Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Nicol Kremers? In dit artikel gaan we dieper in op het vermogen van de veelbesproken realityster Nicol Kremers, die je ongetwijfeld kent uit de realityserie over Peter Gillis en zijn vakantiepark-imperium. 

Hoeveel vermogen heeft zij zelf in die jaren weten op te bouwen? In dit artikel onderzoeken we het Nicol Kremers vermogen!

Naam

Nicol Kremers

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

29-03-1990

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Vastgoed


Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


Wat is het vermogen van Nicol Kremers?

Volgens verschillende bronnen is Nicol Kremers vermogen zelf verwaarloosbaar. Het geld waar Nicol van leeft, is voornamelijk afkomstig van haar vriend Peter Gillis. De twee zijn niet getrouwd en alle bezittingen die ze lijken te delen staan op naam van haar vriend. Wat de precieze hoogte is van Nicol Kremers vermogen is dus helaas niet bekend. 

Leuke weetjes over Nicol Kremers

  • Nicol Kremers heeft een eigen vastgoedbedrijf, waarbij zij verhuur- en investeringsmogelijkheden van welvarende particulieren in goede banen leidt
  • Nicol Kremers heeft een erotische webshop in beheer, www.nicolleke.nl

Wie is Nicol Kremers?

Nicol Kremers werd op 29 maart 1990 geboren in Eindhoven. Ze groeide op in de wijk Stratum in een gezin van vijf. Nicol heeft een enorm nuchtere kijk op het leven en heeft de eigenschap mensen niet te beoordelen op hun achtergrond maar op wie ze zijn.

Sinds 2018 werkt Nicol voor Unique Vastgoed, één van de ondernemingen van Peter Gillis. In 2018 kregen de twee een relatie en ze zijn nog steeds samen. Het stel is wekelijks te zien in het realityprogramma 'Familie Gillis, Massa is Kassa'. 

Peter Gillis is een Brabantse vakantiepark-tycoon en eigenaar van Oostappen Groep vakantieparken, één van de grootste particuliere recreatiebedrijven in Nederland. Het vermogen van Peter Gillis is zonder twijfel behoorlijk groter dan dat van Nicol.

 Volgens Quote is het vermogen van Peter Gillis niet groot genoeg voor een plek in de Quote 500, iets wat Peter wel graag zou willen. Quote baseert deze beslissing op een schatting van zijn vermogen van 90 miljoen waar nog wat schulden vanaf zouden moeten, dit is niet genoeg voor een plek in de lijst. 

Nicol zou heel graag met Peter willen trouwen, maar volgens verschillende bronnen ziet Peter ziet dit nog niet helemaal zitten. Dit is wel één van de redenen waarom Nicol in principe bijna geen vermogen heeft van zichzelf, maar er wel gebruik van kan maken.

Op het moment loopt een rechtszaak omtrent een mogelijke mishandeling waar Zowel Peter als Nicol bij betrokken zijn, dus het sowieso een beetje de vraag of en hoe lang het stel nog samen is. Voor het vermogen van Peter zal een eventuele break-up weinig gevolgen hebben, maar voor Nicol zal dit wel degelijk verschil gaan maken.


Waar heeft Nicol Kremers vermogen aan verdiend?

Zoals al eerder vermeld, is het precieze vermogen van Nicol niet helemaal bekend. Wel is bekend dat ze weinig eigen vermogen heeft en vooral teert op het vermogen van haar vriend Peter Gillis. De inkomsten bestaan dan ook voornamelijk uit Nicol Kremers salaris.


Wat verdient Nicol Kremers per maand?

Op de vraag wat verdient Nicol Kremers is geen duidelijk antwoord te geven. Wat wel bekend is, is dat Nicol in dienst is bij één van de bedrijven van Peter Gillis. In dienst betekent ook dat ze maandelijks salaris ontvangt. Wat de hoogte is van Nicol Kremers salaris, is niet bekend.

Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Nicol Kremers?

Het vermogen van Nicol Kremers is helaas onbekend. Wel is bekend dat het vermogen van haar vriend, Peter Gillis, wordt geschat op zo'n €85 miljoen.

Wat is het salaris van Nicol Kremers?

Het salaris van Nicol Kremers is helaas onbekend.

Is Nicol Kremers miljonair?

Hoewel Nicol Kremers persoonlijk geen miljonair is, is het vermogen dat zij samen met haar vriend Peter Gillis bezit ruimschoots voldoende om zichzelf miljonair te noemen. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>