Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 12/04/2023

Wat is het vermogen van Nick Schilder?  Ben je benieuwd naar het vermogen van de Nederlandse zanger Nick Schilder, beroemd van het legendarische duo Nick & Simon?

In dit artikel gaan we in op zijn financiële situatie, wat is zijn vermogen, waar heeft hij zijn geld mee verdiend en wat is zijn huidige salaris?

Naam

Nick Schilder

Geschat vermogen

€3 - €12 miljoen

Geboortedatum

06-10-1983

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zanger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Nick Schilder?

Hoewel het exacte vermogen van Nick Schilder niet bekend is, lopen de schattingen van zijn netto waarde uiteen van 3 tot 12 miljoen euro. 

Dit is hoe dan ook een behoorlijk bedrag, vooral als je bedenkt dat hij nog maar 39 jaar oud is!

Leuke weetjes over Nick Schilder

  • Nick Schilder is fanatiek schaker, met een schaakrating van rond de 2000
  • Nick liep in 2001 tijdens de nieuwjaarsbrand in Volendam longbeschadigingen en een verbrande hand op

Wie is Nick Schilder?

Nick Schilder is een Nederlandse zanger en televisiepresentator. Hij is vooral bekend als de ene helft van het duo Nick & Simon, dat sinds 2006 grote hits scoort in Nederland.

Samen met Simon Keizer vormt hij een van de meest succesvolle muziekduo's van Nederland. Naast zijn muzikale carrière is Nick ook actief als televisiepresentator.

In April 2023 geeft hij nog samen met Simon een aantal concerten in Ahoy, daarna zal het duo uit elkaar gaan en zal hij op eigen benen zijn geld moeten verdienen.

Nick Schilder is getrouwd met Kirsten Hoffman en samen hebben ze drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie. Het gezin woont in Volendam, waar Nick geboren en getogen is.

Zoals zijn vermoedelijke vermogen doet vermoeden, is het huis van Nick Schilder en zijn familie ook niet bescheiden. Het gezin betrekt een kapitale villa aan het water in Volendam.


Waar heeft Waylon zijn vermogen mee verdiend?

Het grootste deel van Nick Schilders vermogen is verdiend met zijn muzikale carrière. Samen met Simon Keizer heeft hij talloze hits uitgebracht en albums verkocht, waaronder "Nick & Simon" (2006), "Vandaag" (2009) en "Aangenaam" (2017).

Ook hebben ze verschillende concerten en tournees gegeven, waarmee ze flink hebben verdiend. Ook de komende afscheidsconcerten in Ahoy zal het duo absoluut geen windeieren gaan leggen.

Daarnaast heeft Nick Schilder ook op televisie gewerkt als presentator. Zo was hij te zien in programma's als "The Voice of Holland" en "The Voice Kids".

Hiermee heeft hij ook flink extra inkomsten gegenereerd.


Hoeveel verdient Nick Schilder per maand?

Het Nick Schilder salaris is niet exact bekend, maar als succesvolle artiest zal hij ongetwijfeld een hoog inkomen hebben. Naast de inkomsten uit zijn muzikale carrière en televisieoptredens zal hij ook verdienen aan bijvoorbeeld merchandising en sponsordeals.

Hoewel het vermogen van Nick Schilder niet precies bekend is, kan worden geschat dat het om een aantal miljoen euro gaat.

Dit geld heeft hij voornamelijk verdiend met zijn muzikale carrière als een van de succesvolle duo's van Nederland, evenals zijn werk als televisiepresentator.

Met zijn talent en harde werk zal Nick Schilder ongetwijfeld nog veel meer financieel succes behalen in de toekomst. Vanaf april 2023 wel zonder zijn muzikale maatje Simon!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Nick Schilder?

Het vermogen van Nick Schilder wordt geschat tussen de €3 en €12 miljoen.

Wat is het salaris van Nick Schilder?

Het huidige salaris van Nick Schilder is helaas onbekend.

Is Nick Schilder miljonair?

Ja, met een geschat vermogen tussen de €3 en €12 miljoen is Nick Schilder zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>