Hoe groot is het vermogen van Monica Geuze? Monica Geuze kan je kennen van alles en nog wat. En dan voornamelijk een groot geld verdiener.

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar het Monica Geuze vermogen? Wij hebben het voor je uitgezocht. Zo lees je in dit artikel alles wat je wil weten over haar vermogen, hoe ze hier aan komt en wie ze nou precies is. En geloof ons: dat wil je weten! Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Naam

Monica Geuze

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

27-03-1995

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Mediapersoonlijkheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

YouTube / ondernemen / DJ


Wat is het vermogen van Monica Geuze?

Monica van Geuze is enorm bekend van zowel de televisie als het internet. Daar moet toch haast een lekker vermogen bij horen. Haar exacte vermogen is niet bekend helaas. Wel moet het gaat om ongeveer 2 tot 3 miljoen euro. Daar wordt menig mens toch wel jaloers van. Dat doet ze niet verkeerd.

Leuke weetjes over Monica Geuze

  • Monica Geuze heeft twee boeken uitgebracht: My way en Unreleased.
  • Monica Geuze behaalde met de hit Laten gaan de tweede plaats in de top 40. 

Wie is Monica Geuze?

Oké, Monica heeft haar zaakjes goed voor elkaar. Maar naast het Monica Geuze vermogen gaan wij je ook nog wat vertellen over haar achtergrond en jeugd. Hoe is het mogelijk dat zij zo bekend is geworden?

Monica is opgegroeid in het plaatsje Hendrik-Ido-Ambacht. Ze heeft hier de Theaterhavo gedaan en heeft erna ook nog aan het Scheepvaart- en Transportcollege gestudeerd.

Echter heeft ze niks met haar studie gedaan. In 2005 was ze te zien in de muziekvideo van de band Racoon. Vanaf dat moment is ze dan ook niet meer uit de schijnwerpers weg te denken. Zo vroeg Ronnie Flex (rapper) haar op 16-jarige leeftijd om zijn vaste DJ te worden.

Dit heeft ze drie jaar gedaan. Vervolgens is ze zelf verder gegaan als DJ. Ze heeft een paar singles uitgebracht waarvan een zelfs in de Single Top 100 terecht kwam. Haar bekendste nummer is Laten gaan, waarvan de videoclip maar liefst 21 miljoen keer is bekeken.

Ze is rond deze tijd ook begonnen als vlogster op YouTube. Haar kanaal heeft ondertussen al meer dan een half miljoen abonnees. De dame heeft overigens ook twee boeken uitgebracht over haar leven. Daarnaast is ze ook presentatrice van het programma Love Island. Kortom: ze heeft het er maar druk mee.


Waar heeft Monica Geuze haar vermogen aan verdiend?

Monica Geuze heeft dus een goede carrière weten op te bouwen. Maar is dat Monica Geuze vermogen opgelopen tot in de miljoenen? Vooral haar YouTube kanaal en Instagram lijken haar het meeste geld op te leveren. Zo doet ze bijvoorbeeld aan betaalde samenwerkingen met andere bedrijven. Het schijnt dat ze daar dan ook behoorlijk wat geld voor vraagt.

En dan hebben we het niet over duizend euro, maar toch een stuk meer. Ook heeft ze sinds kort haar eigen bedrijf: Sophie Mae. Hier verkoopt ze onder andere skincare en selfcare producten. Het bedrijf doet het schijnbaar best goed, aangezien een hoop van haar producten uitverkocht zijn.


Hoeveel verdient Monica Geuze per maand?

Naast het Monica Geuze vermogen zijn we ook op onderzoek uitgegaan naar haar salaris per maand. Wat blijkt? Dit loopt erg uiteen. Het heeft maar net te maken met hoeveel samenwerkingen er op de agenda staan bijvoorbeeld.

Wel zijn we erachter gekomen dat dit gaat om een bedrag rond de 50.000 euro. Behoorlijk wat geld dus. De Monica Geuze net worth zal nog aardig aangedikt worden komende tijd als we het zo horen. Good for her!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Monica Geuze?

Het geschatte vermogen van Monica Geuze is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Monica Geuze?

Het salaris van Monica Geuze is nogal instabiel, maar kan in sommige maanden wel oplopen tot zo'n 50.000 euro. 

Is Monica Geuze miljonair?

Het is niet helemaal bekend of Monica Geuze miljonair is. Gezien haar ondernemingsgeest is de kans echter groot dat zij dit vermogen al aantikt. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>