Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Paris Hilton: wie kent de diva niet? Ze is al vanaf jonge leeftijd enorm bekend en haar overgrootvader is dan ook nog eens de oprichter van de bekende hotelketen Hilton.

Wat is het Paris Hilton vermogen? En hoe is ze hieraan gekomen? In dit artikel geven wij je antwoord op al jouw brandende vragen. Benieuwd? Scrol dan vlug verder.

Naam

Paris Hilton

Geschat vermogen

€300 miljoen

Geboortedatum

17-02-1971

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Actrice

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Familiefortuin / media


Wat is het vermogen van Paris Hilton?

Dus, dat Paris Hilton vermogen: om hoeveel geld gaat dat? Door meerdere bronnen wordt haar vermogen geschat op zo’n 300 miljoen dollar. Een exact getal weten we dus niet. Wat wél duidelijk is dat het om veel geld gaat. Waar al dit geld vandaan komt? Daar gaan we later nog op in.

Leuke weetjes over Paris Hilton

  • Paris Hilton heeft een eigen parfumlijn waarmee zij zo'n €18 miljoen per maand verdiend
  • Paris Hilton heeft een kortstondige periode als DJ gewerkt in het excentrieke Ibiza, waarbij zij shows draaide voor zo'n €154.000 per optreden

Wie is Paris Hilton?

Paris Hilton staat bekend als een échte diva. Zeker wanneer je haar social media bekijkt, zie je roze, luxe en glitters voorbij komen. Maar wat gaat er schuil achter deze online persoonlijkheid? Laten we beginnen met haar jeugd.

Paris is geboren op 17 februari 1981. Ze is dus de kleindochter van Conrad Hilton, de oprichter van de wereldwijde hotelketen. Hoe is ze dan eigenlijk bekend geworden? Nou ja, door een ‘uitgelekte seksvideo’. Die had ze opgenomen met haar toenmalige vriend Rick Salomon.

Er werd door de familie van Paris een rechtszaak aangespannen tegen de producent. Uiteindelijk ging ze akkoord met het uitbrengen van de film voor een flink geldbedrag. Ook is ze veel op televisie geweest. Zo trad ze in 2003 op in de realityserie The Simple Life. Ze moesten toen voor het eerst in hun leven werken, en dan wel op een boerderij.

In 2005 had ze een rol in de film House of Wax. Ze had daarvoor ook nog in een paar andere films gespeeld, maar door deze rol werd ze echt bekend. Ook heeft ze in datzelfde jaar een eigen geurtje uitgebracht dat erg goed wist te voorkomen.

Op muzikaal gebied heeft Paris ook nog het één en ander gedaan. Zo heeft ze haar eerste en enige album Paris uitgebracht in 2006. In 2008 kwam haar eigen programma op MTV: Paris Hilton’s My New BFF. Hierin ging ze op zoek naar een nieuwe beste vriendin. Verder is ze ook actief als dj en heeft ze een eigen residency in een club op Ibiza.

In haar privéleven is Paris meermaals verloofd geweest met zeer rijke mannen. Uiteindelijk is ze in 2021 getrouwd met Carter Reum. Carter is een succesvolle investeerder en schrijver.


Waar heeft Paris Hilton haar vermogen aan verdiend?

Het Paris Hilton vermogen gaat dus om miljoenen dollars. Maar hoe kreeg ze dit voor elkaar? Haar deelname aan verschillende televisieprogramma’s leverde een aardig zakcentje op, evenals haar carrière als dj.

Toch heeft ze nooit écht hoeven werken voor haar geld dankzij haar rijke familie. Tja, je kiest niet uit waar je geboren wordt. Geluk heeft ze dus zeker gehad.


Hoeveel verdient Paris Hilton per maand?

Tot slot zijn we nog op onderzoek uitgegaan naar het salaris van de Hilton-erfgename. Hoeveel verdient ze per maand? Hier is helaas niks over bekend. Aan haar levensstijl is te zien dat het om behoorlijk wat centen gaat. Ze draagt de duurste kleding en tassen en is regelmatig op vakantie. Die Paris Hilton net worth zit dus wel goed!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Paris Hilton?

Het vermogen van Paris Hilton wordt geschat op €300 miljoen.

Wat is het salaris van Paris Hilton?

Het exacte salaris van Paris Hilton is helaas onbekend.

Is Paris Hilton miljonair?

Met een geschat vermogen van €300 miljoen is Paris Hilton absoluut miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>