Wil jij alles weten over het vermogen van Monique Westenberg? Dan heb je geluk! Wij vertellen je er namelijk álles over wat je wil weten in dit artikel.

Zo bespreken we niet alleen het Monique Westenberg vermogen, maar ook wie deze mevrouw is. En nog belangrijker: hoe ze aan dit vermogen is gekomen. Daarnaast gaan we ook nog in op haar salaris per maand. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder!

Naam

Monique Westenberg

Geschat vermogen

7 miljoen euro

Geboortedatum

26-12-1977

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Influencer

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Wisselend


Wat is het vermogen van Monique Westenberg?

Dus: hoeveel verdient Monique Westenberg? En wat is het Monique Westenberg vermogen? Wij zijn op onderzoek uitgegaan. Het vermogen van Monique Westenberg komt neer op ongeveer 7 miljoen euro, wanneer je dit meerekent als het vermogen van André Hazes. Dat doet ze toch goed als je het ons vraagt. Een deel van dit vermogen zit in het appartement en huis van haar vriend André Hazes

Leuke weetjes over Monique Westenberg

  • Voordat Monique Westenberg een relatie aanging met Dré Hazes was zij stewardess.
  • Monique Westenberg heeft meer dan 700.000 volgens op Instagram. 

Wie is Monique Westenberg?

Het Monique Westenberg vermogen is zeker niet verkeerd. Maar wie is deze mevrouw eigenlijk? Monique is vooral bekend als de vriendin van André Hazes. Zij leerden elkaar kennen via Facebook en hebben via deze weg uiteindelijk ook een relatie gekregen. Monique is maar liefst 16 jaar ouder dan André.

Verder hebben ze in 2016 een zoontje mogen verwelkomen: Dré. Monique haar ouders werkten op de kermis. Zij reisde dan ook heel Nederland door. Ze heeft ook een opleiding detailhandel gedaan. Hiermee wilde ze in eerste instantie stewardess worden, maar uiteindelijk ging ze werken als serveerster in skyboxen bij voetbalwedstrijden.

Momenteel lijkt het alsof Monique geen baan heeft, naast het zijn van full-time moeder. Het geld dat ze heeft komt dan waarschijnlijk grotendeels van André. Zij en André hebben een knipperlichtrelatie en hebben behoorlijk wat trammelant gehad de afgelopen jaren. Zo is André meermaals vreemdgegaan en heeft hij ook een relatie gehad met een andere vrouw: Sarah van Soelen.


Waar heeft Monique Westenberg haar vermogen aan verdiend?

Hoe is dit Monique Westenberg vermogen opgebouwd? Goede vraag. Zoals je je misschien wel kan bedenken is de kans dat je miljonair wordt van een baan als serveerster niet heel groot helaas.

Het grootste deel van haar vermogen heeft ze dan ook simpelweg te danken aan haar relatie met André Hazes. Hij betaalt haar ook nog maandelijks alimentatie voor hun zoon Dré. Monique heeft verder zelf ook geen baan.

Toch heeft ze vanwege haar populariteit een aardig inkomen weten op te bouwen. Zo is zij bijvoorbeeld als influencer aan de slag gegaan op Instagram. 


Hoeveel verdient Monique Westenberg per maand?

Goed: de Monique Westenberg net worth is dus mede mogelijk gemaakt door haar relatie met de bekende volkszanger André Hazes. Hoeveel zij per maand krijgt is onduidelijk, omdat ze, voor zover wij weten, zelf geen baan heeft. Haar salaris is dus in principe de alimentatie die ze krijgt van haar (ex) vriend André.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Monique Westenberg?

Het vermogen van Monique Westenberg wordt geschat op 7 miljoen euro. 

Wat is het salaris van Monique Westenberg?

Het salaris van Monique Westenberg is onbekend. 

Is Monique Westenberg miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van 7 miljoen is Monique Westenberg zeker miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>