Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Noor Omrani? Noor Omrani is een van de meest bekendste hockeysters van Nederland. Dat is opvallend, want ze is niet de topscoorder van de competitie en speelt niet in het Nederlands elftal.

Lees meer hoe Noor Omrani zo bekend is geworden en hoeveel vermogen ze heeft verdiend. Wie is toch haar bekende vriend en waar woont ze momenteel.

Naam

Noor Omrani

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

20-08-2000

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Hockeyster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Sportwereld


Wat is het vermogen van Noor Omrani?

Het vermogen van Noor Amrani is lastig in te schatten. Als hockeyster van Den Bosch krijgt ze slechts 300 euro per maand als vergoeding.

Haar grootste inkomstenbron is haar samenwerking met sociaal mediakanalen en enkele sponsoren die ze in deze kanalen promoot.

Leuke weetjes over Noor Omrani

  • Omrani wordt gemanaged door Makers Avenue
  • Noor Omrani's TikTok heeft zo'n 15.000 volgers

Wie is Noor Omrani?

Ze heeft een zeer sportieve familie, want ook haar oudere zus Lenna en broer Laz spelen hockey op het hoogste niveau. Zelf speelt ze haar hele loopbaan bij Den Bosch en behaalde in 2022 met haar team het landskampioenschap.

Noor Omrani woont momenteel in Eindhoven. Ze was in 2023 een van de deelnemers bij het televisieprogramma De Verraders.

Samen met Chahid Charrak en Billy Dans was ze een van de drie winnaars van dit seizoen. Ze is voornamelijk bekend op sociale media en wordt gezien als opvolgster van andere populaire hockeysters zoals Eva de Goede en Fatima Moreira de Melo.

Noor Omrani heeft een relatie met Marcus Pedersen, een profvoetballer die momenteel onder contract staat van Feyenoord. Ze hebben elkaar leren kennen door Frank Boer, de teammanager van de club. In 2021 is ze door het tijdschrift FHM uitgeroepen tot de WAG Van het Jaar.

Dit staat voor wives and girlfriends van voetballers. In een interview geeft ze aan dat ze waarschijnlijk naar het buitenland verhuist als Marcus daar zijn voetbalcarrière vervolgt. Ze hoopt dan wel op een land waar ze op niveau kan blijven hockeyen, zoals Spanje.


Waar heeft Noor Omrani haar vermogen mee verdiend?

Noor Omrani heeft haar vermogen voornamelijk verdiend met haar activiteiten op sociale media. Op Instagram heeft ze meer dan 50.000 volgers en ze heeft contracten met onder anderen het kledingmerk BALR, een producent van hockeysticks en een bedrijf in voedingssupplementen.

Als vriend van een voetballer met een jaarsalaris van 355,888 euro hebben ze het samen heel goed.


Hoeveel verdient Noor Omrani per maand?

Krijgt Noor Omrani salaris? Als hockeyster van Den Bosch krijgt ze momenteel maar 300 euro per maand, maar mocht haar carrière goed verlopen dan is een bedrag tussen de 10.000 en 30.000 euro mogelijk.

Haar vergoeding per opdracht op sociale media ligt in de hoogte van enkele duizenden euro's.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Noor Omrani?

Het vermogen van Noor Omrani is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Noor Omrani?

Het salaris van Noor Omrani bij HC Den Bosch komt neer op €300 per maand - een schrijntje. 

Is Noor Omrani miljonair?

Het is onbekend of Noor Omrani daadwerkelijk miljonair is, is onbekend. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>