Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 27/03/2024

Wat is het vermogen van Oos Kesbeke? Ach, je zou denken aan een fortuin in de conservenindustrie, maar er zit meer achter deze Amsterdamse icoon.

In dit artikel gaan we graven naar de geheime saus van Oos Kesbekes succes. Van zijn bescheiden start als augurkenhandelaar tot zijn huidige status als magnaat in de wereld van ingemaakte groenten, ontdekken we hoe hij zijn vermogen vergaarde en welk salaris daarbij komt kijken!Benieuwd naar het Vermogen van Oos Kesbeke? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Oos Kesbeke?

Oos Kesbeke, de koning van de augurken, heeft een indrukwekkende reis afgelegd van een klein familiebedrijf naar een bekend merk in Amsterdam en ver daarbuiten. Maar wie is Oos Kesbeke eigenlijk?

Geboren en getogen in het hart van Amsterdam, begon Oos zijn carrière als kleinzoon van de oprichter, Charles Kesbeke. Als jonge kerel rolde hij al snel het familiebedrijf in, waarbij hij de kunst van het inleggen van tafelzuren leerde. 

Vermogen Oos Kesbeke

Met zijn onmiskenbare passie voor augurken en een vleugje Amsterdamse flair wist Oos al snel naam te maken in de zure wereld.

Het hoogtepunt van zijn carrière kwam toen Kesbeke Fijne Tafelzuren zijn 75-jarig jubileum vierde en werd bekroond met de Jubileumpenning van Amsterdam. Een ware mijlpaal voor Oos en zijn familiebedrijf, dat al die jaren een begrip is geweest in de stad.

Maar laten we de moderne tijd niet vergeten! Oos schittert nu op het kleine scherm met zijn eigen realityserie, 'De Augurkenkoning', waarin we een kijkje krijgen in het reilen en zeilen van het familiebedrijf. 

Van het begeleiden van zijn zoons tot het leiden van de fabriek, Oos doet het allemaal met zijn kenmerkende temperament en Amsterdamse charme.

Dus, wie is Oos Kesbeke?

Hij is niet zomaar een man, hij is de augurkenkoning van Amsterdam, een gepassioneerde ondernemer met een hart van goud en een voorliefde voor zuur. En zijn huidige functie? Die van pater familias van Kesbeke Fijne Tafelzuren, natuurlijk!

Van het begeleiden van zijn zoons tot het leiden van de fabriek, Oos doet het allemaal met zijn kenmerkende temperament en Amsterdamse charme.


Waar heeft Oos Kesbeke zijn vermogen mee verdiend?

Oos Kesbeke, beter bekend als de 'Augurkenkoning' van Amsterdam, heeft zijn vermogen opgebouwd door zijn passie voor inleggen te combineren met een flinke dosis ondernemerschap en een vleugje Amsterdamse bravoure.

Als kleinzoon van de oprichter, Charles Kesbeke, erfde hij niet alleen het familiebedrijf, maar ook de geheime recepten voor het perfect inleggen van tafelzuren.

Met zijn scherp zakelijk inzicht en een goed gevoel voor timing wist Oos Kesbeke zijn bedrijf uit te breiden en te laten floreren. Hij investeerde in moderne machines, bouwde zijn merk op en breidde zijn assortiment uit. Zo veranderde hij een bescheiden familiebedrijf in een bekend merk in Amsterdam en ver daarbuiten.

Dus, hoe heeft Oos Kesbeke zijn vermogen vergaard? Met een flinke dosis zuur, een scheutje Amsterdamse branie, en natuurlijk heel veel augurken!


Hoeveel verdient Oos Kesbeke per maand?

Het salaris van Oos Kesbeke, oftewel de 'Augurkenkoning', blijft een goed bewaard geheim, net als het recept van zijn beroemde augurken.

Maar laten we eerlijk zijn, met een bedrijf dat al 75 jaar in de augurkenbusiness zit en een realityserie op prime time, kan je er zeker van zijn dat zijn portemonnee goed gevuld is. 

Als je bedenkt hoeveel mensen hun smaakpapillen prikkelen met zijn zure lekkernijen, zou je denken dat zijn salaris zeker passend is voor zijn functie als de koning van de tafelzuren!


Wat is het vermogen van Oos Kesbeke?

In tegenstelling tot het salaris, is er wel degelijk wat bekend over het totale vermogen van Oos Kesbeke.

Het vermogen van Oos bestaat uit drie panden in Amsterdam, een appartement en al het geld dat in de B.V. staat.

Dit totaalbedrag komt ongeveer neer op zo'n € 8 miljoen.

Het vermogen van Oos Kesbeke wordt dus geschat op € 8 miljoen.

Leuke weetjes over Oos Kesbeke

  • Ter ere van het 75-jarig bestaan van Kesbeke Fijne Tafelzuren ontving Oos Kesbeke de Jubileumpenning van Amsterdam.
  • Oos Kesbeke is eigenaar van Kesbeke Fijne Tafelzuren, een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar actief is in Amsterdam.

Naam

Oos Kesbeke

Geschat vermogen

€ 8 miljoen

Geboortedatum

1 april 1958

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Augurgenkoning

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Tafelzuren


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Oos Kesbeke?

Het vermogen van Oos Kesbeke wordt geschat op € 8 miljoen. 

Wat is het salaris van Oos Kesbeke?

Het salaris van Oos Kesbeke is helaas onbekend.

Is Oos Kesbeke miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van € 8 miljoen is Oos Kesbeke zeker miljonair.


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>