Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Nikkie Tutorials? Nikkie Tutorials staat bekend als één van de bekendste Nederlandse YouTube-sterren. Met haar Engelstalige content bereikt ze wekelijks miljoenen mensen, en daar zit uiteraard een flink verdienmodel in.

Wij hebben uitgezocht hoeveel ze daar precies mee binnen harkt, en wat haar geschatte vermogen ongeveer is!

Naam

Nikkie Tutorials

Geschat vermogen

€6 miljoen

Geboortedatum

02-03-1994

Jaarlijks inkomen / salaris

€300.000

Beroep

YouTuber / televisiepersoonlijkheid

Geslacht 

Transgender

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

YouTube / televisie


Wat is het vermogen van Nikkie Tutorials?

Het precieze vermogen van Nikkie Tutorials is niet bekendgemaakt. Wel kunnen we met enige zekerheid stellen dat ze ruimschoots miljonair is geworden door de bekendheid van haar YouTube-kanaal en haar Instagram. De meeste schattingen liggen rond de 6 miljoen euro.

Ze heeft zoveel volgers dat één video op YouTube haar al tienduizenden euro’s op kan leveren, ditto voor een Instagram post. Astronomische bedragen waardoor we ons geen zorgen hoeven te maken over de financiële zorgen van Nikkie!

Leuke weetjes over Nikkie Tutorials

  • Ondanks haar focus op YouTube is Nikkie Tutorials al bij meer dan 15 programma's op de Nederlandse buis te zien geweest sinds 2015
  • Nikkie Tutorials heeft meerdere prijzen gewonnen voor haar YouTube-kanaal en invloed

Wie is Nikkie Tutorials?

Nikkie Tutorials is één van de beroemdste Nederlandse YouTube-persoonlijkheden. Nikkie werd in 1994 geboren als jongen, genaamd Niels. Ze voelde zich vanaf jonge leeftijd al niet thuis in haar lichaam en daarom besloot ze samen met haar ouders om een geslachtsverandering te ondergaan. Hierbij kwam natuurlijk ook make-up kijken, en dit werd één van Nikkie's grootste passies.

Deze passie groeide uit tot een hobby. In 2008 maakte ze op slechts 14-jarige leeftijd een YouTube kanaal aan, waarin ze het had over make-up. Haar volgersaantallen bleven in het begin vrij laag, maar gelukkig voor Nikkie heeft ze een enorm doorzettingsvermogen en behaalde ze in recente jaren miljoenen abonnees (inmiddels al 14 miljoen).

Nikkie werd enorm bekend dankzij haar video ‘the Power of Makeup’, waarin ze laat zien wat voor bizarre transformaties make-up teweeg kan brengen. Hierna groeide haar abonnees enorm snel. Ook het moment dat ze bekendmaakte dat ze transgender was, zorgde voor enorm veel respect uit het internationale medialandschap.

De omstandigheden waren wat minder prettig; ze werd afgeperst voor tienduizenden euro’s door iemand die achter haar ‘geheim’ was gekomen. Daarom besloot de dappere Nikkie de Jager om het gewoon maar zelf bekend te maken. Tegenwoordig is Nikkie niet meer weg te denken uit de media en presenteert ze niet alleen meer op YouTube, maar ook op tv.


Waar heeft Nikkie Tutorials haar vermogen aan verdiend?

Het gigantische vermogen van Nikkie Tutorials komt voort uit haar gigantische bereik. Ze focust haar content op make-up en dat biedt mogelijkheden voor sponsorships. Er wordt gezegd dat ze voor één Instagram-post al 25.000,- kan vragen van bijvoorbeeld make-up bedrijven. Daarnaast verdient ze op YouTube groot geld dankzij de miljoenen mensen die dagelijks naar haar video’s kijken.


Hoeveel verdient Nikkie Tutorials per maand?

Wie mooi wil zijn… Verdient bakken met geld! Nikkie de Jager verdient op maandbasis tussen de 100.000,- en 300.000,- volgens verschillende bronnen. Dit is uiteraard sterk afhankelijk van hoeveel video’s en Instagram-posts ze precies plaatst in die tijd, maar we kunnen in ieder geval wel stellen dat ze geen koude winters tegemoet gaat de komende jaren!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Nikkie Tutorials?

Het geschatte vermogen van Nikkie Tutorials bedraagt zo'n €6 miljoen. 

Wat is het salaris van Nikkie Tutorials?

Het salaris van Nikki Tutorials bedraagt zo'n €300.000 per maand.

Is Nikkie Tutorials miljonair?

Met een geschat vermogen van €7 miljoen is Nikkie Tutorials zeker weten miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>