Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 28/03/2024

Wat is het vermogen van Maxime Meiland? Maxime Meiland is de dochter van Martien Meiland, bekend van het televisieprogramma 'Chateau Meiland'.

Deze mooie 'dochter van' staat inmiddels stevig op eigen voeten. Ben jij benieuwd naar hoeveel zij eigenlijk verdiend heeft met het programma? Lees dan verder!

Naam

Maxime Meiland

Geschat vermogen

€2 miljoen

Geboortedatum

25-10-1995

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Televisiepersoonlijkheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Televisiewereld


Wat is het vermogen van Maxime Meiland?

Het vermogen van Maxime Meiland is niet exact bekend, maar naar schatting heeft zij een vermogen van zo'n 2 miljoen euro. Exacte claims over Maxime Meiland salaris kunnen we helaas niet maken.

Leuke weetjes over Maxime Meiland

  • Over Maxime Meiland werd een biografie geschreven, genaamd Maxime
  • Meiland heeft een eigen kledinglijn die in 2020 in opspraak kwam vanwege het feit dat de kleding kennelijk ook te bestellen was via Aliexpress 

Wie is Maxime Meiland?

Maxime Meiland is geboren op 28 december 1995 en is de dochter van Martien Meiland en Erica Renkema. Ze is vooral bekend geworden door haar deelname aan het televisieprogramma 'Chateau Meiland', waarin ze samen met haar vader en de rest van het gezin een kasteel in Frankrijk opknapt en verhuurt als bed & breakfast. 

Maxime heeft een relatie met Leroy Molkenboer en in 2021 is dochtertje Claire geboren. Daarnaast heeft ze een oudere zus, Montana, en een jongere broer, Max.

Ze is een populaire verschijning in diverse (reality)shows. Zo verschijnt ze in Ik vertrek (2007), Chateau Meiland (2019), Wat wil Maxime? (2020), Chateau Bijstand (2022). Ook doet ze mee aan diverse spelshows zoals Ik hou van Holland en Jachtseizoen.

Ook domineert ze met regelmaat de roddelbladen. De term 'wijnen wijnen wijnen' is niet alleen bekend van haar vader, ook Maxime hoor je deze kreet met regelmaat in de mond nemen.
Maxime woont momenteel in Nederland, samen met haar vriend en dochtertje.

Ze heeft in het verleden ook in Frankrijk gewoond, tijdens de opnames van 'Chateau Meiland'. Het gezin heeft het kasteel inmiddels verkocht en woont nu in Nederland.

Naar verluidt betrekt ze momenteel een miljoenenvilla in Noordwijk met een groot verwarmd buitenzwembad, 6 slaapkamers, 4 badkamers een dubbele garage en een flink tuinhuis. 


Waar heeft Maxime Meiland haar vermogen mee verdiend?

Maxime Meiland heeft haar vermogen voornamelijk verdiend met haar deelname aan het televisieprogramma 'Chateau Meiland'.

Hierdoor is ze bekend geworden en heeft ze verschillende lucratieve deals weten te sluiten, zoals bijvoorbeeld met een kledingmerk. Ook heeft ze een eigen webshop waar ze de kleding en accessoires verkoopt.

Dat de collectie veelal van een bekende Chinese discount webwinkel is gekopieerd (of verkregen) deert haar vermogen niet.


Daarnaast heeft Maxime onlangs haar eigen boek uitgebracht, genaamd 'Niet wat jij denkt'. In dit boek beschrijft ze haar persoonlijke ervaringen met onder andere haar zwangerschap en de geboorte van haar dochter Claire.


Hoeveel verdient Maxime Meiland per maand?

Het exacte salaris van Maxime Meiland is niet bekend. Wel is duidelijk dat ze met haar werkzaamheden als televisiepersoonlijkheid en ondernemer een aardig inkomen verdient.

Naar schatting heeft ze een vermogen van zo'n 2 miljoen euro. Dit vermogen zal ongetwijfeld nog verder groeien, gezien de populariteit van de familie, de TV-programma's die zij maken en de verschillende zakelijke activiteiten van Maxime.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Maxime Meiland?

Het vermogen van Maxime Meiland wordt geschat op de €2 miljoen.

Wat is het salaris van Maxime Meiland?

Het salaris van Maxime Meiland is helaas onbekend.

Is Maxime Meiland miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €2 miljoen is Maxime Meiland zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>