Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Patty Brard? Patty Brard, wie kent deze naam niet. Patty Brard is zelf regelmatig op tv te zien door haar werk, maar los van haar werk heeft Patty Brard doorheen de jaren ook een flinke naamsbekendheid opgebouwd.

Er is dan ook bijna niemand die de naam Patty Brard nog nooit gehoord zal hebben.

In dit artikel wordt gezegd wat het vermogen van Patty Brard is, wie deze vrouw eigenlijk precies is, waar Patty Brard haar vermogen mee verdiend heeft en wat Patty Brards salaris, oftewel wat Patty Brard per maand verdient, is.

Naam

Patty Brard

Geschat vermogen

€2.5 miljoen

Geboortedatum

25-03-1955

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Presentatrice

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Televisie- en muziekwereld


Wat is het vermogen van Patty Brard?

Het vermogen van Patty Brard is flink te noemen. Haar vermogen wordt geschat op zo’n 2,5 miljoen euro. 

Wie Patty Brard eigenlijk precies is, waar zij haar vermogen mee verdiend heeft en wat zij per maand verdient, wordt hieronder verder toegelicht.

Leuke weetjes over Patty Brard

  • Patty Brard is geboren in Indonesië en woont inmiddels op Ibiza
  • Patty heeft een website die volledig is geweid aan haar twee honden: Bibi en Lulu

Wie is Patty Brard?


Patty Brard is onder andere bekend van de tv. Ze presenteerde in haar carrière verschillende programma’s. Daarnaast is ze een succesvolle zakenvrouw.

Zo heeft ze haar eigen kledinglijn bij een bekende drogisterij, verkoopt ze kinderboeken en verkoopt ze nog van alles wat meer.

Bijvoorbeeld kerstballen in een stijl die helemaal bij haar past. Patty Brard heeft haar flinke vermogen dan ook verdiend met deze zaken die voor haar typerend zijn, namelijk tv-klussen die ze doet en ook door het zijn van een succesvolle zakenvrouw.


Waar heeft Patty Brard haar vermogen mee verdiend?

Patty Brard is onder andere bekend van de tv. Ze presenteerde in haar carrière verschillende programma’s bij verschillende tv-zenders.

Dit is dan ook alvast iets waar de meeste mensen haar van zullen kennen. Daarnaast is ze een succesvolle zakenvrouw. Zo heeft ze haar eigen kledinglijn bij een bekende drogisterij, verkoopt ze kinderboeken en verkoopt ze nog van alles wat meer. Bijvoorbeeld kerstballen in een stijl die helemaal bij haar past. 

Patty Brard heeft haar flinke vermogen dan ook verdiend met deze zaken die voor haar typerend zijn, namelijk tv-klussen die ze doet en ook door het zijn van een succesvolle zakenvrouw.


Hoeveel verdient Patty Brard per maand?

Wat Patty Brard per maand verdient, oftewel wat het salaris van Patty Brard is, is niet exact geweten. Wel is het geweten dat haar grootste inkomstenbron haar klussen zijn voor de tv als tv-presentatrice.

Maar ze haalt natuurlijk ook inkomsten uit haar verschillende producten die ze verkoopt.

Kortom, Patty Brard kan goed rondkomen van haar vermogen, opgebouwd door het zijn van tv-presentatrice en het zijn van een succesvolle zakenvrouw, en daaruit volgend kan ze ook goed rondkomen van haar salaris.

Hopelijk voor haar blijft er telkens wel iets nieuws op haar pad komen, zodat ze haar successen kan blijven behouden.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Patty Brard?

Het vermogen van Patty Brard wordt geschat op zo'n €2.5 miljoen.

Wat is het salaris van Patty Brard?

Het salaris van Patty Brard is onbekend.

Is Patty Brard miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €2.5 miljoen is Patty Brard zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>