Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Mick de Vlieger? Mick de vlieger is een zeer succesvolle Nederlandse ondernemer. Het is dan ook niet gek dat je nieuwsgierig bent naar het Mick de Vlieger vermogen. Wij hebben dit speciaal voor jou uitgezocht. 

In dit artikel gaan wij je dan ook alles vertellen over zijn vermogen, hoe hij dit heeft verdiend en wat zijn salaris is. Al nieuwsgierig geworden? Lees dan vlug verder.

Naam

Mick de Vlieger

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

1989

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zakenman

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalclubeigenaar / MDV Industries


Wat is het vermogen van Mick de Vlieger?

Het Mick de Vlieger vermogen: om hoeveel geld gaat dit? Wij zijn uitgebreid op onderzoek uitgegaan. Helaas is er over zijn vermogen niets bekend. In tegenstelling tot zijn vader (Erik de Vlieger) is Mick erg gesloten over zijn vermogen. Dit blijft voorlopig dus nog één groot mysterie.

Leuke weetjes over Mick de Vlieger

  • Mick de Vlieger heeft al zijn kleinere bedrijven ondergebracht onder een eigen BV die MDV Industries heet
  • Naast dat Mick de Vlieger eigenaar is van Algarve Football club, investeert hij ook flink in de Portugeze vastgoedmarkt 

Wie is Mick de Vlieger?

Ondanks dat wij niks kunnen zeggen over het Mick de Vlieger vermogen, kunnen wij natuurlijk wél wat vertellen over wie Mick nou precies is. Dat is eigenlijk minstens zo interessant! Mick is geboren in 1989 in het prachtige Amsterdam. Hier woont hij tegenwoordig nog steeds.

Het ondernemen werd hem met de paplepel ingegoten. Hierdoor begon hij al op zeer jonge leeftijd met een eigen onderneming. Sinds zijn 25e is hij eigenaar van een onderneming die ervoor heeft gezorgd dat hij veel in aanraking kwam met de politiek. Echter had dit voor Mick een keerzijde, hij verloor zijn vertrouwen daarin.

Hij was er namelijk meer voor de politiek dan voor de politici die hem vertegenwoordigen. Dit moest anders. Daarom richtte Mick Code Oranje op. Dit is een politieke partij waarmee hij mensen weer naar elkaar wil brengen en echte gesprekken wil aangaan. Erg ambitieus van Mick!

Naast zijn baan als kandidaat kamerlid heeft hij dus ook meerdere ondernemingen gehad. Hij is eigenaar van het bedrijf MDV Industries, dat zich bezighoudt met onder andere investeren. Ook is hij vanaf heden eigenaar van de Algarve Health Club en Football Algarve. Je kan wel stellen dat hij een hardwerkende man is.


Waar heeft Mick de Vlieger zijn vermogen aan verdiend?

Hoeveel Mick precies heeft aan vermogen weten we helaas niet. Hier kunnen wij dus ook geen uitspraken over doen. Wat wij wél weten is dat hij zijn eerste bedrijf, De Lichtfabriek, in 2018 heeft verkocht voor een flink geldbedrag.

Dit moet zijn vermogen wel ten goede hebben gedaan. Ook is hij tegenwoordig naast zijn baan in de politiek ook nog eigenaar van MDV Industries. Dit bedrijf lijkt ook goed te lopen.


Hoeveel verdient Mick de Vlieger per maand?

Over het vermogen heeft ons team helaas niks kunnen vinden. Maar hoe zit het met zijn salaris? Ondanks uitgebreid onderzoek is ook hier niks over bekend. Mick is erg gesloten hierover. Toch is hij een erg succesvolle zakenman.

De Mick de Vlieger net worth zal naar verwachting alleen maar toenemen. Ondanks dat we niets weten over zijn vermogen en salaris is Mick alsnog een erg interessante zakenman om in de gaten te houden.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Mick de Vlieger?

Het vermogen van Mick de Vlieger is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Mick de Vlieger?

Ook het salaris van Mick de Vlieger is helaas onbekend.

Is Mick de Vlieger miljonair?

Het is onbekend hoeveel vermogen Mick de Vlieger heeft, dus we weten niet zeker of hij daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>