Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Pauline Wingelaar? Pauline Wingelaar is één van de meest bekende Nederlandse diva’s. Ook niet gek dat jij meer wil weten over het Pauline Wingelaar vermogen! Met zo’n luxe leven moet dat gaan om een hoop geld. Wij gaan je hierover alles vertellen in dit artikel. Meer weten? Je leest het hieronder.

Naam

Pauline Wingelaar

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

02-02-1987

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Influencer

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Televisie / Instagram


Wat is het vermogen van Pauline Wingelaar?

Pauline deelt op Instagram regelmatig plaatjes van luxe etentjes en de mooiste outfits. Daar moet toch een goed vermogen achter schuil gaan. Ondanks uitgebreid onderzoek zijn er geen exacte cijfers bekend over het Pauline Wingelaar vermogen.

Leuke weetjes over Pauline Wingelaar

  • Pauline Wingelaar promoot via haar Instagram allerlei acties van Bol.com
  • Pauline Wingelaar heeft meegedaan met meerdere RTL-programma's

Wie is Pauline Wingelaar?

Pauline Wingelaar is enorm bekend geworden van televisie. Zo was ze onder andere te zien in het programma ‘echte meisjes in de jungle’ toen ze jonger was. Tegenwoordig is ze voornamelijk bekend van de hitserie Echte Gooische moeders. Hierin wordt ze gevolgd tijdens haar luxe leventje als moeder in het Gooi.


Dit is een zeer welvarende regio met rijke dorpen. Het programma ‘echte meisjes in de jungle’ werd al uitgezonden in 2008! Behoorlijk lang geleden dus. Ze heeft twee jongetjes en haar dochter is helaas overleden door een te vroege bevalling. Iets wat veel mensen niet weten is dat Pauline een bachelor diploma heeft gehaald in Media informatie & communicatie aan de Hogeschool in Amsterdam.

Leren kan ze dus wel! Ze heeft ook meerdere programma’s gepresenteerd én ze is vlogster op haar kanaal Mommyproof. Ook heeft ze een eigen website die hierop aansluit waarin ze allerlei tips en verhalen deelt rondom het moederschap samen met andere vrouwen.


Waar heeft Pauline Wingelaar haar vermogen aan verdiend?

Dat Pauline Wingelaar een goed leven heeft kunnen we niet omheen. Wanneer je in het Gooi woont moét je ook wel aardig wat geld op zak hebben. Maar hoe is dat Pauline Wingelaar vermogen tot stand gekomen? Met haar deelname aan diverse programma’s op televisie is ze behoorlijk bekend geworden.

Hierdoor heeft ze direct en indirect geld weten te verdienen. Zo werd ze na haar deelname aan ‘echte meisjes in de jungle’ voor steeds meer programma’s gevraagd. Tegenwoordig verdient ze ook op Instagram een aardig zakcentje met verschillende betaalde samenwerkingen. Zij promoot dan producten van bedrijven in ruil voor een vergoeding. Erg slim!


Hoeveel verdient Pauline Wingelaar per maand?

Tot slot willen wij ook nog even ingaan op het salaris van Pauline. Hoeveel verdient de Gooische moeder per maand? Ook hier kunnen wij helaas weinig over zeggen. Er is namelijk niks over bekend. Waarschijnlijk houdt de trotse moeder dit liever privé.

De Pauline Wingelaar net worth zal naar verwachting niet gauw minder worden. Ze heeft namelijk meer dan 200.000 volgers op Instagram! Een behoorlijk groot platform om geld mee te verdienen dus.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Pauline Wingelaar?

Het vermogen van Pauline Wingelaar is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Pauline Wingelaar?

Ook het salaris van Pauline Wingelaar is helaas onbekend.

Is Pauline Wingelaar miljonair?

Het is onbekend hoeveel vermogen Pauline Wingelaar heeft, dus we weten niet zeker of zij daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>