Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Mohamed Lemhadi, ook wel bekend als Mo Bicep, is in razendsnel tempo uitgegroeid tot een van de populairste influencers van Nederland. Met een gigantisch aantal volgers op Instagram en een populair Youtube kanaal heeft deze ondernemer dit slim gebruikt voor zijn eigen merk aan fitness supplementen. 

Wat is het vermogen van Mo Bicep? In dit artikel duiken we dieper in op deze vraag en proberen we het Net Worth van deze 'fitfluencer' te achterhalen.

Naam

Mohamed Lemhadi (Mo Bicep)

Geschat vermogen

€ 2,8 miljoen

Geboortedatum

09-09-1990

Jaarlijks inkomen / salaris

€ 3.000.000,-

Beroep

Influencer / Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Verkoop van fitness producten


Wat is het vermogen van Mo Bicep?

Volgens verschillende informatiebronnen en uit onze eigen berekeningen bedraagt het vermogen van Mo Bicep ongeveer 2,8 miljoen euro. Mo Bicep's Net Worth is voornamelijk afkomstig uit de verkoop van eiwitshakes en andere fitness gerelateerde producten. Dit doet ie vanuit de naam MB nutrition.

Ook heeft ie geregeld inkomsten uit influencer samenwerkingen en andere bedrijven die hij heeft. Zo heeft hij zijn eigen kledinglijn Donza gelanceerd. Donza specialiseert zich in het produceren van trainingspakken.

Toch lijkt veruit het grootste deel van zijn inkomsten uit de verkoop van de eerder genoemde fitness producten te komen.

Leuke weetjes over Mohamed Lehmadi

  • Hij is gelukkig getrouwd met zijn vrouw en samen hebben zij kinderen. Het is niet bekend wie zijn vrouw is, deze houdt hij bewust uit de media.
  • Mo Bicep is gek op auto's. Hij heeft meerdere zeer luxe sportwagens in bezit (gehad), waaronder een Lamborghini Huracan en een Rolls Royce.
  • In 2020 kwam Mo Bicep in het nieuws nadat Dave Roelvink in een van zijn luxe auto's tegen een paal aan klapte.
  • De influencer kreeg het aan de stok met het ACM (Autoriteit Consument & Markt) omdat het bekend werd dat hij veel volgers en likes had gekocht.

Wie is Mo Bicep?

Mo Biceps echte naam is Mohamed Lehmadi. In 1990 werd hij geboren in Breda, als zoon van een Marokkaanse gastarbeider. Zijn bekendheid heeft hij te danken aan het feit dat hij zijn lichaamstransformatie documenteerde en deelde op Youtube en andere social media. Dit was in 2012. Hij woog op dat moment ruim 100 kilo en kampte met overgewicht. Zijn video's waren zeer populair.

Mo wist zijn populariteit op slimme wijze om te zetten in keiharde euro's dankzij het opzetten van zijn eigen supplementen lijn. Hier moeten we deze rasondernemer dan ook mee complimenteren. 

De kans is groot dat je deze ondernemer voorbij hebt zien komen in filmpjes met auto's. Hij is zeer grote fan van luxe en snelle auto's en laat deze regelmatig terugkomen op zijn Youtube kanaal met meer dan honderd duizend abonnee's.Waar heeft Mo Bicep zijn vermogen aan verdiend?

Uiteraard haalt Mo Bicep zijn geld onder andere uit zijn Youtube video's. Advertentie inkomsten kunnen aardig oplopen. Toch zal dit niet heel interessant zijn voor Mo.  De meeste van zijn video's pakken niet meer dan 50K views. Dit stelt qua inkomsten niet heel veel voor. 

Waar Mo Bicep's vermogen wel vandaan komt is uit zijn eigen fitness lijn. De producten van MB Nutrition variëren tussen de 30 en 120 euro. Het voordeel van dit soort producten is dat je dit elke keer weer opnieuw nodig hebt. De waarde van een klant ligt dus zeer hoog in dit geval.

Het is de vraag of zijn trainingspakken lijn net zo populair kan gaan worden. Ook bracht Mo een eigen kookboek uit; genaamd Koken met Mo Bicep.


Hoeveel verdient Mo Bicep per maand?

Tijd om te bekijken wat het salaris van Mo Bicep is. Uiteraard is er geen loonstrookje openbaar waar we van af kunnen gaan. Gelukkig zijn er wel verschillende bronnen zoals jaarrekeningen waaruit we een en ander uit kunnen opmaken.

Volgens onze schatting ligt Mo's salaris / inkomen rond de 250.000 euro per maand. Het meeste hiervan is afkomstig uit de supplementenlijn. Ook moet je er rekening mee houden dat dit meer als omzet moet worden gezien. Hier gaan nog veel kosten van af. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Mo Bicep?

Op basis van verschillende bronnen en berekeningen schat Thinkrich.nl het vermogen van Mo Bicep op € 2,8 miljoen.

Wat is het salaris van Mo Bicep?

Het salaris van Mo Bicep bedraagt ongeveer €3 miljoen per jaar, of 250 duizend euro per maand. Hoewel we de term salaris gebruiken kun je dit ook als inkomen interpreteren.

Is Mo Bicep miljonair?

Ja, Mo Bicep is zeker miljonair. Dankzij verschillende bezittingen en maandelijkse inkomsten is Mo Bicep's Net Worth ongeveer 2,8 miljoen euro. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>