Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Michael Pilarczyk? Eén van de bekendste Pools-Nederlandse BN’ers is wel Michael Pilarczyk. In dit artikel vertellen wij je alles wat je wil weten over Michael. Zo gaan we onder andere in op het Michael Pilarczyk vermogen en hoe hij dit bij elkaar heeft weten te sprokkelen.

En dat niet alleen! We vertellen ook achtergrondinformatie over Michael en zijn salaris komt ook nog even aan bod.

Naam

Michael Pilarczyk

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

18-10-1969

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Media-ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Radio / podcasts


Wat is het vermogen van Michael Pilarczyk?

Hoeveel is het Michael Pilarczyk vermogen? Dit is natuurlijk wat we allemaal graag willen weten! Succesvol is ‘ie zeker, dus daar moet een goed vermogen bij horen. Mick was altijd al een ondernemer die veel geld wist binnen te halen met zijn verschillende bedrijven.

Rijk worden is volgens hem een keuze waar je hard voor moet werken. Hoeveel zijn vermogen exact is kunnen wij je helaas niet vertellen. Hij heeft op behoorlijk wat plekken een vinger in de pap zitten. Dat Michael Pilarczyk vermogen zal waarschijnlijk niet verkeerd zijn.

Leuke weetjes over Michael Pilarczyk

  • Michael Pilarczyk verloor op 29-jarige leeftijd zijn volledige vermogen door al zijn geld te investeren in aandelen van bedrijven die failliet raakte. 
  • Na een carrière bij RTL bouwde Michael Pilarczyk aan een eigen media bedrijf, dat Pilarczyk Media Group heette 

Wie is Michael Pilarczyk?

Michael Pilarczyk, wie is dat precies? Waarschijnlijk heb je wel gehoord over één van zijn inspirerende succesverhalen. Maar wat achtergrondinformatie over deze succesvolle man is ook interessant. Daarom gaan we hier ook nog even op in.

Michael Pilarczyk is geboren op 18 oktober 1969 om Polen. Ondanks dat hij in Polen is geboren is hij opgegroeid in Zoetermeer. Hij studeerde twee jaar journalistiek in Utrecht. Vervolgens besloot hij naar San Diego in Amerika te vertrekken om daar de cursus radio broadcasting & marketing te volgen.

Hij was toen ook al op de radio te horen. Zo was hij de ‘’station-voice’’ van de tv-uitzendingen van Veronica. Ook was hij tot 1992 dj bij Veronica op Radio 2 en Radio 3. Toch besloot hij dat het tijd werd voor iets anders. Daarom vertrok hij in 1992 naar Radio 538.

Hier presenteerde hij het allereerste programma van 538. Hij was regelmatig op de buis te zien als presentator van bijvoorbeeld The Jungle of de Piepshow. In 1999 besloot hij zijn werkzaamheden bij 538 neer te leggen. Hij ging namelijk dansmuziek produceren. Net weer wat anders dus.

Niet veel later maakte hij de overstap naar Endemol. Hier presenteerde hij tv-programma’s voor de RTL Group, waar hij ook voor de radiozender Yorin FM werkte. Maar ook Michael heeft een aantal bedrijven opgericht. Dit ging dan om specifieke productiebedrijven. En dat heeft erg goed voor hem uitgepakt.

En daar houdt het niet op. Nee, echt niet! Michael heeft namelijk ook twee films geproduceerd én een enorm bekend boek geschreven: Master Your Mindset. Dit boek is enorm populair in Nederland. Ook is hij mede-eigenaar van een speciale meditatie-app. Kortom: een ondernemer in hart en nieren.


Boeken van Michael Pilarczyk 

Michael Pilarczyk is de afgelopen jaren ontzettend bekend en populair geworden. Dit komt onder andere door de boeken die hij heeft geschreven.

Vooral Master your Mindset is een boek dat inmiddels door duizenden mensen gelezen is en wordt omschreven als een van de beste zelfhulpboeken die er op het moment is.

Hieronder zie je een overzicht van de populairste boeken die Michael Pilarczyk heeft geschreven. 

Master Your Mindset

Master Your Mindset

Invictus Library - Je bent zoals je denkt

Je bent zoals je denkt

Dansen in de hemel

Master Your Mindset


Waar heeft Michael Pilarczyk zijn vermogen aan verdiend?

Het Michael Pilarczyk vermogen is dus (helaas) niet bekend. Maar we weten allemaal dat hij veel geld heeft. Hoe is hij hieraan gekomen? Nou, dit heeft te maken met meerdere factoren. Zo verdiende hij in zijn tijd als presentator aardig wat geld. Ook als radiomaker wist hij een prima salaris binnen te slepen. Ook heeft hij dus meerdere productiebedrijven opgericht.

Deze zijn behoorlijk succesvol geworden. En daar kon Michael de vruchten van plukken. Zijn boek is een echte, Nederlandse bestseller. Er zijn meer dan 300.000 exemplaren van verkocht. Dat moet ook een flink bedrag hebben opgeleverd. Kortom: door verschillende bedrijven op te richten, te presenteren én een eigen boek te schrijven heeft Michael aardig wat geld weten te verdienen.


Hoeveel verdient Michael Pilarczyk per maand?

En het salaris per maand van Michael dan? Ook daar kunnen wij niks over vinden. Hij helpt enorm graag andere mensen en houdt zich naar eigen zeggen ook niet enorm veel bezig met hoeveel geld hij heeft. Dit in tegenstelling tot sommige andere ondernemers.

Maar met een succesvol boek, twee films en meerdere bedrijven op zijn naam zal hij zeer waarschijnlijk een prima salaris ontvangen. De Michael Pilarczyk net worth gaat vast en zeker alleen maar toenemen. Hij is nog druk bezig met allerlei projecten, zegt hij zelf. Go Michael!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Michael Pilarczyk?

Het vermogen van Michael Pilarzcyk is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Michael Pilarczyk?

Ook het salaris van Michael Pilarczyk is helaas onbekend.

Is Michael Pilarczyk miljonair?

Het is onduidelijk of Michael Pilarczyk miljonair is.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>