Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Niclas Castello is één van Duitslands’  meest bekende artiesten. Hij heeft in New York, Berlijn en Montmartre in Frankrijk gewoond, en hier deed hij inspiratie op om de wereld van symboliek volledig op z’n kop te zetten.

In Nederland kennen we hem vooral als de nieuwe partner van Sylvie Meis. Heeft Castello veel verdiend met zijn werk als kunstenaar? Wat is zijn vermogen? Dat lees je in dit artikel.

Naam

Niclas Castello

Geschat vermogen

€2 miljoen

Geboortedatum

14-05-1988

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

MMA-vechter

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

MMA


Wat is het vermogen van Niclas Castello?

Het is een ruwe schatting, maar volgens verschillende Duitse websites melden ingewijden dat Niclas Castello een vermogen heeft van rond de twee miljoen euro. Dit heeft hij bij elkaar verzameld met zijn werk als kunstenaar. Dat is een goed teken wat betreft zijn talent, want het is nog niet zo makkelijk om rijk te worden in de artistieke wereld.

Leuke weetjes over Niclas Castello

  • Niclas Castello's duurste kunstwerk heeft een geschatte waarde van zo'n €11.7 miljoen
  • Niclas Castello heeft een eigen cryptocoin, dat Castello Coin heet

Wie is Niclas Castello?

Niclas Castello werd geboren op 21 juli 1978 in Neuhaus am Rennweg, Duitsland. Al vanaf jonge leeftijd was hij duidelijk geïnteresseerd in kunst. Als kind speelde hij graag met stoepkrijt en later als puber kwam graffiti, maar ook allerlei andere soorten kunst regelmatig voorbij in het dagelijks leven van Niclas Castello.

Om zijn creatieve geest te stimuleren en zichzelf verder te ontwikkelen als artiest, verhuisde Castello naar Montmarte, een wijk in Parijs. Daar begon hij steeds meer kunst te maken met vrienden. In 2003 verhuisde hij weer terug naar Duitsland.

Dit keer om kunst te studeren aan een privé-universiteit. Hier ontwikkelde hij langzamerhand zijn eigen stijl, maar hij merkte dat de vertrouwde omgeving van zijn thuisland hem onvoldoende inspiratie gaf. Daarom stopte hij na twee jaar met de studie, en verhuisde hij naar New York. Daar was Arleen Schloss zijn grote voorbeeld, die hem onderdak bood en ondersteunde in zijn werk.

Niclas Castello kennen we in Nederland vooral als de man van Sylvie Meis, ex van de oud-profvoetballer Rafael van der Vaart en uiteraard op zichzelf bekend als presentatrice. De showbizz in Duitsland is dol op Sylvie, wat ook best voordelig is voor een artiest als Castello die het veelal van zijn naam moet hebben.


Waar heeft Niclas Castello zijn vermogen aan verdiend?

Niclas Castello heeft met de verkoop van zijn kunstwerken, bijvoorbeeld de The Kiss-sculpturen, een tamelijk riant vermogen bij elkaar verdiend. Volgens velen ligt dit vermogen op ongeveer 2 miljoen euro, al is dit nooit door Castello zelf bevestigd.


Hoeveel verdiende Niclas Castello per maand?

Als artiest verdient Niclas Castello geen vast salaris per maand. Hij moet het hebben van de verkoop van zijn kunstwerken. Gelukkig is dit Niclas aardig gelukt, want zijn symbolische kunst blijkt zeer geliefd bij miljonairs en kunstliefhebbers die er dus aardig wat geld voor over hebben.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Niclas Castello?

Het vermogen van Niclas Castello wordt geschat op €2 miljoen.

Wat is het salaris van Niclas Castello?

Het salaris van Niclas Castello is helaas onbekend.

Is Niclas Castello miljonair?

Met een geschat vermogen van €2 miljoen is Niclas Castello zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>