• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Vermogens
  • /
  • Het vermogen van Olivier Richters – Dutch Giant [2024 update]
 Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Altijd al willen weten hoeveel de BN'ers op hun bankrekening hebben staan? Neem nou bijvoorbeeld Olivier Richters. Wie is deze persoon? Wat is Olivier Richters vermogen?

Hoeveel verdient hij per maand? En met welke activiteiten heeft Olivier Richters dit alles mee verdiend? Lees mee en je weet alles!

Naam

Dutch Giant

Geschat vermogen

€5.5 miljoen

Geboortedatum

05-09-1989

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

CEO / Acteur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Fitness- en gezondheidswereld


Wat is het vermogen van Olivier Richters?

Welke BN'er je ook spreekt, niemand zal uitspraken doen over zijn of haar vermogen. Voor Olivier Richters, alias de Dutch Giant, is dit niet anders. 

De laatste schattingen van het vermogen van de Dutch Giants komt neer op zo'n €5.5 miljoen. Dit vermogen heeft hij opgebouwd door zijn werk als acteur, maar met name door zijn ondernemersschap binnen zijn bedrijven MuscleMeat, Dutch Giant Nutriotion en Tall Origin.

Leuke weetjes over Olivier Richters 

  • Olivier is 2.18 hoog en weegt 160 kg - en is daarmee de langste en zwaarste bodybuilder ter wereld
  • Richters is CEO van drie bedrijven: Muscle Meat, Dutch Giant Nutrition en Tall Origin

Wie is Olivier Richters?

Nu we weten wat het vermogen is van Olivier Richters, is het tijd om de vraag te beantwoorden: wie is Olivier Richters nou eigenlijk?

Olivier Richters is een Nederlandse bodybuilder, Youtuber, model en acteur. Zijn naam is de Dutch Giant - niet verwonderlijk, want hij is zo'n 2.18 meter lang en weegt zo'n 150 kg. 

Daarnaast mag Olivier Richters zich ook supermarkteigenaar noemen. Hij heeft in 2013 de online supermarkt 'Muscle Meat' opgericht. In deze supermarkt worden geen vegan producten verkocht, maar voedingsmiddelen voor de serieuze sporter (denk aan zaken als vlees, vis, groente, aardappelen, rijst en supplementen). 

Op YouTube maakt hij filmpjes, om andere bodybuilders te inspireren. Ook is hij actief als model voor bladen als de Men's Health. Om goed in vorm te blijven, traint hij natuurlijk ook flink veel in de sportschool.

Sinds 2018 is hij ook actief als acteur. Met zijn imposante verschijning doet hij het goed op het witte doek. Als acteur kun je Olivier Richters kennen in films als 'Ravers', 'Nailed', 'The Black Widow', 'The King's Man' en 'The Electrical Life of Louis Wain'.

En nu heeft Olivier Richters een rol in de nieuwe film van Indiana Jones ('Indiana Jones and the Dial of Destiny'; deze film komt in de bioscoop op 30 juni 2023).

In 2021 kwam hij officieel in het Guinness Book of Records als langste bodybuilder ter wereld.


Waar heeft Olivier Richters zijn vermogen mee verdiend?

Een vermogen van €5.5 miljoen komt je niet zomaar aanwaaien. Daar moet je hard voor werken - en dat is precies wat de Dutch Giant heeft gedaan.

Het vermogen dat Olivier Richters heeft opgebouwd, komt voornamelijk voort uit zijn verdiensten als CEO van Muscle Meat, Dutch Giant Nutrition en Tall Origin. 

Al deze bedrijven zijn op de een of andere manier gelinkt aan fitness, gezondheid en voeding. 


Hoeveel verdient Olivier Richters per maand?

Je weet nu dat Olivier Richters lekker aan de weg timmert en een leuk vermogen bij elkaar gesprokkeld heeft.

Maar hoeveel verdient hij nou eigenlijk per maand? Ondanks het nodige speurwerk, hebben we daar helaas geen antwoord op kunnen vinden. 

Olivier Richters zijn salaris verdient hij voornamelijk met zijn online supermarkt. Voor zijn acteerwerk ontvangt hij ongeveer een jaarsalaris voor 3 maanden werk. Wat de Dutch Giant zijn salaris dan ook precies moge zijn, weinig zal het niet zijn, gezien zijn geschatte vermogen.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van The Dutch Giant?

Het vermogen van The Dutch Giant wordt geschat op €5.5 miljoen. 

Wat is het salaris van The Dutch Giant?

Het salaris van The Dutch Giant is helaas onbekend.

Is The Dutch Giant miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €5.5 miljoen is The Dutch Giant zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>