Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Ben jij na het zien van The Real Housewives of Amsterdam nieuwsgierig naar het vermogen van Maria Tailor?

Wij hebben het voor je uitgezocht! 

Wil je meer weten over wie ze nu eigenlijk is, wat ze precies doet en wat haar vermogen is? Lees dan snel verder!

Benieuwd naar het Vermogen van Maria Tailor? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Maria Tailor?

De 39-jarige alleenstaande moeder Maria Tailor woont in Amsterdam samen met haar twee kinderen Amelle en Jean. Maria werd in 2011 bekend door haar deelname aan de realityshow Modemeisjes Met Een Missie, dat werd uitgezonden door RTL.

In de realityshow Modemeisjes Met Een Missie, werd Maria gevolgd terwijl ze een eigen modemerk probeerde op te zetten. Dit is haar uiteindelijk gelukt, maar niet zonder behoorlijk wat financiële hulp van haar toenmalige partner Jeroen van den Berg. Hij heeft haar financieel flink geholpen om haar modemerk op te zetten en haar winkels te openen.

In 2018 zijn Maria en Jeroen uit elkaar gegaan. Het duurde ruim een jaar voordat het financiële gedeelte was afgewikkeld. Dit had grote gevolgen voor haar eigen vermogen. Ze verloor door de relatiebreuk al haar modewinkels én moest Jeroens miljoenenpand verlaten.

Het modemerk van Tailor bleek helaas niet zo winstgevend en haar eigen vermogen kwam daardoor voor bijna vier miljoen in het rood te staan. Gelukkig voor Maria was Jeroen van den Berg de enige aandeelhouder van haar bedrijf en draaide hij uiteindelijk voor de verliezen op.

Op dit moment is haar website leeg en zelf geeft ze aan dat ze zich gaat richten op het online verkopen van haar nieuwe collectie van haar eigen modemerk. Ze wil niet dezelfde fout maken als in het verleden en ze probeert daarmee financieel minder risico te lopen.

Momenteel is Maria Tailor te zien in het populaire tv-programma de Real Housewives of Amsterdam. Dit is een Nederlandse realityserie dat het leven van zeven verschillende high society (huis)vrouwen uit Amsterdam laat zien.

Inmiddels is ook gebleken dat Maria weer gelukkig is in de liefde. Hier doet ze in de Real Housewives of Amsterdam nogal geheimzinnig over, maar uiteindelijk komen we erachter dat hij Sander heet. Wellicht zien we hem ook voorbij komen in een eventueel volgend seizoen van het tv-programma.


Leuke weetjes over Maria Tailor

  • Maria Tailor heeft een eigen kledinglijn, die sinds 2023 offline staat
  • Maria Tailor staat onder contract bij LIS the agency
  • Tailor is deelneemster aan het programma The Real Housewives of Amsterdam

Waar heeft Maria Tailor haar vermogen aan verdiend?

Maria is influencer en hiermee verdient ze haar geld. Een andere inkomstenbron is haar eigen modemerk waarmee ze online kleding verkoopt.

Op dit moment is haar webshop offline en is het onduidelijk wanneer deze weer online komt.

 Verder heeft ze meegedaan aan een aantal tv-programma's zoals Modemeisjes Met Een Missie en de Real Housewives of Amsterdam. Er is echter nergens te vinden wat ze per aflevering verdiende. 


Hoeveel verdient Maria Tailor per maand?

Het is onduidelijk wat Maria Tailor haar salaris is. Waarschijnlijk krijgt ze voor haar deelname aan het populaire tv-programma de Real Housewives of Amsterdam een leuk bedrag per aflevering, toch is dit helaas nergens terug te vinden. 


Wat is het vermogen van Maria Tailor?

Volgens de Quote kunnen we daar heel kort over zijn. In 2018 stond haar eigen vermogen 3,8 miljoen euro in het rood.

In dat jaar is Maria al haar winkels kwijt geraakt en ze heeft onlangs pas een nieuwe onderneming opgericht. Daarom valt er over de resultaten van Maria Tailor haar vermogen nog niets te zeggen.

Naam

Maria Tailor

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

09-09-1983

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Mediapersoonlijkheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Kledingwereld / mediawereld


 FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Maria Tailor?

Het totale vermogen van Maria Tailor is onbekend.

Wat is het salaris van Maria Tailor?

Ook het salaris van Maria Tailor is helaas onbekend.

Is Maria Tailor miljonair?

Het is helaas onbekend of Maria Tailor miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>