In dit artikel kom jij alles te weten over het vermogen van Peter Gillis. Zo gaan we in op wie Peter nou eigenlijk is, wat zijn vermogen is en hoe hij dit salaris heeft weten binnen te harken.

Daarnaast gaan we ook nog in op de maandinkomsten. Zo weet jij aan het eind van dit artikel alles over de Peter Gillis Net Worth!

Naam

Peter Gillis

Geschat vermogen

>85 miljoen euro

Geboortedatum

20-03-1962

Jaarlijks inkomen / salaris

5 miljoen euro per jaar

Beroep

Investeerder

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Vakantieparken


Wat is het vermogen van Peter Gillis?

Goed, hoeveel verdient die Peter Gillis dan precies? Het vermogen van deze meneer wordt geschat op minstens 85 miljoen. Dat is niet verkeerd! Peter staat zelfs in de Quote 500 (rijkste mensen van Nederland).

Leuke weetjes over Peter Gillis

  • Peter Gillis heeft de slagersvakschool afgerond. 
  • In 2019 haalde Peter Gillis de Quote 500 nét niet, waarna zijn vriendin Nicole voor de lol zelf een Quote 501 had ontworpen met Peter Gillis op de cover. 
Wacht niet te lang met het sparen voor je pensioen. In onze Brand New Day review lees je waarom zij verkozen zijn tot beste pensioenbelegger.

Wie is Peter Gillis?

Wie is Peter dan precies? Peter Gillis is eigenaar van meerdere vakantieparken in zowel Nederland als België. Hij is ook bekend van televisie! Zo heeft hij zijn eigen reality-serie, ‘Massa is Kassa’. Hierin is hij te zien in zijn dagelijks leven en bezoekt hij de parken. Ook zijn vriendin Nicole helpt mee in de parken, evenals zijn twee zoons en dochter.

Peter woont zelf in een nederige villa in Neerpelt. Daarnaast heeft hij ook nog een huis in het zonnige Spanje. Zijn oudste zoon zal de zaken van Peter overnemen, aangezien Peter is beschuldigd van mishandeling. Zo zou Peter zijn vriendin Nicole hebben mishandeld. Wat dit betekent voor zijn carrière is niet bekend, maar hij heeft in ieder geval meer dan genoeg geld.


Waar heeft Peter Gillis zijn vermogen aan verdiend?

Hoe is dit Peter Gillis vermogen opgebouwd? Zoals we net al even kort hebben verteld beheert Peter dus meerdere vakantieparken in Zuid-Nederland en België.  

Dit is dan ook zijn grootste inkomstenbron. Daarnaast verdient hij ook nog een aardig zakcentje met zijn eigen serie. Maar dat is uiteraard niks in vergelijking met de inkomsten van de parken. Hij heeft overigens ook plannen om zijn vakantiepark imperium nog verder uit te breiden.


Hoeveel verdient Peter Gillis per maand?

Misschien vraag je je wel af hoe dat Peter Gillis vermogen nou in elkaar steekt. Want hoeveel geld stroomt er maandelijks binnen? We zijn erachter gekomen dat Peter zo’n 5 miljoen per jaar verdient. Dat komt neer op een maandbedrag van 417.000 euro. Een deel van dit geld investeert hij naar eigen zeggen in zijn park.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Peter Gillis?

Het vermogen van Peter Gillis wordt geschat op 85 miljoen euro. 

Wat is het salaris van Peter Gillis?

Het salaris van Peter Gillis komt neer op €417.000 per maand - of €5 miljoen per jaar.

Is Peter Gillis miljonair?

Met een geschat vermogen van €85 miljoen is Peter Gillis absoluut miljonair. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>