Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Denk je aan de Rolling Stones, dan denk je aan Mick Jagger. Mick is één van de meest bekende muzikanten aller tijden. Dat durven we wel te zeggen. Hoeveel geld heeft hij in zijn bezit? En wat is het Mick Jagger vermogen? In dit artikel geven wij je antwoord op al deze brandende vragen. Meer weten? Dan adviseren wij je om gauw verder te scrollen.

Naam

Mick Jagger

Geschat vermogen

€360 miljoen

Geboortedatum

26-07-1943

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Muzikant

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Mick Jagger?

Vragen over het Mick Jagger vermogen komen jaar in en jaar uit weer voorbij. Hoeveel is zijn vermogen nou precies? Dat is iets wat we allemaal graag willen weten natuurlijk! Daarom is ons team uitgebreid op onderzoek uitgegaan.

Volgens schattingen komt dat bedrag neer op zo'n €360 miljoen. 

Leuke weetjes over Mick Jagger

  • Het goedkoopste kaartje voor de laatste tour van The Rolling Stones bedroeg €84, terwijl een kaartje vooraan €347 per stuk bedrog
  • Naar schatting hebben de Stones in de periode tussen 1989 en 2002 een bedrag van €1.5 miljard verdiend aan optredens

Wie is Mick Jagger?

Mick Jagger vertelde tijdens een interview dat hij zelf graag verzekeraar wilde worden. Dat hij zo beroemd ging worden had hij nooit zien aankomen. Hoe is dit allemaal ooit zo begonnen? Laten we beginnen bij het begin.

Mick Jagger is geboren in het Livingstone Hospital in East Hill, Dartford. Hij groeide op in een familie uit de middenklasse. Zijn vader was leerkracht en zijn moeder actief lid van de Conservatieve Partij. Mick heeft ook een jongere broer, Chris Jagger. Hij is ook muzikant.

Hij heeft erg kort gestudeerd aan de London School of Economics. Hij stopte hier al gauw mee en richtte zich volledig op een carrière als muzikant. Hij maakte toen kennis met Keith Richards. Ze kenden elkaar al van vroeger, maar verloren elkaar uiteindelijk uit het oog.

Later kwamen ze elkaar toevallig weer tegen. Ze begonnen samen een bandje: Little Boy Blue and the Blue Boys.

Dit deden ze samen met Dick Taylor en Brian Jones. Dick stapte al gauw uit het bandje en werd vervangen door Charlie Watts. Ze begonnen met rondtoeren in clubs en steden. In 1963 kwam hun eerste single uit: Come On. De band tekende een contract bij de grote platenmaatschappij Decca Records. Dit groeide uit tot wat we vandaag kennen als de Rolling Stones.

In zijn privéleven is Jagger getrouwd geweest met Bianca Pérez-Mora Macías. Ze zijn uiteindelijk na 7 jaar gescheiden. In totaal heeft Jagger 8 kinderen bij vijf verschillende vrouwen. Sinds 2001 woont Mick samen met L’Wren Scott. Helaas overleed zij in 2014. In hetzelfde jaar werd hij voor het eerst overgrootvader. Ondertussen is Jagger alweer 87 jaar oud.


Waar heeft Mick Jagger zijn vermogen aan verdiend?

Het exacte Mick Jagger vermogen wordt geschat op €360 miljoen. Dat is behoorlijk veel geld. Hoe komt hij hier dan aan?

Zijn muziekcarrière! Samen met de Rolling Stones heeft hij belachelijk veel optredens gegeven. En dat niet alleen: merchandise werd als warme broodjes over de toonbank verkocht. Anno 2022 nog steeds zelfs! Dit heeft hem aardig wat geld opgeleverd.


Hoeveel verdient Mick Jagger per maand?

Dus, die Mick Jagger net worth blijft helaas onbekend. Maar hoe zit dat dan met zijn salaris per maand? Dit hebben we voor je uitgezocht. En helaas is hier weinig over bekend. Jagger treedt zelf niet meer zo vaak op.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Mick Jagger?

Het exacte vermogen van Mick Jagger wordt geschat op €360 miljoen.

Wat is het salaris van Mick Jagger?

Ook het salaris van Mick Jagger is helaas onbekend.

Is Mick Jagger miljonair?

Met een geschat vermogen van €360 miljoen is Mick Jagger zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>