Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Michella Kox is een dame met een zeer uitgesproken mening en komt daarmee vaak in het nieuws.

Ze deed en doet mee aan diverse tv-programma’s en is ook bekend als presentatrice.

Hieronder lees je welk vermogen ze tot nu toe heeft opgebouwd!

Naam

Michella Kox

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

07-01-1970

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Mediapersoonlijkheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Mediawereld


Leuke weetjes over Michella Kox

  • Michella Kox had een programma waarin ze de koppels van Temptation Island voordat de opnames afgerond waren al verklapte via social media

Wie is Michella Kox?

Michella Kox komt op 7 januari 1980 ter wereld in de wijk Klarendal in Arnhem. Ze wordt nationaal bekend in 2008 als ze meedoet aan het tv-programma “Dames in de dop”. Ze weet het programma te winnen en ontvangt hierdoor twintigduizend euro plus een luxe vakantie.

In 2011 verschijnt ze opnieuw op tv en dit keer in het programma “Echte meisjes in de jungle”. Ze weet het programma niet te winnen, maar de vechtpartij met mede-deelneemster Amanda Balk zal bij veel tv-kijkers nog stevig op het netvlies gebrand staan. Daarna lanceert ze haar eerste (en enige) song: “Lekker voor je”.

Ze doet nog aan diverse tv-programma’s mee en in 2016 maakt ze haar debuut als presentatrice. Ze heeft een eigen programma waarin ze probeert ruzies tussen twee partijen op te lossen.

Ook is ze te zien in “Boxing Stars”, waarin opnieuw het gevecht aangaat met Amanda Balk. Al na een ronde gooide Kox de handdoek in de ring en steekt een sigaret op. Dit leidt tot grote verontwaardiging bij het publiek.

Daarnaast blijkt dat ze veel achtergrondinformatie en roddels heeft over het RTL-programma “Temptation Island”. Tot ergernis van RTL, laat ze het niet na om deze voortdurend te delen via de sociale media.

Onder het motto “If you can’t beat her, join her” krijgt Kox van RTL een eigen programma. Het programma heet “Temptation Talk” en hierin wordt nagepraat over Temptation Island. Zo kan Michella Kox haar informatie alsnog delen.

In 2018 doet Michella Kox mee aan “De slechtste chauffeur van Nederland”. Ze heeft de twijfelachtige eer om het programma te winnen. Dit levert haar een eigen programma, “Michelle rijdt”, op Videoland op. In 2023 doet ze opnieuw mee aan “Echte meisjes in de jungle”.

Naast al haar tv-werk is Michella actief op diverse sociale media. Zo heeft ze een eigen YouTube-kanaal en een Instagram-account. Met respectievelijk 14.500 en 161.000 volgers is ze hiermee niet heel succesvol.

Van 2015 tot 2018 is Michella getrouwd met Richard Wouters. Na de scheiding blijft het stel toch nog een tijd samen, totdat Wouters een nieuwe liefde ontmoet. In 2022 wordt Kox veroordeeld tot een taakstraf van 160 uur, plus een contactverbod, voor het stalken van de nieuwe partner van haar ex-vriend.


Waar heeft Michella Kox haar vermogen aan verdiend?

Michella Kox heeft haar vermogen voornamelijk verdiend met haar werk als presentatrice. Naar eigen zeggen ontvangt ze voor de presentatie van Temptation Talk zevenhonderd euro per uur.

 Wat ze voor haar andere programma’s ontvangt, is niet bekend. Daarnaast verdient ze ook prijzengeld door mee te doen aan diverse tv-programma’s.

Volgens diverse internetbronnen had Kox ook tijdje een eigen kledingzaak. Ze staat in ieder geval wel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ze zal waarschijnlijk ook inkomsten halen uit haar accounts op Instagram en YouTube. Gezien het relatief gering aantal volgers, zal dit niet heel erg in de papieren lopen.


Hoeveel verdient Michella Kox per maand?

Aangezien Michella Kox voornamelijk incidenteel meedoet aan tv-programma’s, is het lastig om aan te geven wat haar maandloon is.

Michella Kox haar salaris is dus niet duidelijk vast te stellen. Er zijn zelfs geruchten dat ze een uitkering krijgt, omdat ze arbeidsongeschikt is. Hier is echter geen bewijs voor.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Michella Kox?

Het totale vermogen van Michella Kox is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van Michella Kox?

Ook het salaris van Michella Kox is helaas onbekend.

Is Michella Kox miljonair?

Aangezien het totale vermogen van Michella Kox onbekend is, is het niet duidelijk of zij miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>