Benieuwd naar het vermogen van Nikkie Plessen? Wij vertellen je er alles over! Zo bespreken we in dit artikel niet alleen het Nikkie Plessen vermogen, maar ook hoe ze dit heeft verdiend. Daarnaast geven we je ook nog wat achtergrondinformatie over Nikkie en bespreken we het salaris dat ze per maand binnen harkt. En we kunnen alvast verklappen: dat is niet verkeerd!

Naam

Nikkie Plessen

Geschat vermogen

+-  €24 miljoen

Geboortedatum

08-05-1985

Jaarlijks inkomen / salaris

+- 500.000 per maand

Beroep

Modeontwerpster, onderneemster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Mode


Wat is het vermogen van Nikkie Plessen?

Laten we beginnen bij het Nikkie Plessen Vermogen. We zullen hier geen doekjes om winden. Het vermogen van de modeontwerpster wordt geschat op zo’n 24 miljoen in 2020. Dat zal ondertussen aanzienlijk zijn toegenomen. Per jaar harkt ze namelijk miljoenen binnen die haar vermogen alleen maar vergroten.

Leuke weetjes over Nikkie Plessen

  • Nikkie Plessen bezit een Mercedes die maar liefst voor 200.000 euro gekocht is.
  • Het grootste gedeelte van het vermogen van Nikkie Plessen is afkomstig van het bekende dames merk Nikkie. 

Wie is Nikkie Plessen? 

Dat Nikkie veel geld heeft, mag duidelijk wezen. Maar wie is ze dan precies? Nikkie maakte haar debuut als actrice in de hitseries Onderweg naar Morgen en Goede tijden. Na een tijdje besloot ze over te stappen naar de radio. Dit deed ze bij TMF, waar ze het vooral had over fashion. 

Uiteindelijk besloot ze van fashion ook haar werk te maken. In 2012 richtte ze het kledingmerk Nikkie op. Ondertussen heeft ze ook nog een ander kledingmerk, Fifth House. Dit merk is meer gericht op zakenvrouwen. Ook heeft ze nog een kinderkledingmerk. Al deze kledingmerken vallen samen onder NBRANDS. Ze is getrouwd met Ruben Bontekoe en samen hebben ze twee kinderen.


Waar heeft Nikkie Plessen haar vermogen aan verdiend?

Dat het Nikkie Plessen vermogen zo hoog ligt, is geen wonder. Door de oprichting van Nikkie en later ook Fifth House is het vermogen van de modeontwerpster in rap tempo omhoog geschoten. Dit is dan ook haar grootste bron van inkomsten.

Ook is ze ook erg populair op social media, waarop ze haar eigen merk vrijwel iedere dag promoot. Ook is ze regelmatig te zien bij RTL Boulevard waar ze ook voor betaalt, krijgt. Haar acteercarrière heeft ze volledig achter zich gelaten.


Hoeveel verdient Nikkie Plessen per maand?

Dus, hoeveel verdient Nikkie per maand? Dat moet toch een behoorlijk bedrag zijn zou je denken. En dat klopt ook wel. Per jaar verdient ze zo’n 6 miljoen euro. Per maand komt dat dan neer op een bedrag van 500.000 euro. Dat is een hele hoop geld! Verder verdient ze met haar social media account ook nog een aardig zakcentje. Helaas weten we dan weer niet hoeveel dit precies is. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Nikkie Plessen?

Het vermogen van Nikkie Plessen wordt geschat op zo'n 24 miljoen euro. 

Wat is het salaris van Nikkie Plessen?

Het precieze salaris van Nikkie Plessen is niet bekend. Verschillende bronnen melden dat het salaris van Nikkie Plessen op zo'n 500.000 euro per maand zou neerkomen.

Is Nikkie Plessen miljonair?

Ja, het vermogen van Nikkie Plessen wordt geschat op zo'n 24 miljoen euro. Hiermee is ze dus zeker miljonair. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>