Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Nasrdin Dchar? Nederlanders zijn van nature behoorlijk nieuwsgierig aangelegd.

Ze willen maar al te graag dingen vergelijken met hun medemens. Vooral de dingen waar eigenlijk in de normale maatschappij een taboe op heerst, vindt men interessant om onderling te vergelijken.

Zo willen veel mensen ook graag een inkijkje willen krijgen in het leven van Nasrdin Dchar. Deze bekende acteur heeft vast een aardig vermogen opgebouwd, maar hoeveel is dit precies?

Naam

Nasrdin Dchar

Geschat vermogen

€1.6 miljoen

Geboortedatum

05-11-1978

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Acteur / Producer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Filmwereld


Wat is het vermogen van Nasrdin Dchar?

Het vermogen van Nasrdin Dchar is een interessant onderwerp, en veel Nederlanders zijn hier ook uitermate benieuwd naar als we Google moeten geloven.

Het is lastig om een vinger te leggen op het vermogen van Nasrdin Dchar, omdat hij behoorlijk discreet is. Maar, als we wat grondiger onderzoek doen, dan lijkt het antwoord op deze kwestie toch naar boven te drijven.

Volgens een aantal bronnen heeft Nasrdin Dchar een vermogen opgebouwd van ongeveer 1.6 miljoen euro. Dat is een aardig fortuin!

Leuke weetjes over Nasrdin Dchar 

  • Nasrdin staat onder contract bij managementbureau No19 Talent
  • Nasrdin heeft de Gouden Kalf voor Beste Acteur gewonnen voor zijn rol in de film 'Rabat' 

Wie is Nasrdin Dchar?

Nasrdin Dchar is een Nederlands-Marokkaanse acteur geboren in Steenbergen in het jaar 1978. Hij heeft eerst bedrijfseconomie gestudeerd voordat hij naar de toneelschool ging om zijn droom na te jagen: hij wilde van kinds af aan al acteur worden.

Nasrdin Dchar is een gedreven acteur die al in veel films, theaterstukken en series heeft meegespeeld. Hij maakte zijn debuut in de serie Shouf!, Shouf! en heeft ook een kleine rol gespeeld in de serie Moordvrouw.

In de film Rabat heeft Nasrdin Dchar de hoofdrol gespeeld en ook een Gouden Kalf gekregen voor zijn rol als Nadir. Na deze Gouden Kalf, is zijn carrière in een stroomversnelling terechtgekomen.

Hij speelde de rechercheur in de 12 van Oldenheim, en ook in Mocro Maffia mocht Nasrdin Dchar een vrij grote rol spelen, namelijk Chaouki.

Nasrdin Dchar is ook een fanatieke sporter vandaag de dag. Hij is flink aan het trainen geslagen om op de cover van de Men's Health terecht te komen. Hij wil natuurlijk wel een beetje goed voor de dag komen!


Waar heeft Nasrdin Dchar zijn vermogen mee verdiend?

Nasrdin Dchar is een vrij bekende acteur in Nederland en heeft dan ook meegespeeld in erg populaire series.

Zo heeft hij een rol gespeeld in de serie Moordvrouw en speelt hij een van de hoofdrollen in de serie Mocro Maffia, een serie die viraal is gegaan in Nederland dankzij de duistere verhaallijn en het goede acteerwerk.

Ook heeft Nasrdin Dchar in 2011 een Gouden Kalf binnengesleept voor zijn goede acteerwerk in de film Rabat. Hij was de eerste Nederlands-Marokkaanse acteur die zo'n grote prijs gewonnen heeft, en hij was dan ook erg trots op deze prestatie.

We kunnen dus stellen dat Nasrdin Dchar een erg goede acteur is die straalt op het witte doek: dat werpt duidelijk zijn vruchten af! 


Hoeveel verdient Nasrdin Dchar per maand?

Hoewel over het vermogen van Nasrdin Dchar volop gespeculeerd wordt door diverse media in Nederland, is het veel concreter om het salaris per maand te achterhalen. Nasrdin Dchar zijn salaris is best wel wisselvallig, aangezien hij een acteur is.

Hij is dus afhankelijk van het aantal klussen die in zijn schoot geworpen worden, en dat kan per maand verschillen.

Het is dus lastig om het salaris van Nasrdin Dchar te bepalen, maar met het oog op zijn opgebouwde vermogen, ligt dit ver boven het salaris van de doorsnee Nederlander. Nasrdin Dchar is een welvarend man, en ook zijn salaris zal daar niet om liegen!

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Nasrdin Dchar?

Het vermogen van Nasrdin Dchar wordt geschat op €1.6 miljoen.

Wat is het salaris van Nasrdin Dchar?

Het salaris van Nasrdin Dchar is helaas onbekend.

Is Nasrdin Dchar miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €1.6 miljoen is Nasrdin Dchar zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>