Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Nick KyrgiosNick Kyrgios, geboren in 1995, is een professionele tennisspeler uit Australië.

In dit artikel lees je meer over het vermogen van Nick Kyrgios. Hoe heeft hij dit verdiend en waar woont hij tegenwoordig. Kom meer te weten over zijn huidige vriendin en over zijn opvallende karakter.

Naam

Nick Kyrgios

Geschat vermogen

€15 miljoen

Geboortedatum

27-04-1995

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Tennisser

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Tenniswereld


Wat is het vermogen van Nick Kyrgios?

Nick Kyrgios heeft een geschat vermogen van 15 miljoen. Als professioneel tennisspeler met als hoogste ranking de 7e plaats op de wereldranglijst was hij alleen al in 2022 goed voor 2.417.829 aan prijzengeld. 

Leuke weetjes over Nick Kyrgios

  • Kyrgios verkoopt zijn eigen sportdrankje, genaamd Alive
  • Kyrgios heeft tot 2023 een bedrag van zo'n $9.9 miljoen aan prijzengeld bij elkaar getennist

Wie is Nick Kyrgios?

Nick Kyrgios is geboren in de Australische hoofdstad Canberra. Zijn vader, een huisschilder, heeft Griekse roots en zijn moeder komt uit Maleisië.

Hij begon zijn professionele tenniscarrière op 13-jarige leeftijd en won in 2015 zijn eerste juniorentitel. Op zijn 18e debuteerde hij in een Grand Slam tijdens het toernooi van Roland Garros. Tot nu toe won hij zes ATP-toernooien.

Tijdens de Olympische Spelen van 2022 in Australië won hij de dubbeltitel met zijn landgenoot Thanasi Kokkinakis. Hij verloor de Wimbledon finale in 2022 van Novak Djokovic.

Naast zijn goede tennisspel staat hij bekend om zijn opvliegende karakter op de tennisbaan, wat hem de bijnaam 'the bad boy of tennis' oplevert.

Bij tegenslag kan hij behoorlijk tekeer gaan, zijn rackets kapot gooien of verbaal de strijd aan gaan met de scheidsrechter of toeschouwers. Ook buiten de baan staat hij bekend om zijn scherpe menig. De hevige natuurbranden van 2022 in zijn geboorteland hebben hem flink aangegrepen.

Hij doneerde daarna per geslagen ace een bedrag van 125 dollar aan de slachtoffers en volgt sindsdien een veganistisch dieet. Nick Kyrgios heeft een relatie met Costeen Hatzi, een psychologiestudente uit Sydney, die via Instagram als influencer bekend is.

Voordat ze Nick leerde kennen had ze nog nooit een tenniswedstrijd gezien. Ze volgt haar vriend momenteel regelmatig tijdens zijn wedstrijden en is te zien in de Netflix-tennisserie 'Break Point'.

 Nick Kyrgios woont officieel op de Bahama's, in het belastingparadijs Nassau. Samen met zijn vriendin koopt hij in 2022 een penthouse met een adembenemend uitzicht over de stad Sydney voor 900.000 dollar.

De woning bestaat uit twee verdiepingen en heeft drie slaapkamers en twee badkamers. In 2018 kocht hij een vakantiehuis aan het strand in Tuross Head, gelegen in het zuiden van New South Wales. Hiervoor betaalde hij 583.000 dollar. 


Waar heeft Nick Kyrgios zijn vermogen mee verdiend?

Het grootste deel van zijn vermogen heeft Nick Kytgios verdiend als professioneel tennisspeler. Daarnaast heeft hij enkele grote sponsoren, waaronder Nike, Yonex, IMG, Beats en Global Sporting Connections.


Hoeveel verdient Nick Kyrgios per maand?

Krijgt Nick Kyrgios salaris? Als tennisspeler zijn zijn inkomsten afhankelijk van zijn prestaties op de baan. Hoe groter het toernooi, hoe hoger het prijzengeld dat hij kan winnen. De sponsorcontracten geven hem een gestaagd inkomen.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Nick Kyrgios?

Het vermogen van Nick Kyrgios wordt geschat op €15 miljoen.

Wat is het salaris van Nick Kyrgios?

Het salaris van Nick Kyrgios is helaas onbekend.

Is Nick Kyrgios miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €15 miljoen is Nick Kyrgios zeker miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>