Altijd al benieuwd geweest naar het vermogen van Max Verstappen? Zou het vermogen van deze wereldkampioen net zo snel groeien als zijn wagen over het F1-parcours scheurt? 

Om dat te ontdekken ben je hier op het juiste adres! In dit artikel vertellen wij je alles over het Max verstappen vermogen. Zo vertellen we hoe Max aan dit geld komt, wat zijn maandinkomsten zijn en geven we ook nog wat informatie over zijn privéleven. Benieuwd? Lees dan verder!

Naam

Max Verstappen

Geschat vermogen

65 miljoen euro

Geboortedatum

30-09-1997

Jaarlijks inkomen / salaris

50 miljoen

Beroep

F1-coureur

Geslacht 

Man

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Racen


Wat is het vermogen van Max Verstappen?

Wat is dan het precieze Max Verstappen vermogen? Goede vraag! Max zijn vermogen wordt geschat op 65 miljoen. Dat is voor zijn jonge leeftijd absoluut niet verkeerd. Hij staat hiermee zelfs in de top drie rijkste sporters van Nederland. Dat doet ‘ie toch behoorlijk goed!

Leuke weetjes over Max Verstappen

  • Max Verstappen werd al op zevenjarige leeftijd kampioen in het karten in België.
  • In 2021 was Max Verstappen de jongste coureur ooit die een Grand Slam behaalde. 

Wie is Max Verstappen?

We hoeven je het waarschijnlijk niet te vertellen, maar Max Verstappen is Formule 1 coureur. In 2021 is hij op zeer jonge leeftijd zelfs wereldkampioen geworden en heeft hij zijn rivaal Lewis Hamilton weten te verslaan.

Max Verstappen is geboren op 30 september 1997 in Hasselt. Hij begon al op jonge leeftijd met racen. Sterker nog, in 2015 maakte hij als 17-jarige al zijn debuut in de F1. Dat is erg knap, zeker als je je bedenkt dat hij de jongste debutant ooit is. Dit allemaal was mogelijk door zijn talent.

Max is de zoon van Jos Verstappen, die vroeger ook een bekende F1 coureur was. Jos Verstappen heeft zelf een paar Europese titels op zijn naam staan. Echter is zijn zoon hem allang voorbij. Verder heeft Max ook een vriendin: Kelly Piquet. Ze is model en moeder van één kind uit een relatie voor Max.


Waar heeft Max Verstappen zijn vermogen aan verdiend?

Dat dit Max Verstappen vermogen zo groot is heeft voornamelijk te maken met zijn carrière als Formule 1 coureur. Hier verdient hij een zeer riant salaris mee.

Verder heeft Max ook een eigen webshop en merk. Hier kan je shirts, petten en andere Formule 1 spullen kopen. Slimme zet van die Max! Ook heeft hij een eigen outlet in Batavia Stad waar je zijn merchandise kan kopen.


Hoeveel verdient Max Verstappen per maand?

Het Max Verstappen vermogen is dus ongeveer 65 miljoen. Maar hoeveel verdient de jonge coureur dan per maand? Per jaar verdient hij rond de 50 miljoen. Dit komt dus neer op een bedrag van ongeveer 4,2 miljoen per maand.

Dat is toch een keurig salaris. Dit is overigens alleen het geld dat hij krijgt voor zijn carrière als coureur. Hier komen samenwerkingen nog bovenop (denk maar eens aan Max in de Jumbo reclames). Hoeveel dit hem exact oplevert per maand is helaas niet bekend.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Max Verstappen?

Het vermogen van Max Verstappen wordt geschat op 65 miljoen euro. 

Wat is het salaris van Max Verstappen?

Het salaris van Max Verstappen wordt geschat op zo'n 4,2 miljoen euro per maand.

Is Max Verstappen miljonair?

Met een geschat vermogen van 65 miljoen euro is Max Verstappen zeker miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>