Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Nassim Zeta, de jonge ondernemer met meerdere callcenters die op deze manier in de Quote lijst van selfmade miljonairs is beland. Je kent hem misschien als de ex-vriend van Anna Nooshin, die zelf natuurlijk ook redelijk ondernemend is ingesteld. Hoe groot is het vermogen van Nassim Zeta precies, en wat is zijn maandsalaris?

Naam

Nassim Zeta

Geschat vermogen

€8 miljoen

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemen

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Telemarketeer


Wat is het vermogen van Nassim Zeta?

Jammer genoeg weten we niet precies wat het vermogen van Nassim Zeta is, maar aan de hand van informatie van Quote kunnen we wel stellen dat hij inmiddels ruimschoots miljonair is. Door zijn callcenter ondernemingen staat hij namelijk al een tijdje in de Quote, en dan wel in de lijst met selfmade miljonairs.  

Leuke weetjes over Nassim Zeta

  • Het callcenterbedrijf van Nassim Zeta zet telemarketeers in voor bedrijven als Oxxio, Veronica, RTL, maar ook de KWF Kankerbestrijding en Hartstichting
  • We Say So, het callcenterbedrijven Zeta, heeft vestigingen in Delft, Den Haag en Rotterdam

Wie is Nassim Zeta?

Nassim Zeta is een succesvolle Nederlandse ondernemer, en is een tijd lang het vriendje geweest van Anna Nooshin. Haar kennen we inmiddels bijna allemaal wel, als influencer, model en all-round zakenvrouw die met haar eigen werk ook al enorm veel verdient. Maar wie is haar ex-vriend Nassim Zeta nou precies, en hoe komt het dat hij zo’n gigantisch vermogen bij elkaar heeft verzameld over de afgelopen jaren?

De welvaart van Nassim Zeta komt in ieder geval niet van zijn afkomst. Zijn ouders waren verre van rijk, en hadden volgens sommige bronnen moeite om rond te komen tot aan het einde van de maand.

Nassim vond dit natuurlijk maar niks, en wilde de rest van zijn leven nooit meer met armoede te maken krijgen. Hij studeerde International Marketing en Consumer Behaviour, waar hij zijn diploma voor haalde in 2008. Hij weet dus als geen ander hoe je het beste klanten kunt benaderen. Die kennis gebruikt hij al jarenlang in zijn voordeel, met zijn eigen callcenter Wesayso.

Zijn methodes van verkopen via direct telefonisch klantcontact blijken een succesformule. Enorme bedrijven sluiten zich graag bij Nassim Zeta’s zaakje aan, omdat ze bij hem de beste resultaten kunnen verwachten. Hiervoor zijn ze dan ook bereid om flinke sommen te betalen, en Nassim vult zijn zakken hier aardig mee.


Waar heeft Nassim Zeta zijn vermogen aan verdiend?

Nassim Zeta heeft zijn vermogen grotendeels bij elkaar verdiend met zijn callcenter. Het bedrijf genaamd wesayso zorgt voor talloze bedrijven dat hun klanten terugkomen of juist dat er nieuwe klanten worden aangetrokken. Hiermee heeft Zeta zijn miljoenenvermogen dus bij elkaar verdiend.


Hoeveel verdient Nassim Zeta per maand?

Het precieze maandsalaris van Nassim Zeta is echter niet bekend. We weten wel dat hij zich niet druk hoeft te maken over de centjes, want hij staat namelijk in de Quote als één van de meest succesvolle self-made ondernemers van Nederland


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Nassim Zeta?

Het vermogen van Nassim Zeta wordt geschat op €8 miljoen.

Wat is het salaris van Nassim Zeta?

Het salaris van Nassim Zeta is onbekend.

Is Nassim Zeta miljonair?

Met een geschat vermogen van €8 is Nassim Zeta zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>