Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Peter Pannekoek? Peter Pannekoek is een van de bekendste cabaretiers van Nederland.

Naast vele theatershows verzorgde hij de oudejaarsconference van 2022. Wie is Peter Pannekoek, waar woont hij en wat is zijn vermogen?

In onderstaand artikel lees je meer over deze creatieve grappenmaker. 

Naam

Peter Pannekoek

Geschat vermogen

€1 miljoen

Geboortedatum

30-06-1986

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Cabaretier / tekstschrijver

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Theater / televisie


Wat is het vermogen van Peter Pannekoek?

Het vermogen van Peter Pannekoek wordt geschat op ongeveer 1 miljoen euro.

Volgens collega Guido Weijers is dit goed te verklaren omdat hij alleen in de grote zalen speelt en daardoor alleen extra kosten heeft voor de geluids- en lichttechnici en dus veel aan een avond theater zal verdienen. 

Leuke weetjes over Peter Pannekoek

  • Peter Pannekoek is een van de initiatiefnemers om The Roast naar Nederland te halen, waarna hij Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol, Famke Louise, Ali B en Hans Klok roastte. 
  • Peter Pannekoek de Neerlands Hoop-prijs voor zijn cabaretvoorstelling 'Later was alles beter'

Wie is Peter Pannekoek?

Peter Pannekoek, geboren in 1986, is een Nederlandse cabaretier, die ook teksten voor anderen schrijft.

Zijn carrière begon in 2006, toen hij het Amsterdams Kleinkunst Festival won. In 2007 was hij vaak te zien bij de Comedytrain. Zijn theaterdebuut 'Zacht van binnen' startte in 2015, gevolgd door 'Later was alles beter 'in 2018.

In 2019 won hij de prestigieuze cabaretprijs Neerlands Hoop. Met zijn laatste show 'DNA' staat hij vanaf 2022 op de planken. Op televisie is hij ander anderen te zien bij 'Dit was het nieuws' en op de radio is regelmatig een column te horen.

Peter Pannekoek heeft momenteel (maart 2023) geen vriendin nadat zijn laatste relatie in 2022 strandde. In een interview gaf hij aan de status van vrijgezel heerlijk te vinden.

Peter Pannekoek groeide op in de omgeving van het Gooi. Hij komt uit een zeer creatief gezin.

Zijn vader, Jop Pannekoek, was regisseur en stond af en toe ook op het podium. Omdat hij vroeg overleed, heeft Peter hem nooit zien optreden.

Zijn moeder, Kathleen Warners, is hoofd amusement bij BNN/VARA. Zij ouder gingen uit elkaar toen hij 13 jaar oud was. Hij reageerde op dit nieuws met de woorden ‘Als jullie gelukkiger zijn zonder elkaar vind ik dat oké’.

Na de scheiding woonde hij bij zijn moeder in huis. Peter heeft een broer. Momenteel woont hij in Amsterdam in een appartement op de derde etage. 


Waar heeft Peter Pannekoek zijn vermogen mee verdiend?

Peter Pannekoek verdient zijn geld op verschillende manieren. Als creatief kleinkunstenaar maakt hij theatershows waarmee hij alle grote zalen uitverkoopt.

Hij schrijft columns voor zowel televisie als kranten. Als tekstschrijver werkt hij mee aan programma's zoals Koefnoen en The Daily Show en hij was teamcaptain in het televisieprogramma 'Dit was het nieuws'. 


Hoeveel verdient Peter Pannekoek per maand?

Krijgt Peter Pannekoek salaris? Dit is niet het geval omdat hij al zijn geld verdiend met zijn creatieve talenten. Via sprekersbureau Quality Bookings is hij te boeken als dagvoorzitter of spreker.

Zijn inkomsten zullen daarom per maand verschillen. Maar als bekende cabaretier en zijn vele nevenactiviteiten kan dit maandelijks oplopen tot enkele tienduizenden euro's. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Peter Pannekoek?

Het vermogen van Peter Pannekoek wordt geschat op €1 miljoen.

Wat is het salaris van Peter Pannekoek?

Het salaris van Peter Pannekoek is helaas onbekend.

Is Peter Pannekoek miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €1 miljoen is Peter Pannekoek zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>