Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Nienke Plas? Nienke Plas, geboren 3 april 1986, is een Nederlandse presentatrice, YouTuber, zangeres, actrice en ondernemer.

In dit artikel gaan we in op de hoogte van het vermogen van Nienke Plas, hoe zij dit heeft opgebouwd, waar we haar van kennen en wat ze per maand verdient.

Naam

Katja Schuurmans

Geschat vermogen

€1.3 miljoen

Geboortedatum

03-04-1986

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Presentatrice / comédienne

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Social Media / Theater


Wat is het vermogen van Nienke Plas?

Het exacte vermogen van Nienke Plas is niet bekend, maar Nienke Plas haar vermogen wordt rond 1,3 miljoen euro geschat volgens verschillende bronnen. 

Dit komt mede doordat ze in 2022 voor exact 1,3 miljoen euro een huis kocht in Amsterdam. De YouTube ster, reality- en televisiepersoonlijkheid is razend populair en vult theaters vol met haar eigen shows.

Leuke weetjes over Nienke Plas

  • Nienke wordt gemanaged door GP Management
  • Nienke is comédienne en tourt regelmatig door het land met haar shows

Wie is Nienke Plas?


Nienke Plas, geboren 3 april 1986, is een Nederlandse presentatrice, YouTuber, zangeres, actrice en ondernemer.

In 2016 begon zij haar YouTubekanaal met vlogs over haar eigen leven. De vlogs noemde ze Shitty Diary en bleken een succes. In 2018 had Nienke Plas meer dan 200.000 volgers en een indrukwekkende 27 miljoen views van haar vlogs.

In 2017 werd Nienke Plas het gezicht van online platform RUMAG en in 2018 maakte ze haar debuut op televisie als presentatrice.

Ze heeft gewerkt voor RTL 4, RTL 5 en KRO-NCRV.
Ze is het bekendst van het programma ‘Zon, Zuipen, Ziekenhuis: Hier is het feestje’, ‘Wannabees’, haar deelname aan Expeditie Robinson en haar vertolking van Glennis Grace in ‘De TV Kantine’.

Nienke Plas heeft in drie films geacteerd, 'Elvy's Wereld: So Ibiza', 'F*ck de Liefde' en 'Just Say Yes'. Sinds 2018 is ze ook actief als zangeres. Ze kreeg bekendheid en lof na haar deelname aan het RTL 4 programma 'The Masked Singer'. Ze behaalde de finale haalde en eindigde op de derde plaats.

In 2019 is Nienke Plas gestart met het geven van theatershows en heeft ze haar eigen realityserie. De serie over haar en haar gezin is uitgezonden door RTL en Videoland. Ze won in dit jaar de Gouden Televizier Ring in de categorie Beste Online Video Serie voor haar YouTubekanaal.

Naast haar werkzaamheden online, op televisie, in het theater en de studio heeft Nienke Plas een webshop en eigen productlijn in smartphone hoesjes, parfum en badjassen.

Nienke Plas is getrouwd met Resley Stjeward. Hij is bekend als Humberto Hanekam uit de Pantelic Podcast van AF Afkicken en als Managing Director bij Going Places Management & Going Places Producties. Het echtpaar heeft twee zoons en een dochter.

Nienke Plas woont samen met haar man en kinderen in een prachtige twee-onder-een-kapwoning woning in Amsterdam. De woning heeft een oppervlakte van 245 vierkante meter en het volledige perceel 589 vierkante meter.

Met vijf badkamers, drie slaapkamers en de achtertuin aan het water was dit dan ook geen goedkope woning. Nienke Plas betaalde 1,3 miljoen euro voor het huis.


Waar heeft Nienke Plas haar vermogen mee verdiend?

Nienke Plas heeft haar vermogen verdiend met inkomsten van haar YouTube kanaal, acteren, zingen, televisieoptredens, realityshow en met het inkomen uit haar webshop en eigen productlijnen.


Hoeveel verdient Nienke Plas per maand?

Het inkomen van Nienke Plas wordt geschat op duizend euro per maand, maar exact is Nienke Plas haar salaris is niet te achterhalen.

De genoemde duizend euro inkomsten komen van haar YouTube activiteiten. Deze bedragen zijn openbaar.

Haar overige verdiensten vanuit sponsorgelden, televisieoptredens, haar inkomsten als zangeres, als actrice en de inkomsten van haar webshop en eigen lijn van producten waaronder de MILF MANTEL zijn niet bekend.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Nienke Plas?

Het vermogen van Nienke Plas wordt geschat op zo'n €1.3 miljoen.

Wat is het salaris van Nienke Plas?

Het salaris van Nienke Plas is helaas onbekend.

Is Nienke Plas miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €1.3 miljoen is Nienke Plas zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>