Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Hoeveel verdient Milan Knol? Wat is het vermogen van Milan Knol? Op de redactie van Thinkrich.nl zien we deze vraag ontzettend vaak voorbij komen.

Om die reden hebben we dit artikel geschreven. In dit artikel vertellen we je namelijk alles over de verdiensten van Milan Knol, zijn salaris en hoeveel geld hij verdient met zijn Youtube-kanaal.

Naam

Milan Knol

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

13-09-1993

Jaarlijks inkomen / salaris

€3000,- en €9000

Beroep

Vlogger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Youtube


Wat is het vermogen van Milan Knol?

Helaas is het exacte vermogen van Milan Knol niet bekend, we kunnen wel een schatting maken van zijn vermogen. Zo heeft hij op zijn Youtube kanaal meer dan 844,000,000 views. Youtube betaalt per 1000 views ongeveer een euro (kan iets hoger of lager uitvallen). Dat zou dus betekenen dat Milan Knol met Youtube ongeveer 800.000 euro heeft verdient.

Naast deze inkomsten heeft Milan Knol onlangs een huis gekocht in Soesterberg. De waarde van dit huis ligt rond de 750.000 euro. Milan gaat dit huis helemaal verbouwen, grote kans dus dat daar nog een flink geldbedrag voor nodig is. 

Leuke weetjes over Milan Knol

  • Milan Knol had eerder een Youtube-account dan zijn broertje Enzo Knol

Wie is Milan Knol?

Milan Knol is geboren in Groningen op 13 september 1991. Wanneer je in een willekeurige kamer in Nederland de naam Knol laat vallen is de kans groot dat mensen beginnen over Enzo Knol. Dit is namelijk het jongere broertje van Milan Knol.

Ook Enzo Knol is een Youtuber en heeft momenteel zelfs het grootste YouTube-kanaal van Nederland. Wat weinig mensen echter weten is dat Milan Knol degene was die eerder een account had op Youtube dan Enzo. Sterker nog, Milan heeft Enzo op het begin geholpen en aangemoedigd om een account te beginnen.

Vandaag de dag doen zowel Milan Knol als Enzo Knol het enorm goed en hebben ze allebei meer dan 1 miljoen volgers op hun kanalen. Milan Knol richt zich net als Enzo knol voornamelijk op gamen. Zo vlogt hij dagelijks hoe hij aan het gamen is en dit valt bij heel veel jongeren in de smaak. 


Hoe verdient Milan Knol zijn geld?

Hoeveel geld verdient Milan Knol? Waaraan verdient Milan Knol eigenlijk geld? Het zijn vragen die je misschien hebt. Het antwoord hierop is lastiger dan je zou denken. Milan Knol verdient namelijk geld met verschillende zaken. Hieronder een opsomming van de belangrijkste manieren waarop Milan Knol geld verdient.

Youtube Inkomsten:
Allereerst verdient Milan Knol een aanzienlijk bedrag per maand aan Youtube. Elke dag post Milan Knol een video die meer dan 50.000 keer bekeken wordt over het algemeen. Gemiddeld gezien verdient Milan tussen de 3000 en 8000 euro per maand met Youtube. 

Sponsordeals en Merchandise
Naast zijn Youtube inkomsten verdient Milan Knol natuurlijk nog geld met sponsordeals en merchandise. Hoeveel dit is weten we niet. Wat we wel weten is dat je met meer dan 1 miljoen volgers zeer interessant bent voor bedrijven en dat bedrijven hier flink geld voor over hebben.


Hoeveel verdient Milan Knol per maand?

Helaas kunnen we niet precies vertellen hoeveel Milan Knol per maand verdient. Het salaris van Milan Knol is namelijk niet bekend. Wel weten we dat hij tussen de 3000 en 8000 euro per maand met Youtube verdient. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Milan Knol?

Het totaal geschatte vermogen van Milan Knol is helaas niet bekend.

Wat is het salaris van Milan Knol?

Met zijn Youtube kanaal verdient Milan Knol gemiddeld tussen de 3.000 en 9.000 euro per maand.

Is Milan Knol miljonair?

Of Milan Knol miljonair is, is niet bekend. Wel weten we dat hij een huis bezit van zo'n 800.000 euro.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>