen defensie en bedrijfsleven met M4B, staat Pieter tegenwoordig in de frontlinie van de cybersecurity.

Echter, het exacte bedrag van Pieter Cobelens' vermogen is een goed bewaard geheim

Ook over zijn salaris kunnen we alleen maar speculeren. Maar gezien zijn expertise en ervaring, wedden we dat het geen kleinigheid is!

Leuke weetjes over Pieter Cobelens

  • Pieter Cobelens is niet alleen bekend vanwege zijn militaire en inlichtingenwerk; hij heeft ook een flair voor de media. Regelmatig schuift hij aan bij populaire tv-programma's zoals 'Pauw' en 'Jinek', waar hij met zijn scherpe inzichten en humor de kijkers weet te boeien.
  • Ondanks zijn serieuze werk heeft Cobelens een luchtige kant; hij is namelijk vernoemd naar een beroemde Nederlandse kabouter, Plop.

Naam

Pieter Cobelens

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

1953

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Directeur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Defensie


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Pieter Cobelens?

Het vermogen van Pieter Cobelens is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Pieter Cobelens?

Ook het salaris van Pieter Cobelens is helaas onbekend. 

Is Pieter Cobelens miljonair?

Het is helaas onbekend of Pieter Cobelens miljonair is.


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>