Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Mo Ihattaren? Mo Ihattaren is misschien wel één van de meest besproken voetballers van de afgelopen jaren. Het gigantische talent brak door bij PSV, maar daarna volgde een mindere periode voor de aanvaller. Na persoonlijk leed en een mindere sportieve periode in Italië kwam Mo naar Ajax. Wat verdiende de voetballer inmiddels, en wat is zijn vermogen?

Naam

Mo Ihattaren

Geschat vermogen

€2 miljoen

Geboortedatum

12-02-2002

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbaltransfers / sponsordeals


Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


Wat is het vermogen van Mo Ihattaren?

Mo Ihattaren heeft een geschat vermogen van zo’n twee miljoen euro, maar dit is nooit door de speler zelf bevestigd. Het grootste deel van dit vermogen komt waarschijnlijk van zijn salaris bij Juventus, ook al is Ihattaren momenteel op huurbasis bij Ajax terecht gekomen en daarvoor speelde hij bij Sampdoria. Bij beide clubs heeft Mo Ihattaren na een lastige persoonlijke periode nog niet veel gespeeld, maar dus wel goed zijn zakken gevuld.

Leuke weetjes over Mo Ihattaren

  • De transfers van Mo Ihattaren worden uitgevoerd en onderhandeld door het Nederlandse bedrijf More Than Goals.
  • Op het hoogtepunt had Ihattaren een transferwaarde van €22 miljoen.

Wie is Mo Ihattaren?

Mo Ihattaren is een talentvolle Nederlandse voetballer, geboren op 12 februari 2002. Hij is nog maar 20 jaar oud, maar heeft al voor meer topclubs gespeeld dan veel andere voetballers. Mo werd geboren in Utrecht en groeide op in de wijk Kanaleneiland. Zijn ouders komen oorspronkelijk uit Rouadi, Marokko, maar Mo heeft gekozen om voor het Nederlands Elftal uit te komen.

Zijn voetbalcarrière begon op jonge leeftijd bij SV Houten, nabij Utrecht. In 2010 werd hij opgenomen in de jeugdopleiding van PSV. Dat was al op achtjarige leeftijd. Alle jeugdelftallen, vanaf de F-jes tot aan het eerste elftal, doorliep hij met groot succes, waardoor hij een debuut in het eerste elftal afdwong in een oefenwedstrijd tegen Club Brugge.

Mo Ihattaren groeide uit tot belangrijke speler voor PSV, maar de Eindhovenaren mochten maar kort van hem genieten. Toen hij nog maar 19 was vertrok hij al naar Juventus. Misschien iets te vroeg, volgens experts, want hij speelde geen wedstrijd en werd gelijk verhuurd aan Sampdoria - waar hij ditto geen één wedstrijd speelde.

Dit had mogelijk te maken met vervelende persoonlijke omstandigheden; zijn vader overleed en hij werd gelinkt aan een crimineel netwerk. Ajax nam hem daarna op huurbasis over van Juventus, en Mo Ihattaren is zich momenteel in Jong Ajax aan het voorbereiden op een terugkeer op het hoogste niveau.


Waar heeft Mo Ihattaren zijn vermogen aan verdiend?

Mo Ihattaren heeft zijn (zeker voor zijn leeftijd) riante vermogen bij elkaar verzameld door zijn voetballende kwaliteiten. Bij Juventus verdiende Mo Ihattaren een flink salaris, maar hoeveel precies is helaas niet bekend. In ieder geval genoeg om een dikke Audi R8 te kopen, waar niet iedereen binnen de voetballerij over te spreken was.


Hoeveel verdient Mo Ihattaren per maand?

Het salaris van Mo Ihattaren is niet bekend. We weten niet wat hij verdiende bij PSV, en ook zijn salaris bij Juventus is niet bekend gemaakt. Wel weten we dat Mo Ihattaren flinke uitgaven heeft kunnen doen, met een Audi R8 en een Porsche Panamera - al ging laatstgenoemde afgelopen maand in vlammen op.

Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Mo Ihattaren?

Het vermogen van Mo Ihattaren wordt geschat op €2 miljoen.

Wat is het salaris van Mo Ihattaren?

Het salaris van Mo Ihattaren is helaas onbekend. 

Is Mo Ihattaren miljonair?

Met een geschat vermogen van €2 miljoen is Mo Ihattaren miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>