Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/01/2023

Wat is het vermogen van Marieke Elsinga? Dit artikel gaat over Marieke Elsinga, onder andere radio-dj bij Qmusic en tot voor kort presentatrice bij RTL Boulevard.

Wie is zij eigenlijk, hoe groot is Marieke Elsinga's vermogen en wat verdient zij per maand?

Naam

Marieke Elsinga

Geschat vermogen

€1.5 - €4 miljoen

Geboortedatum

geb. 12-07-1986

Jaarlijks inkomen / salaris

€600.000

Beroep

Radiopresentatrice

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Radio / televisie


Wat is het vermogen van Marieke Elsinga?

Het exacte vermogen van Marieke Elsinga is onbekend, maar haar totale vermogen wordt door Allfamousbirthdays geschat tussen de 1,5 tot 4 miljoen euro. Dat is haar salaris, samen met onroerend goed en andere bezittingen.

Leuke weetjes over Marieke Elsinga

  • Marieke Elsinga staat onder contract bij het Amsterdamse talentmanagement A million faces
  • Marieke Elsinga heeft al meerdere keren de Zilveren Radioster-prijs gewonnen 

Wie is Marieke Elsinga?


Marieke Jolande Elsinga, haar volledige naam, is geboren in Gouda op 12 juli 1986. Ze heeft eerst het VWO afgerond, waarna ze de opleiding Communicatiemanagement volgde aan de Hogeschool Utrecht. Deze heeft zij in 2008 afgerond.

Marieke heeft een tijdje gewerkt bij het social media-platform Hyves, dat nu niet meer in de lucht is. Ook heeft ze een tijdje in het buitenland gewoond toen ze werkte als International Project Coordinator bij CityFilm. Hiervoor heeft ze onder andere gewerkt in Dubai, Abu-Dhabi, Quatar, België, Duitsland én Nederland.

Toen Marieke in 2013 het Q-college won, een wedstrijd van Qmusic voor aanstormende radiotalenten, kwam haar grote doorbraak. Op dat moment kreeg Marieke haar eigen radioshows en heeft ze ook verschillende prijzen gewonnen. Dit waren onder andere de Zilveren Telivisier Ster Talent, Zilveren RadioSter en de Gouden RadioRing, de laatste kreeg ze voor haar ochtendprogramma met Mattie Valk.

Naast haar kat Kiki, mochten Marieke en haar vriend Sander sinds kort hun gezin verder uitbreiden, want hun eerste zoontje is geboren. Op 9 november 2022 zijn Marieke en Sander trotse ouders van Jip Einte geworden, vernoemd naar de vader van Marieke.


Waar heeft Marieke Elsinga haar vermogen mee verdiend?

Marieke heeft haar vermogen te danken aan de vele verschillende jobs die zij doet voor zowel radio als TV. Zo heeft ze natuurlijk haar ochtendshow bij Qmusic samen met Mattie Valk, maar stond ze ook regelmatig achter de desk bij RTL Boulevard en doet ze mee aan tv-programma’s zoals I Can See Your Voice en Fout Maar Goud.

Ook spreekt ze wel eens een radiospotje in, voor onder andere de Dierenbescherming. Daarnaast heeft Marieke een extra inkomstenbron; haar oude appartement in Amsterdam. Dit verhuurt ze voor zo'n €1850 per maand. 

Het appartement ligt op de bovenste verdieping en is om de hoek van de Jordaan. Het appartement heeft 58 vierkante meter aan leefruimte en is van alle gemakken voorzien. Zelf zegt Elsinga dat ze zo verliefd is geworden op het huis door de lichtinval in de woonkamer. Door de grote raampartijen heb je veel natuurlijk daglicht, wat ook nog eens scheelt in de energiekosten.


Hoeveel verdient Marieke Elsinga per maand?

Hoeveel verdient Marieke Elsinga per maand is niet bekend, wat wel bekend is is dat haar collega en mede-presentator van de ochtend show, Mattie Valk, een salaris heeft van dik zes ton per jaar. Het salaris van Marieke zal hier niet ver van wijken.

Daarnaast heeft zij ook nog inkomen uit haar appartement dat zij verhuurt, en andere klussen die ze doet voor radio en televisie.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Marieke Elsinga?

Het vermogen van Marieke Elsinga wordt geschat tussen de €1.5 en €4 miljoen.

Wat is het salaris van Marieke Elsinga?

Het salaris van Marieke Elsinga is niet exact bekend, maar het is aannemelijk dat zij net zoveel verdient als haar co-host Mattie Valk, wat neerkomt op een bedrag van €50.000 per maand.

Is Marieke Elsinga miljonair?

Met een geschat vermogen tussen de €1.5 en €4 miljoen is Marieke Elsinga zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>